Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

קודם כל אני חייב להגיד שזה פורום אחד הטובים אם לא הטוב ביותר למוטוריקה בארץ!!.

אני נורא מתלבט בין הרכבים הבאים:

אלפא רומיאו 147

סיאט איביזה 2003

פיג'ו 206 2001 XS

גולף 1999-2000

פונטו HGT

כולם בדגמי ה3 דלתות, אין צורך לנוסעים מאחורה כרגע..

עכשיו אלו רכבים שדיברו עליהם הרבה בפורום וחיפשתי הרבה פשוט לא כולם הגיבו לרכבים האלה כאחד מול השני.

אני אהיה איתכם כנה, הכי חשוב לי זה כוח כרגע..

וגם שיהיה מקום בבגאז' לבנייה למערכת (אני מתכנן את הבנייה הראשונה שלי)

אממ מה עוד?... אה.. אני נורא גבוה (194) אז תא הנהג צריך להיות קצת מרווח..

בכל מקרה אלו דברים שרק בעלי רכב יכולים להגיד לי...

לגבי אמינות והכל אני למדתי שאין דעות קדומות על רכבים, כל אחד לגופו... (חוץ מרובר :))

עוד משהו שמצאתי ברכבים האלה שרובם נמצאים בשוק בידיים נורא גבוהות...4-5...זה משהו שצריך לפחד ממנו?..

תודה רבה...

ושניה לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש בפורום חח כבר הייתי שם...הרבה.. :)

פורסם

פונטו ght תהיה דיי זולה לאחזקה לרכב מסוגו בנוסף היא מציעה התנהגות לא רעה בכלל ומחיר דיי אטרקטיבי.

פורסם

איזה רכב לרכוש ??

סביר להניח את זו שתמצא במצב הכי טוב , מרבית הרכבים הללו עברו התעללות קשה , ואילו אשר תמצא הם אילו שעברו את החיים הקשים ביותר.

הרכבים הטובים נשמרים אצל חובבים מושבעים אשר לא מוציאים אותה למכירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

דווקא 206XS קל יחסית למצוא במצב סביר. יש הרבה בשוק וחלקן הגדול לא מוחזקות אצל חובבי ההתגרזנות.

למעט הHGT, לא ציינת אם אתה מעוניין בגרסאות הספורטיביות של כל דגם ודגם ותקציב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

206xs לדעתי תהיה תהיה קטנה לך אני 1.85 והיה לי קשה עם הגובה גם במצב הכי נמוך של הכיסא.ה147 אופציה מצויינת אבל גם די גבולי מבחינת הגובה כי הישיבה די גבוהה.תנסה את 307xsi לדעתי שם יהיה לך הכי נוח והביצועים טובים מאד.

פורסם

תודה רבה על התגובות...

האמת שמכל הרכבים יצא לי לשבת רק ב206 בתא הנהג והיה דיי סבבה..

מה שאהבתי בה שהיא מציעה דשבורד נורא יפה וחדיש יחסית.... אני רגיל לפולו 97 שהייתה לי שכל הפלסטיקה שם גמורה.

אם אני לא טועה 307 קצת יחרוג לי מהתקציב...

השאלה היא מבין אלה מי הכי חזקה?...

אני אולי נשמע קצת חדש שמתלהב ממהירות אבל זה ממש לא ככה.

דווקא ראיתי כמה אלפות יפות ושמורות אבל ניראה שאף אחד לא נדבק למחירון או משהו... כל אחד מפריז וזורק מחירים

כאילו זה השוק החופשי...

והפונטו באמת ניראה לי שעברו מספיק התעללויות...

לגבי הגולף אני מוכן לקחת את הגירסאה 1.6 למרות ששמעתי פה שהיא קצת איטית וחלשה (אפשר לעבוד על זה :wink:)

והאיביזה האמת שרק בא לי על הצורה שלה..גם ב1.4 ה3 ד' פשוט יפייפיה לדעתי... (אחרי האלפא כמובן.)

בקיצור כמו שאתם רואים אני ממש מבולבל חח

מי ידע שלבחור אוטו יהיה כל כך מבלבל...בייחוד שקשה למצוא אקסמפלרים נורמלים לכל אחד.

תודה מראש על העזרה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני אומר לך מנסיון סיאט אביזה צפופה ו206 עוד יותר.

אני קניתי פיג'ו 206 לפני כשנה ומשהו ישבה אצלי רק חודשיים,למרות שהיתה יד ראשונה עם 120000 ק"מ שנת 2001 מפוארת עם גג נפתח מאישה ללא תאונות ושמורה,למה רק חודשיים?! ובכן,נסעתי באוטו ואהבתי, אחרי שקניתי היבנתי שזה ממש לא נוח לגבוהים, ואני בסה"כ 1.83,זה או שיהיה לך נוח ברגליים ואז תחפש את ההגה,או שתמצא את ההגה אך יהיה לך כאבי גב מהצפיפות.

מנסיון שלי,אני אומר לך,אם תקנה 206 אתה תתחרט ותמכור אותה מהר מאוד,זה אוטו לנמוכים,נקודה.

לך על גולף או על 147,פיאט פונטו היא יותר קטנה אך היא בסדר, לפחות לי לא היתה בעיה עם הפונטו היא די מרווחת למרות שהיא סופרמיני.

פורסם

אני 1.92 ואני מסתדר מצויין בפונטו, אפילו אחת עם סאן רופ שאמור לצמצם את מרווח הראש. הפונטו יחסית גבוהה לכן היא מתאימה מאוד לגבוהים, שיש צורך בהסעת נוסעים אפילו מאחורי אין בעיה להושיב מישהו.

מהאפשרויות שציינת הפונטו גם מציעה את הביצועים הכי טובים.

מה התקציב שלך בדיוק?

פורסם

הוא לא כתב על איזו 147 מדובר. זאת יכולה להיות גם 147GTA :idea:

לגבי ה206 - אני מטר שמונים וחמישה סנטימטרים. אבא שלי נושק ל195 סנטימטרים ולשנינו נוח מאוד ב206. בסך הכל זה מאוד אינדיבידואלי, יש כאלו שיושבים קרוב יותר להגה ויש כאלו שאוהבים מרחק של 200 מטר מלוח השעונים, ליתר ביטחון. סיבוב של חמש דקות על רכב פוטנציאלי יבהיר לך מהר מאוד אם הרכב נוח או לא.

פורסם

ניראה לי שאני אלך על ה206 בגלל שהמחיר יותר נוח לי, משאיר לי תקציב ליישור קו.

עכשיו ראיתי כל מיני תתי דגמים של 206.

90 כ"ס XS

110 כ"ס XS

XT

ועוד כל מיני

על מה זה מעיד? איבזור בעיקר?

פורסם

XS היא הגרסא החמימה של ה206. נמכרה עד שנת 2001 עם מנוע 1600 סמ"ק ו90 כ"ס, מאמצע 2001 המנוע שופר וההספק שלו עלה ל110 כ"ס. אין הבדל משמעותי באבזור, למעט אולי העובדה שהדגם החלש נמכר עם ג'אנטים אחרים ומידת צמיגים שונה.

XT היא רמת האבזור הגבוהה בגרסא הרגילה של הרכב. מגיעה עם מנועי 1600 סמ"ק שצויינו קודם ועם מנועי 1400 סמ"ק.

• תוכן חדש...