Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי השבוע את המחשב שלי ברכב...יצא נדיר!

רציתי לדעת אם אפשר איכשיו לקלוט ערוצי טלויזיה?

ואם כן אז איך?

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם

הכי פשוט ואמין ? תעשה מנוי בסלקום לאינטרנט סלולארי עולה איזה מאה שקל בחודש,

וככה תוכל לראות ONLINE TV

פורסם

אממ גם אם אפשר אז בסכום כספי לא אסטרונומי לא תוכל לקלוט יותר מ2/1/10

לדעתי אופציה איכותית ולא יקרה היא מודם סלולארי + אחד מהסטרימרים האלה שמתחברים לממיר בבית וניתן להעביר גם ערוצים דרכם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כמו שאמרו לך מר נגר, ישנה אפשרות לחבר מודם סלולרי .. הרעיון הכי טוב לדעתי.

ויצא חייתי כל הפרוייקט, תתחדש

I LOVE MY LITTLE BITCHES

סיטרואן zx volcane 1900 i(נפטרה)

106 1400 xsגיר רגיל (נגנבה)

106 1600 xs קטנה ומפציצה

פורסם
הכי פשוט ואמין ? תעשה מנוי בסלקום לאינטרנט סלולארי עולה איזה מאה שקל בחודש,

וככה תוכל לראות ONLINE TV

"ONLINE TV" זה שירות של סלקום? או שם של תוכנה?

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם

אני מצטרף לשאלה - האם יש אתרי אינטרנט שמספקים סטרימינג טוב של שידורי טלוויזיה?

עריכה - אה... שכחו מזה - נראה שכבר מצאתי אחד ובקלות...

http://www.live-online-tv.com/news.html

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעבר השתמשתי בזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717939

זהו בעצם USB STICK שיכול להתחבר ישירות לאנטנה(ובנוסף כמו כרטיס טלוויזיה "רגיל" להתחבר לעוד דברים) הוא בעל TV\RADIO TUNER גם דרך האנטנה וגם דרך שידורי האינטרנט.

התוכנה שבאה איתו נוחה וידידותית למשתמש והוא גם מגיע עם שלט שמקל על הזפזופ ושאר האופציות הבעיה היא שאני לא מאמין שאפשר לשלב את זה באחת מתוכנות הFRONT END שאוהבים לשים בCARPC.

וואו כמה ביטויים אין אינגליש :lol:

:wink:

פורסם

אם כן, זה נשמע פשוט מעולה.

אשמח לנסות להתקין אותו אצל בעל carPC מבוסס משלי. אני פשוט כרגע עם U60 של GIGABYTE מסיבות כאלה ואחרות.:roll:

:wink:

• תוכן חדש...