Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכאניזם של מכירות ב ebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למשתמשים "כבדים" באיביי,

אתמול השתתפתי במכירה של פריט מסויים, שמכירתו הסתיימה הלילה בסביבות 05:00 לפנות בוקר.

דקה ושלוש שניות בערך לפני תום המכירה הייתי המציע הגבוה ביותר עם מחיר של 25$. מחיר זה היה גם מחיר המקסימום שהכנסתי מספר ימים קודם לכן.

בתום המכירה, זכה בה מישהו אחר במחיר של 39.75$.

למיטב הבנתי, המחיר הזה היה יכול להתקבל רק עם עוד שני מציעים נכנסו בדקה שנותרה והגישו הצעות עם מחיר גבוה יותר.

איכשהו, לא נראה לי סביר ששני אנשים נכנסו ובתוך דקה העלו את המחיר ל 39.75$, גם אם שניהם הכניסו "מקסימום ביד" גבוה.

ברור שהשעה המוקדמת כאן אינה רלוונטית למכירה שהתקיימה בלוס אנג'לס.

בנוסף, כאשר המחיר הנוכחי עומד על 25$, לא הגיוני שיכנס מישהו ויזרוק 39.75$ כהצעה ראשונה, לא?

מה דעתכם?

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל, היו דברים מעולם.

מעבר לכך, אם מישהו שם AUTO BID, אתה רואה רק את התוצאה הסופית ולא את כל מה שקורה בדרך.

נניח שאתה הצעת 25$. באו עוד שני קונים ושמו שניהם AUTO BID - אחד שם על סכום מקסימלי 39.75$ ואחר שם על סכום מקסימלי נמוך יותר (אני מניח שהוא שם על 39.50$).

באותו רגע, המערכת ישר תקפוץ להצעה הגבוהה יותר. זה עסק שלוקח שניה, ואתה כמתמודד מהצד לא יכול לראות את כל התהליך הזה, מכיון שהוא מתבצע מאחורי הקלעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז ככה, קרה לי לא פעם שחיכיתי ל 10 שניות האחרונות כדי לתת הצעה (10 שניות זה למקרה שמישהו עבר את המקס שלי)

ואם הייתי בטוח שהמחיר שלי טוב ,אז גם 3 שניות.

כך שדקה + זה ים זמן להצעות.

פורסם

תודה,

מסתבר שזה לא גמור עד שזה לא סגור.

נמשיך לחפש. (ידית הילוכים אוטומטית לוולוו 940)

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למניעת אכזבות בעתיד כדאי לך לשהשתמש בתוכנת sniper .

משהו כמו זה לדוגמא: http://www.auctionsniper.com/

יש עוד הרבה וכולם או רובם חינמיים. בגדול זה מאפשר לך להכניס את המחיר שלך

זמן קצר מאוד לפני סיום המכירה.

דרך אגב דקה זה ה-מ-ו-ן זמן באיביי.

כדאי לך גם ליצור קשר עם המוכר, אפילו שלא זכית ולשאול אם יש לו עוד אחד או האם

הוא יכול להשיג לך ותסגרו על מחיר ותשלם לו בפייפל בלי מכירה פומבית דרך איביי.

פורסם

מחזק את זה שמעלי. סנייפינג זאת דרך מאוד ידועה לזכות במוצר שאתה חושק במינימום עלות ובלי להיות מול המחשב מול המכרז.

זאת שיטה שאגב מאה אחוז חוקית ובאישור של איי ביי.

הרעיון הוא שאתה או התוכנה מחכים לשניות האחרונות של המכרז ואז יורים את הסכום המקסימלים שאתה מוכן לשלם. כשזה קורה יכולים לקרות 2 דברים:1. הסכום המקסימלי שירית הוא יותר גבוה מזה שמתחרה איתך ואז אתה במקום זוכה. 2. הסכום המקסימלי שלך הוא הנמוך מזה שמתחרה איתך והוא זוכה במוצר.

אגב השיטה הזאת לא עובדת באתרים של מכרזים ישראלים כי זה דופק להם את הביזנס. בארץ כל פעם שאתה בדקה האחרון שם הצעה אז המכרז מתארך בעוד חמש דקות, מה שנותן למתחרה שלך זמן להערך לתגובה מצידו על זה שאתה הזוכה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ועוד בנושא איביי, יש אפשרות שלמשל אני נכנס למכירות והמחיר שם מופיע לפי המטבע המקומי של המוכר ומתחת לזה מופיע המרה במטבע שלי או כל מטבע אחר, איך אני משנה את סוג המטבע של ההמרה?

זה ממיר לי לפאונד אני חושב ואני רוצה להחליף לדולרים או לשקלים אם אפשר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...