Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לוקח מנוע של פולריס 97 400 סמ"ק 2 פעימות

מול מנוע של DVX 2008 גם 400 סמ"ק 4 פעימות

ושם את המנועים על טרקטורון ניטרלי, איזה טרקטורון יהיה יותר מהיר?

פורסם

מהיר מאיזו בחינה?

אתה צריך לדעת מה היתרונות והחיסרונות של מנוע 4 פעימות מול מנוע 2 פעימות.

במנוע 2 הפעימות היציאה מהמקום מאז חזקה,אבל הסגירה חלשה.

במנוע 4 פעימות היציאה מהמקום יותר איטית אבל הסגירה יותר חזקה.

חוץ מזה אל תשכח שאתה מרכיב מנוע בן 12 מול מנוע בן שנה.

ועוד משהו,בטרקטורון מהירות זה לא דבר קובע בכלל. טרקטורון צריך כח ועבירות טובה. טרקטורון לא נועד לתחרויות וסגירות,רובם מנועים דיי חלשים שעמידה בסל"ד כל כך גבוה גורמת להם לבלאי מואץ פי כמה וכמה.

פורסם

יש לי בבית פרדטור טרויילי למי שמכיר ,מנוע 500 4 פעימות-אני לא חושב שיש סיכוי לפולריס 2 פעימות מולו מבחינת הכל. אומנם למנועי 2 פעימות של פולריס יש יציאה חזקה מהמקום אבל לא מספיק, המנועים הנ"ל כבר ישנים.

פורסם

קודם כל, אתה משווה בין שתי מנועים מזמנים שונים לגמרי. הבדל של יותר מ10. למרות שהמנוע של הפולריס הוא 2 פעימות, ושל הדיוי 4, התיזמונים שלהם, הסעפות הכל שונה ככה שהדיוי יותר חזק. ואתה גם צריך להסתכל על כל המכלולים שבטרקטורון. אתה לא יכול לשים מנוע ולנסוע. צריך לראות את הבולמים, שילדה משקל בקיצור הכל. זה כמו שתגיד אני לוקח מנוע של R1 שם על קטנוע. איך נראה לך שהקטנוע יסע?

צריך להתאים את הטרקטורון בהתאם לדרישות שלך. ולצורך ההשוואה, הדיוי יקח.

• תוכן חדש...