Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באלפא 147 יש מזגן ממוצע מבחינת עוצמה, אבל בעל יתרון מבחינת מיקום פתחי האויר - 2 פתחי האמצע גבוהים יחסית ומאפשרים הזרמת אויר קר/חם ישר לפנים (אם רוצים, כמובן שאפשר גם להסיט אותם), ופתח מאחורה שמאפשר הזרמת אויר לרווחת היושבים מאחור - דבר שרואים לפעמים במכוניות גדולות (וכמובן ברכבי יוקרה), אבל למיטב ידיעתי נדיר ב"קומפקטיות".

שוב, שום דבר יוצא דופן או חדשני, אבל מיקום נכון של פתחים ברחבי המכונית תורם לא פחות מעוצמת המזגן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תיקון קטן :מיקום הפתחים אינו תורם לעוצמת המזגן אלא עוצמת המאורר הפנימי מיקום הפתחים תורם ליציאת אויר טובה עבור הנוהג ברכב

עוצמת המזגן נקבעת ע"י גודל המדחס גודל הרדיאטור של המזגן ועוד כמה פרמטרים

ונכון גם המזגנים הקוריאהים די טובים אבל הכל זאת יפנים מושכים בראש

אלון

אספן דגמי מכוניות 1/43

פורסם

פעם היה על זה דיון בין מוסכניקים ברמת גן (חברים של אבא) הם החליטו כמעט פה אחד שכל האמריקאיות ממש מקפיאות אותך בצורה רעה!

ממש מקררות!

חימום זה סטנדרט בכל אוטו!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הגעתי למסקנה שכל המזגנים שותים דלק!

ואפשר לראות את המחוג דלק יורד ויורד..

בקיצור- עדיף לפתוח חלון..

פורסם

חימום באוטו משפיע על צריכת הדלק?

בקליאו שלי, יש את הסוויץ' של החימום(שזה גם בין השאר, המפשיר אדים) עם כמה רמות של חוזקה ויש את הסוויץ' של המזגן.

ממה שהבנתי "החימום", זה בעצם אוויר מהמנוע כך שזה לא אמור לזלול דלק, לא?

אני שונא צרפתים.

פורסם

אתם מתעקשים לא לקרוא מה שעמית כתב... :?:evil:

אין קשר בין חימום ברכב לבין המזגן :!:

BTW , רוב המדחסים הם מתוצרת יפן (DENSO כמדומני). ההבדלים הם שאלה של תכנון מערכת.

אה , וב-BX יש מזגן פשוט מצויין , מה שדופק אותו זה בד"כ המאווררים שנוטים לגווע , כיאה לצרפתיה (הכי קל לפתור את זה זה להחליף אותם במאווררים גרמניים שמתיישבים בול עם קצת עבודה יצירתית) אבל מזגן תקין שם מוציא קור כלבים.

פורסם

אז יש כמה לפי דעתי

1) כל האמריקאיות בעלות מזגן ממש טוב , מקפיא בקיץ ומבשל בחורף

2) רכבי הקונצרן למיניהם , במיוחד האלה עם המזגן הדיגיטלי

3) סוזוקי סוויפט, הקפאה עמוקה :lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תגידו למי יש ניסיון אם המזגנים הלא מקוריים שיש במכוניות כמו 106 למשל

אלקס אורגינל כמובן לדעתי זה חרא של מזגן אני כבר שנה נוסע בלי מזגן :lol:

יש למישהו כאן מילה אחד טובה להגיד על האלקס הזה :roll:

פורסם
תגידו למי יש ניסיון אם המזגנים הלא מקוריים שיש במכוניות כמו 106 למשל

אלקס אורגינל כמובן לדעתי זה חרא של מזגן אני כבר שנה נוסע בלי מזגן :lol:

יש למישהו כאן מילה אחד טובה להגיד על האלקס הזה :roll:

בעייה של התקנה גרועה ברכב הזה - אלכס ככלל הם הכי טובים בשוק הישראלי.

אבל , וזה אבל גדול - מערכת מקורית לעולם תהיה יותר טובה מכל הרכבה מקומית,מהטעם הפשוט שהיא תוכננה עבור האוטו ולא "הולבשה" על רכב מוגמר.

פורסם

חאפרים...

המזגן הכי חזק שאני מכיר הוא מאחורה במשאית בשר של השכן שלי.

גם הטנדר של יהודה היס מקרר לא רע.

טוב. מיצינו את הנושא האקוטי הזה? נעבור לבא!

אחד הדברים החשובים ברכב! המאפרה כמובן! לאיזה אוטו יש את המאפרה הטובה ביותר?

יאללה! לשפוך! למי יש תאורה במאפרה? איזו מאפרה יוצאת לריקון בקלות ובלי שחצי נשפך לתוך כוס הקפה שבמחזיק הכוסות המהודר?

המאפרה אצלי בלנצ'יה לא היסטרית. אמנם ארגונומית היא ממוקמת כך שניתן לכבות סיגריה בלי להוריד את העיניים מהכביש (למרות שלפעמים פזילה קלה מסייעת). אבל המחסור בתאורה, שאולי קיימת ופשוט לא פועלת - מפריע.

אני שיפרתי את המאפרה בכבאית קטנה ממתכת. זה הכד הקטנטן הזה שהפתח שלו בקוטר של סיגריה וכשמחדירים לתוכו ברכות את הסיגריה הוא חונק אותה תוך שניות וללא צורך במעיכות וגיצים - בתוספת הבונוס של ידיים קצת פחות מסריחות. מספר שקלים בפיצוציה הקרובה לביתכם ושיפרתם את אחד הדברים החשובים ברכב - המאפרה.

תודה על ההקשבה.

פורסם
חאפרים...

יאללה! לשפוך! למי יש תאורה במאפרה? איזו מאפרה יוצאת לריקון בקלות ובלי שחצי נשפך לתוך כוס הקפה שבמחזיק הכוסות המהודר?

המאפרה אצלי בלנצ'יה לא היסטרית. אמנם ארגונומית היא ממוקמת כך שניתן לכבות סיגריה בלי להוריד את העיניים מהכביש (למרות שלפעמים פזילה קלה מסייעת). אבל המחסור בתאורה, שאולי קיימת ופשוט לא פועלת - מפריע.

אני שיפרתי את המאפרה בכבאית קטנה ממתכת. זה הכד הקטנטן הזה שהפתח שלו בקוטר של סיגריה וכשמחדירים לתוכו ברכות את הסיגריה הוא חונק אותה תוך שניות וללא צורך במעיכות וגיצים - בתוספת הבונוס של ידיים קצת פחות מסריחות. מספר שקלים בפיצוציה הקרובה לביתכם ושיפרתם את אחד הדברים החשובים ברכב - המאפרה.

תודה על ההקשבה.

:roflmao:

ענק!!!

הנה בנאדם שצריך לקבל צל"ש על "היתחשבות בדברים הקטנים" ועוד יש לו צרפתייה,לא תגידו שאין לו מה לתקן!!!

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=27918

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
חאפרים...

תודה על ההקשבה.

:roflmao:

ענק!!!

הנה בנאדם שצריך לקבל צל"ש על "היתחשבות בדברים הקטנים" ועוד יש לו צרפתייה,לא תגידו שאין לו מה לתקן!!!

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=27918

8)8)8)

מצחיק דווקא שאני לא מתלונן על האמינות של האוטו אבל המאפרה מזוויע אותי.

אם כבר צרפתים עושים אוטו יחסית אמין, המאפרה שלו על הפנים :?

למישהו יש תשובה לשאלה שלי עם הדלק? (האם חימום משפיע על צריכת הדלק)

אני שונא צרפתים.

• תוכן חדש...