Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אונו שנת 95 .

יש לי מערכת של JVC דגם KDG 220

מגבר של דרגון 2200 וואט 4 ערוצים . ( לא משו חברה אבל קיבלתי אותו מתנה עם הסאב )

מי שלא מכיר .

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....=1AG9451022008

יש לי סאב של USA SOUND

1200 וואט 12 אינאצ' , גם לא משו קיבלתי אותו ביחד עם המגבר ותיבה שאני בניתי .

רמקולים של פיוניר גדם TSA6691S

למי שלא מכיר .

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=131077

ברכב יש רק מקולים אחוריים בלי כלום מקדימה גם כי אין מקום בדלתות ואני לא מתכוון להשקיע ולעשות פודים וכאלה ..

בקיצור הכל עובד סבבה ויפה דווקא שומעים נורא חזק ונקי באמת .. הסאב דופק יפה והכל .. אבל אתם יודעים מתחילים להתקדם קצת .. רציתי לדעת לפי הנתונים לפי מה שיש לי כרגע .. איזה סאב אני יכול לקנות נגיד עד 500 שקל .. בעניין התיבה זה לא בעיה תמיד אפשר לבנות חדשה אם הסאב החדש מצריך את זה .. זאת לא בעיה אם הוא בא עם התיבה שלו באותו מחיר אז כמובן שהרבה יותר טוב .. אבל אם לא אז לא נורא .

אין לי העדפה לחברה או דגם מסויים רק שיהיה 12' אבל משו שיוכל לעמוד עם המגבר הזה שאני לא אצתרך עוד מגבר איתו בקיצור משו יותר טוב ממה שיש לי עד 500 ושיתן עבודה ברמה ..

יש הצעות ?!

בתודה אלמוג . biggrin.gif

פורסם

היי אלמוג

אין שום בעיה להרכיב רמקולים קידמיים במקום המקורי ברכב ישנם שלל פיתרונות רק שהם יותר יקרים מ 500 ש"ח. בכל מקרה עדיף להשקיע בסט קידמי אכותי מאשר בסאב חדש ,אם הסאב שלך עובד טוב אין צורך להחליף אותו ואין צורך בפודים קדימה. מה שחסר לך זה סאונד קדימה על מנת לייצר במה קידמית

סאונדמן 8)

פורסם

אני מבין .. אבלאיזה פתרונות יש לי אם לא פודים ובלי לחתוך את הריפוד של הדלת כדי להכניס את הרמקול או כל מני דברים כאלה .. ?!

וגם אם למשל לבנות פודים מה עדיף ברצפה של הרכב או בדלת ? ומה העלות של דבר כזה פחות או יותר ? כי לבנות בצמי אין מצב שזה קורה פעם אחרונה שניסיתי יצא כמו אוטו של ערבים מהכפרים ששמים את הרמקולים בלי לתפוס אותם עם ברגים כדי שהרעידות של הרמקולים יתן להם אפקט כאילו של סאב חחחח

• תוכן חדש...