Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצי תקיפה בשרות החוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אלה שקופץ להם עמוד/עץ/שפן סלע לכביש, זה קורה גם להולכי רגל:

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3668210_184,00.html

mivzak.GIF

whitespace.gif 08/02/2009

08:44

larrow.gif מבזקים rarrow.gif whitespace.gifתל אביב: גנב תיקים ניסה להימלט, התנגש בעץ - ונעצר

משטרת מרחב יפתח עצרה תושב ירושלים בן 30 בחשד שחטף תיק באזור התחנה המרכזית הישנה בתל אביב.

החשוד ניסה תחילה להימלט מהמקום כשהתיק בידו ובמהלך מנוסתו התנגש ישירות בעץ. שוטרים שהגיעו למקום עצרו אותו, לאחר שהוא קיבל טיפול רפואי.

(אבי כהן)

פורסם

בידיעה המלאה יסופר שהוא גנב תיק מזונה ממין זכר.

שהזונה התחיל לרדוף אחריו אז הוא נהבל ושהביט אחורה ע"מ לבדוק כמה היא קרובה (וגם לתהות לעצמו..ממ... הייתי מ@# אותו?) הוא נכנס בעץ...

יש גם את הסיפור של שני המפגרים מאוסטרליה שברחו מבית משפט שהם אזוקים ונתקעו בעמוד תאורה וככה נתפסו

פורסם

זה מזכיר לי סרטון משבוע שעבר בחדשות של שני אסירים אמריקאים שברחו בריצה מבית המשפט.

מה שהם שכחו זה שהם אזוקים אחד לשני וכשהם עברו משני צידי עמוד בריצה הם התנגשו אחד בשני ונתפסו :shock:

(עריכה- אני רואה שנקמיצי הקדים אותי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אה, אם זה היה בניו זילנד אז זה מובן לגמרי, מסטולים שם כולם! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...