Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

במסגרת עבודתי אני נוהג על המון סוגי רכבים באופן קבוע בצי ליסינג. בין המכוניות הנפוצות ביותר היא איך לא - הפורד פוקוס.

הפוקוס האחרונה לפני מתיחת הפנים נורא נורא עגלתית, אני לא מכונאי או מבין גדול אבל אני מאמין שזה בעיה בגיר ובגלל זה לוקח יחסית הרבה זמן לרכב להאיץ והוא נורא נורא כבד.

בפוקוס החדשות יותר (אחרי מתיחת הפנים האחרונה) הרכב מרגיש קצת יותר זריז, יכול להיות ששינו משהו בגיר? ואם לא בגיר אז במשהו אחר ברכב? או שלא עשו כלום ואני רק מדמיין?

מה אתם אומרים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא נהגתי על הפוקוס לאחר מתיחת הפנים אבל אני בספק אם שינו יחסי העברה או משהו דומה. יש סיכוי שנתנו לגיר כיול "עצבני" יותר, בסגנון יפני - כזה שמגיב מאוד מהר ללחיצה. הביצועים יהיו ככל הנראה דומים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינה מכנית מה שהוסיפו זה בקרה נגד החלקה .

יכול להיות שהגיר עבר עדכון תוכנה , מה שעשו גם לי - בדגם 2008 שלפני העדכון .

בכל מקרה היא נוסעת כמו עגלה , אבל אין תחליף לנוחות הנסיעה שלה .

פורסם

בפוקוס מהדגמים שציינת

יש באחד מתפריטים לבחור מצב לגיר או חסכוני (econ) מעלה הילוכים מהר או ספורטיבי (sport) מושך יותר את ההילוכים הנמוכים בדגם הישן יותר אם אני לא טועה הecon בברירת מחדל כך שאם אף אחד לא שינה זה המצב ...

בחדשה אני לא יודע אבל יש מצב שזה לא ברירת מחדל שם , לפי דעתי אין שום שינוי אלה רק במצב המוגדר לגיר

לדוגמא בהונדה סיוויק מ2002 ומעלה הגיר קובע לבד את המצב לפי זיכרון של סוג הנסיעה ב5 דק' האחרונות והמחשב מאים את מצב הגיר לנהג

או בדיגמי מאזדה היותר ישנים המחשב קובע את מצב הגיר לפי מהירות פתיחת המצערת הוא מזהה את הנהג ומתאים אות עצמו

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עם אבזור שמתווסף כל מתיחת פנים (משקל) והצורך לחסוך בדלק (הארכת יחסי העברה) המנוע לא בידיוק חף מפשע העגלתיות.

פורד כבר ממזמן היו צריכים לעדכן אותו בימים שיש להם מנוע 1600 עם 120 כ"ס בפיאסטה, מה גם שכיום לפורד יש את ה1600 החלש ביותר בקבוצה שלה.

• תוכן חדש...