Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות מכשיר או מוניטור שיתן לי חיווי של אחוז הטעינה של המצבר.

יוצא לי לעיתים קרובות להשתמש בצרכנים ברכב כשהאוטו לא מונע וכתוצאה מכך אני עלול לרוקן את המצבר.

אין לי בעיה לרכוש גם דרך Ebay

מצאתי את הדבר המעניין הזה קישור

מה אתם אומרים?

אולי מישהוא מכיר משהוא דומה בארץ?

פורסם

מה דעתך על זה ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ראיתי את הקישור הזה.

אני יזכיר אני צריך משהוא לקנות, אין לי מושג באלקטרוניקה ואין לי ידע לבנות כאלו דברים.

כמו כן מעגל זה נותן חיווי של עוצמת הטעינה כגון 11.5 וולט או 15 וולט

אני צריך משהוא שיגיד לי שהמצבע טעון ב 100 אחוז, 80 אחוז, או 20 אחוז

כמו כן אשמח לשאול עוד שאלה בנושא

לפי דברים ששמעתי מידי פעם, שימוש המצבר בעיקרו הגדול הוא להתנעת האוטו בלבד, ושימוש במצבר כשהאוטו מכובה מקצר משמעותית את אורך החיים שלו.

האם טענה זו נכונה או שלמצבר אורך חיים לפי שנים ואין קשר לאופי השימוש בו?

פורסם

שלום

נתקלי בזמנו באתר אינטרנט שהוא מעין "אוניברסיטה" למצברים. לצערי, אינני זוכר את כתובת האתר. אם תנסה חיפוש בגוגל (זה היה אתר באנגלית), אני בטוח שתמצא אותו או דומה לו ושם תמצא המון תשובות (מוסמכות, אני משער).

פורסם
ראיתי את הקישור הזה.

אני יזכיר אני צריך משהוא לקנות, אין לי מושג באלקטרוניקה ואין לי ידע לבנות כאלו דברים.

כמו כן מעגל זה נותן חיווי של עוצמת הטעינה כגון 11.5 וולט או 15 וולט

אני צריך משהוא שיגיד לי שהמצבע טעון ב 100 אחוז, 80 אחוז, או 20 אחוז - הפרוייקט שלי מנטר את מתח המצבר וניתן להעזר בטבלה המצורפת בכדי להסיק בכמה אחוזים טעון המצבר.

לפי דעתי המוצר בקישור שצירפת ממיר את המתח הנמדד לאחוזים.

כמו כן אשמח לשאול עוד שאלה בנושא

לפי דברים ששמעתי מידי פעם, שימוש המצבר בעיקרו הגדול הוא להתנעת האוטו בלבד, ושימוש במצבר כשהאוטו מכובה מקצר משמעותית את אורך החיים שלו. - כול עוד המצבר לא נפרק מתחת למתח של 11.6 וולט אורך החיים של המצבר לא יתקצר משמעותית במידה ואתה מניע את הרכב על בסיס יומי והמצבר נטען.

האם טענה זו נכונה או שלמצבר אורך חיים לפי שנים ואין קשר לאופי השימוש בו? - הטענה לא נכונה

שמירה על טעינה מלאה של המצבר במהלך חייו ובדיקת רמת האלקטרוליט תגדיל את אורך החיים של המצבר.

ניתן לשכלל את המעגל ולהוסיף לו זמזם שיתריעה על מתח קטבים נמוך וגם אפשרות של ניתוק עומס מהמצבר באופן אוטומטי.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...