Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר מנסיון והתכוונתי לאזרח שמתלונן ולא לשוטר.[נקודה] אם זה שוטר הסיכוי קלוש לצאת זכאי במשפט.

לפני כמה שנים היה איזה שכן שמתנכל למשפחה שלי ולי.[נקודה] מה זה מתנכל?![שאלה רטורית] כאילו מתלונן במשטרה או בעיריה על כל שטות.[נקודה]

לא מתנכל בצורה אחרת.[נקודה] אם כן הייתי שורף אותו.[נקודה] זה משפחה בכל זאת...

בקיצור, לפני כמה שנים הוא התלונן במשטרה וטען שלא נתתי לו זכות קדימה בצומת כלשהי:shock:.[נקודה] קיבלתי זימון למשטרה לצורך חקירה.[נקודה] אייך [איך] שהשוטר התחיל לתאר לי מה שכיביכול עשיתי ותיאר לי את המקום את השעה וכו' ידעתי שמדובר בשכן הזה.[נקודה] אמרתי לשוטר את השם של השכן שכל הזמן מתנכל לי ולמשפחתי ושהכל המצאות .[נקודה] הגענו לבית משפט, עברתי 4 דיונים ובדיון השלישי הצגתי עצומה שבה כל השכנים חתומים על זה שהשכן מתנכל לשכניו במשך הרבה שנים וכך זה באמת היה.[נקודה] בדיון הרביעי יצאתי זכאי במשפט.[נקודה] יכלתי לתבוע אותו בחזרה על עוגמת נפש, ימי עבודה והוצאת דיבה ולא עשיתי זאת .

פורסם

כמו שכבר ציינתי, אם תצליח להוכיח לבית המשפט שהאזרח המתלונן הוא לא אזרח תמים אלא מישהוא שמתנקל לך או שתצליח לקשור אותו אליך באיזו דרך, תצא זכאי.

מצד שני, במידה ולא תצליח ואותו אזרח יטריח את עצמו להגיע לבית המשפט, השופט בדרך כלל מתייחס לעדותו (לאור זה שהוא אזרח תמים שמנסה לשפר משהוא ולאור זה שהוא הטריח את עצמו להגיע ע"ח זמנו הפרטי) כתורה מסיני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא כ"כ ברורה לי נקודה אחת:

אם אף אחד לא עצר את הנהג ואם אין צילום שמוכיח את ביצוע העבירה - אז ניתן לטעון שחל שיבוש במספר הרכב וזה בכלל לא אתה.

איך בכלל ניתן להוכיח אחרת?

פורסם

אם המתלונן ציין מספר רישוי, דגם וצבע של הרכב, סיכוי הטעות בזיהוי הוא קלוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה כולם מצדדים דווקא בחבר פורום פה ואומרים לו לערער והוא יכול לצאת נקי ?

אולי הוא באמת ביצע את העברת תנועה הזאת ויכל לגרום לתאונה שבמזל לא קרתה?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כי ראינו רק צד אחד של הסיפור, אז מגיבים בהנחה שמה שהוא אומר נכון. אין פה מטרה "לקחת צדדים", בנאדם מספר שהוא קיבל דו"ח על עבירה שלא ביצע, ומייעצים לו כיצד עליו לפעול, זה הכל.

פורסם

אני על הכביש כבר 7 שנים. אין לי אפילו דו"ח חניה. שלא נדבר על דוחות מהירות, תנועה וכדומה.

לכן אין שום סיבה שאני אעלה נושא לפורום כשאני אשם.

במידה ויראו לי צילום שבו אני נראה נוהג בצורה מסוכנת, אני אשלם.

רק שאלתי איך יכול להיות שקיבלתי דו"ח בלי להיעצר, בלי לקבל הסברים..

זה הכל

פורסם
מי רשם לך את הדוח?

האם רשומות הספרות 1111111? אז זה מתנדב.

אמנם כבר מעל שנה מאז הפעם האחרונה שהתנדבתי, אבל מתנדבים כבר מזמן רושמים את מס' הזהות שלהם במקום הספרה 1 שבע פעמים. אני גם יודע שהייתה כוונה ליצור מספר אישי לכל מתנדב, המורכב מבלבול הספרות של מספר תעודת הזהות (לא יודע אם זה יצא לבסוף לפועל), כך שאי אפשר לקבוע בוודאות שמתנדב הוא זה ששלח את הדו"ח.

לגבי הדו"ח עצמו: ראשית, קיבלת את הדו"ח בתור בעל הרכב. לא מן הנמנע שלא אתה הוא זה שנהג באותו זמן (ומכיוון שלא עצרו אותך ואימתו את פרטיך, לדעתי לא יהיה קשה לטעון שכלל לא היית במקום).

שנית, כל דו"ח תנועה הוא למעשה "כתב תביעה", וזכותך לראות אותו לפני התשלום (הודאה) או המשפט (אם תבחר להישפט).

שלח מכתב רשום למשרד התנועה ממנו נשלח הדו"ח, ובו אתה מבקש לראות את פירוט הנסיבות המלא (ו/או הצילום, אם יש). במקביל שלח בקשה להישפט כדי להמנע מכפל קנס (בהמשך אפשר לבטל את המשפט אם הגעת להסדר עם התביעה).

לאחר שתקבל את הפירוט המלא תוכל לבדוק ליקויים בדו"ח (שעשויים להביא לביטול טכני), או לערער עליו באמצעות דין ודברים עם התובע המשטרתי, או משפט אם הוא לא יסכים.

בהצלחה!

עדי.

• תוכן חדש...