Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שאני בצבא אני נמצא בתוכנית חיילים בחברת אורנג' ותמיד הייתי מבסוט שילמתי 39 אגורות לדקת זמן אויר ו 18 אג' לכל SMS והתוכנית עולה 9 שח לחודש. ביטלתי את האינטרנט שלא יבזב סתם כסף והייתי מקבל חשבנות סבירים של 200שקל+

הכל טוב ויפה.

לפני כמה ימים עצר אותי סוכן של פלאפון ואמר לי בוא תצטרף, אמרתי לו שאני בתוכנית חיילים באורנג'(כולם יודעים שהיא הכי טובה) אמר לי בוא תשמע, אמרת יאללה שוט...

הוא הציע לי ככה שאני משלם מראש על כמות מסויימת של דקות זמן אויר (אני בוחר כמות) ושזה יצא לי 29 אגורות לדקת זמן אויר ו16 אגורות לSMS. נשמע מאוד מפתה, אבל אף פעם לא אהבתי את פלאפון. אבל בגלל כל הפרסומות הבומבסטיות לאחרונה, אמרתי לעצמי שהם בטח לו כמו שהם היו פעם ושהם "לא רק מדברים".

עכשיו כביכול אני משלם על 450 דקות (7 וחצי שעות דיבור) 127 שח

על 300 הודעות אני משלם49 שח

אינטרנט כולל בחבילה, ואני מקבל החזר של 20 שקלים בחודש על זה שעברתי אליהם מאורנג' 720 שח 18 חודשים. שזאת בעצם ההתחייבות שלי אליהם - שנה וחצי

יוצא 176 שח להוריד את 20 הנחה חודשית יוצא 156.

156 שח תשלום חודשי קבוע נשמע לי מאוד לא רע, והתחברתי אליהם.

החסרונות הם- שגם אם אני אדבר פחות מ 450 דקות, אני אשלם על 450 דקות.

ואם אני מדבר מעל 450 דקות אני אשלם 60 אגורות לדקה (כפול) כנל לגבי הודעות.

עכשיו כשאני מסתכל על זה, אני לא בטוח שזה יותר טוב מאורנג'.

מה דעתכם?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

השיטה דומה לשיטה הנהוגה בארה"ב , "בנק דקות" , והאמת, גם אני הצטרפתי דרך אורנג' לתכנית בנק דקות, שדרך אגב, להפתעתי, הודיעו לי טלפונית (ללא שבקשתי) על הגדלת זמן האוויר, מ 1400 דקות, ל 2000 דקות, ללא תוספת תשלום.

אני מקווה לא להתאכזב, ולראות שאכן כך, שהרי את תכנית בנק הדקות (במקום תכנית רגילה) בצעתי רק לפני חודש וחצי.

הרע בבנק הדקות, כפי שהרגשתי על בשרי בארה"ב, הוא, שתמיד יצא לי לבדוק אחת למס' ימים , מה המצב של הדקות, ובמיוחד כל סוף חודש, בו הייתי בודק לעיתים מס' פעמים ביום את המצב הדקות (היה מתבצע בחיוג מקוצר לSMS תשובה).

תמיד היו חסרות דקות, או שנשארו דקות, ורגשית, זה מרגיז, גם זה וגם זה.

ולמרות, הנה, כאן בארץ, עשיתי זאת שוב, אבל, בניגוד לארה"ב, דאגתי, לבנק דקות גדול, וחישוב כללי, שגם אם לא אשתמש בו, עדיין יצא לי פחות יקר מהתכנית הרגילה, ודאגתי שאין אני מחוייב לו, ויכול להפסיקו בכל רגע נתון, ללא קנסות.

והאמת? כן, זה מקנן היכן שהוא, "מה מצב הדקות".

הבעיה היא יותר "ריגשית" מאשר כלכלית, את זה נראה לי שתגלה בהמשך, אבל אם בנק הדקות שלך יהיה מספיק גדול, ועדיין, תוך שעלות דקה של הבנק תעלה פחות מדקה ששלמת עד כה, זה בסדר.

וכן, הפרסומות של פלא פון, השתדרגו, אני את אורנג' לא עוזב, אבל לא זה המדד.

הקיצר, גם אם יתברר שעשית טעות, אלה לא טעויות הרות גורל, ושאלה יהיו הבעיות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם קיבלת עד עכשיו חשבונות של 200~ באורנג',

כנראה שהתוכנית הנוכחית מתאימה לך יותר כרגע.

הדבר היחיד שאתה צריך לעקוב אחריו הוא הרגלי השיחות שלך -

במידה ותתחיל פתאום לדבר הרבה פחות לאורך תקופה, תשקול מעבר לתוכנית אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פותח השרשור,

תבדוק אם ה"חליפה" תפורה לפי המידות שלך.

ז"א - כמו שאמרו כאן, תעקוב אחרי דפוסי הצריכה שלך.

אני למשל, לא מתכוון לשדרג את התוכנית שלי,גרועה ככל שתהיה. אני לא רוצה שירגילו אותי לצרוך הרבה ובזול.

איכשהו, תמיד נראה לי שכל התוכניות החדשות שלהם פשוט גרועות.

זה הולך ככה, נותנים לך מחיר X (שנחשב מאוד זול) ואחרי שלוש שנים, פתאום המחיר X כבר לא X אלא X+20%...

אני מעדיף לדבר כמה שפחות בפלאפון, ומקסימום, לשלוח SMSים. פלאפון זה רק שיחות אין ברירה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא הבנתי אבל למה עברתה אם ההצעה שלהם אותו דבר, כמו שהיה לך באורנג.

האם נשארתה עם אותו המכשיר של אורנג (UMTS) ? (ואני מקווה שהתחברתה לרשת החדשה שלהם ולא ה CDMA)

אם בתעריף של אורנג היה לך חשבון של 200+ אז גם פה יהי לך חשבון של 200 ++, מכיוון שבאורנג דיברתה כנראה יותר מהבנק דקות ופה תשלם כפול על החריגה.

ובכלל אם לא נתייחס כרגע לעלות מכשירים , אז עם הייתה מפסיק להשתמש באורנג ואתה עדיין בהתחייבות אז במקום להתנתק ולשלם קנס היתה סופג נזק של 9 ש"ח בחודש עד סיום התחייבות. אם לעומת זאת תרצה להפסיק להשתמש בשירותי חברת פלאפון נדמה לי שהעלות המינימלית היא סביב ה 50 ש"ח בחודש נכון להיום .

ואם קניתה מכשיר חדש אז גם ההזיכוים שלך יפסקו.

תבדוק בחשבוניות האחרונות מה ממוצע דקות השיחה שלך זה יתן לך תמונה ברוה יותר עם להגדיל או לא. בנוסף אחרי שתקבל חשבונית ראשונה בדוק טוב טוב את הזיכוים שהובטחו לך כי הם לא תמיד שם.

פורסם

באורנג' היה 39 אגורות לדקה בלי בנק דקות, דיברתי כמה שאני רוצה לכל הרשתות.

בפלא-פון אני מדבר 29 אגורות לדקה רק שזה יוצא בבנק דקות (משלם מראש דיבור של 7 וחצי שעות)

לא יודע מה יותר גרוע, אבל איך זה אותו הדבר?

התחברתי עם אותו המכשיר (N95) לא יודע לאיזה רשת. מה ההבדל בכלל, מה מיוחד בGSM הזה שלהם?

תודה על כל התגובות.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אם נשארתה עם אותו מכשיר זה כבר טוב .

עם עכשיו יוצא לך 10 אגורות פחות אז סבבה רק תוודא שבאמת הבנק דקות תואם את השימוש שלך כי אחרת יצא לך יותר יקר.

אין שום בעיה להקטין או להגדיל את בנק הדקות במסגרת התוכנית.

• תוכן חדש...