Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לעשות פרוייקט צביעה ל205 שלי, אחרי תאונה קלה החלפתי שתי דלתות ברכב שלי שצבעו כחול מטאלי. הדלתות החדשות בצבע ירוק . ואצלי בגג של הרכב הצבע דהוי . ובכנף שבצד הנהג מתקלפת הלקה.

מאיפה ניתן להזמין באינטרנט תרסיסים בצבע הרכב ?

מה הם החומרים שמומלץ להשתמש בהם ?

האם ניתן לצבוע בצבע ברזל רגיל ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

צביעה לרכב כדיי שבאמת תהיה רצינית צריך לעשות בעזרת פיסטולט עם צבע דו קומפוננטי.

צביעה איכותית תתבצע ע"ג צבע בסיס והכנה טובה לצבע.

במידה ויש צבע מטאלי תתבצע שכבת לקה על הכל.

אם אתה רוצה לקנות תרסיס צבע בגוון המדויק של הרכב שלך אתה יכול לקנות בחנות בת"א שנקראת "ברק ישיר" , מכינים לך בבקבוק תרסיס צבע ע"פ מספר הצבע של הרכב שלך, שם גם תוכל לקנות צבע בסיס טוב.

שוב, התוצאות לא יהיו קרובות לצביעה מקצועית.

בברכה,

טל

פורסם

אין לי שמץ של מושג לגבי הצפון, תנסה ליצור קשר עם "ברק ישיר" תשאל אותו אולי הוא עובד עם מקומות בצפון.

בברכה,

טל

פורסם

עדכון.

היום נפגשתי עם אדם מבוגר שעובד 15 שנים בפחחות במוסך מורשה, בשישי שבת הוא עובד על רכבים אצלו בבית מחוץ למסגרת המוסך שהוא עובד בו.

לקחתי הצעת מחיר לגבי צביעת כל הצד השמאלי איפה שהדלת של הנהג "שתי דלתות וכנף ימני" + צביעת גג הרכב + תיקון צבע בפגאז'.

בגלל שהוא ואבא שלי חברים ובגלל שהוא רואה בי בחור טוב ורציני . עשה לי מחיר בתנאי שלא אספר לאף אחד .

אבל אני אספר לכם הוא עושה לי את הרכב רק ב 1500 ש"ח בשלושה תשלומים.

מה דעתכם על המחיר ?

מדובר בצבע כחול מיטאלי .

הבחור מקצוען אל תתחילו להגיד לי שזה חאפר ושזה עבודה ערבית . אני יעלה תמונות אחר שהוא יצבע לי את הרכב.

הוא אמר לי להביא לו את הרכב בשבוע הבא מאחר והוא יוצא לחופש בשבוע הזה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

מזה מהאיזור? אני גם מחפש בעל מקצוע לאיזה עבודת פחחות יחסית פשוטה.

אני רוצה לצבוע את הטמבונים אצלי.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני מצטער אח שלי הוא לא עושה עבודה לאנשים שהוא לא מכיר .

קנה לך שתי תרסיסים של יעקובי בשווי 50 ש"ח ליחידה ותצבע בעצמך, זה מאוד פשוט וזול .

HONDA CIVIC LS

פורסם

אני יכול להפנות אותך לבחור מקצוען בכפר ראמה. המחירים שלו גם טובים והעבודה שלו עשר,

מאיפה אתה ?

ראמה זה ליד שזור בכביש מכרמיאל לכיוון צפת.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...