Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ב.מ.וו 89 יבוא אישי. הפעם אחרי יותר מעשור בארץ נזכרו במכון רישוי שהסאן רוף שלי לא מופיעה ברישיון, ושאני צריך להתקין וינקרים בצדדים. אין כוח לשטויות האלה.

האם יש דרך לללכת למכון אחר או שאין בררה?

תודה

פורסם

מדוע אתה קורא לזה שטויות?

יש תקנות של משרד הרישוי ועליך לעמוד בהם, גם אם נזכרו אחרי 10 שנים.

סאן רוף אתה מאשר בעמדה מס'1 במכון הרישוי, ווינקרים אתה יכול להתקין גם מודבקים, אין צורך לחורר את הכנף, אתה יכול אצל כל חשמלאי או פחח.

בגדול קיימת שיטה לעבור למכון אחר באמצע הטסט אבל אל תיהיה בטוח שלא יסתכלו על זה גם שם.

אתה הולך למשרד הרישוי מדווח שנאבד לך רישיון הרכב אתה מקבל אחד חדש וניגש לכול מכון רישוי אחר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

במקום נורמטיבי,

פקיד שהיה מחליט ש"אופס טעינו" ולכן צריך לרשום מחדש מאות מכוניות עם סאן רוף, לשלוח את כל בעלי המכוניות לעמדה 1 ולגרום לעוד יותר עומס,

היה עף לאלף עזאזל,

אבל ככה זה שאין שום קשר בין התפוקה שלך, למקום העבודה שלך.

לכן, היה משכיל משרד התחבורה, והיה ניגש לטפסי רישום הרכבים, או לחלופין ליבואנים ומבקש מהם תדפיס של כל רכב שיצא מהסוכנות עם סאן רוף,

וכך היה חוסך זמן כסף ועצבים לשני הצדדים.

----

פורסם

כי אחרי שאתה משקיע באוטו 3 אלף שקל לקראת הטסט ושבועיים במוסכים שונים עם המתנות לחלקים, תקלות חוזרות והרבה כאבי ראש:

דרמים, נעליים, משאבות ברקסים

תושבות מנוע

משאבת דלק

מצערת

סט חוטים

פלגים

מנורות

.

.

אתה מגיע לטסט עם רכב בן 20 שנה שעובר הכול פיקס, ואז איזה ילד פלצפן מחליט לרשום לך התקמת וינקרים ואישור סאנ רוף אתה חוטף עצבים.

בנוגע לפנייה למשרד רישוי, הרישיון החדש שהם מדפיסים יוצא משולם?

ואז צריך לשלם רק 69 שקל על הטסט?

פורסם
מדוע אתה קורא לזה שטויות?

יש תקנות של משרד הרישוי ועליך לעמוד בהם, גם אם נזכרו אחרי 10 שנים.

סאן רוף אתה מאשר בעמדה מס'1 במכון הרישוי, ווינקרים אתה יכול להתקין גם מודבקים, אין צורך לחורר את הכנף, אתה יכול אצל כל חשמלאי או פחח.

בגדול קיימת שיטה לעבור למכון אחר באמצע הטסט אבל אל תיהיה בטוח שלא יסתכלו על זה גם שם.

אתה הולך למשרד הרישוי מדווח שנאבד לך רישיון הרכב אתה מקבל אחד חדש וניגש לכול מכון רישוי אחר.

זה שטויות כי כל הרכבים שהגיעו יבוא אישי בתקופה ההיא הגיעו ללא וינקרים בכנף. תגיע לנצרת ולא תראה e30 אחת עם וינקרים בכנפיים. בטסטים גם אם רואים שהרכב יבוא אישי לא מציקים בדרך כלל, רק במכונים מקפידים במיוחד שרואים הכל או שחור או לבן. בלי להפעיל טיפת שכל. איפה ההגיון בוא תסביר לי...עד שנת 83 אין צורך באיתות צד, משנת 83 חובה ומשנת 2008 אין צורך ברכבים אמריקאים באיתות צד גם אם אין איתות במראה...:roll:

פורסם

את זה אני יודע ידידי, הוא רשם שרכבו משנת 89, אי לכך הוא חייב במאותתים, מה שהולך שם בנצרת זאת בושה ילדים נוהגים ללא רישיון וכל אח שם ג'אנטים של 20 אינ'ץ על סופר לאנסר מסכנה, אז אתה רוצה שמישהו ישים לב למאותתים בכנפיים?

זה התקנות, לא מתאים לך אל תעביר טסט שמור את הרכב בחניה, יופי אז השקעת 3 אלף, תשקיע עוד 200 שקל באיתותים, זה גם בטיחותי, לא סתם קבעו את התקנה הזאת...

אולי יגיב כאן עמית kompy ויסביר לך.

הרבה רכבים מגיעים ביבוא אישי וחלקם נדרשים ליישם תקנות על מנת לעלות על כבישי ארצינו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא צריך את ההסברים של kompy. הוא יודע יותר טוב מכולם?

איך אתה מסביר את העובדה שבמכון טסטים בטירה (בלי שום קומבינה) אומרים לי דבר אחד, והוא אומר דבר אחר?

סתם דוגמא...חבר שלי ואני הגענו פעם עם הונדה עם בודי קיט מלא לשם וללא שום קומבינה עברנו טסט. דיברנו עם הבוחן והוא במפורש אמר שבודי קיט (פגושים+חציות_מכסה מנוע מעוצב) זה לא שינוי מבנה!

תשאל את kompy מה הם היו עושים עם רכב כזה במכון שלהם...אז מה הוא יודע יותר טוב מהבוחנים במכון טסטים שבאנו אליו?

איך חברים שלי עוברים טסט בנצרת עם רכבים ללא איתות (בלי שום קומבינה!) וkompy אומר שאיתות צד חובה?(אני מדבר על רכבים ביבוא אישי).

איך במכון טסטים מסויים אני מגיע עם אגזוז של רמוס ובודקים לי את הזיהום...אם הזיהום תקני אני עובר ומכון של Kompy בטח היה מכשיל אותי רק כי האגזוז בצבע ניקל...

בקיצור אני לא בא לריב אבל ברצינות, אם נצא מנקודת מבט שאני לא מבין בזה כלום אפילו, אני לא יכול לדעת מה מדוייק ב100 אחוז כי יש לי הרבה תשובות שונות מבוחנים שונים.

פורסם

הבוחן שרשם את השטויות עם הסאנרוף והוינקירים חזר בו היום לאחר מסע שיכנועים

התברר שהיה לו איזה קטע אישי עם המכונאי שלי, אז הוא החליט לתקוע לו

יש טסט

תודה על התמיכה

פורסם

גם כן בוחן , אבל הוא לא תקע למוסכניק , הוא תקע לך!!!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מר BMW, אין לי בעיה עם הדעה שלך ואני מסכים אתך שזה סתם התעקשות על דברים שוליים אבל בבקשה ממך אל תלכלך על המכון של KOMPY מבלי שביקרת שם אפילו פעם אחת.

אני לא אשקר, אני עושה את כל הטסטים לכל הרכבים שלי אצל KOMPY. לא בגלל שהוא חבר, בגלל ההגינות. אני יודע שאם רשמו שיש נורה שרופה אז יש נורה שרופה, ואם יש חופש בהגה אז באמת יש חופש בהגה. ד"א, פעם אחת חטאתי והלכתי לעשות טסט במכון אחר, 20 דקות לפני הטסט יצאתי מכיוון פרונט, ועל מה מכשילים אותי? נכון, כיוון פרונט ומפנים אותי למכון פרונט שצמוד אליהם.

למה אני אומר שחבל שאתה מלכלך על מקום שאפילו לא ביקרת בו? מכיוון שאני מעביר שמה את הקליאו שלי טסט, ושנה שעברה עברתי עם דוד של סופרספרינט וקיט יניקה INBOX. אני לא מצפה שהשנה הוא יעביר אותי עם הבאקט והרתמות כי אלו כבר דברים לא חוקיים ולא דברים שנמצאים בתחום האפור כמו הקיט יניקה והאגזוז אבל הדבר היחיד שאני דורש זה שיהיו הוגנים, שלא יקלו ראש ושלא יחמירו, רק שיכשילו על תקלות אמיתיות ולא ימציאו כל מיני תקלות שלא קיימות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...