Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7. יש פה משתמשים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מריץ אץ Windows XP ו-Windows 7 , לא במקביל אבל מרוצה משניהם.

אחרי יום של שימוש אני יכול להגיד שהווינדוס החדש באמת ממצה את עצמו ופועל הרבה יותר טוב מויסטה.

אני מריץ את הווינדוס החדש על מחשב די ישן, AMD 2.8 וRAM של 768 MB . כרטיסי קול ישנים וכו' . (מחשב בן 5+)

אני סה"כ מרוצה מאוד ונהנה להשתמש במערכת החדשה . אז מה איתכם, משתמשים? נהנים? ספרו מה אתם חושבים.

אשמח לשמוע כל דבר. בינתיים, אני תקוע בלי קול עד שאני אמצא את הדרייבר המתאים .

אז יאללה, ספרו. :)

פורסם

משתמש מאז שהבתא יצאה לציבור.

ה 7 רצה מהר הרבה יותר מהויסטה, לוקחת פחות משאבים ונראית יותר טוב.

האמת? לדעתי זו VISTA SP2.

מה שמשמעותי יותר זה שהדיסק לא עובד כל הזמן, ההתחברות לרשת הרבה יותר קלה ופחות מעצבנת, ואין התרסקויות. (לפחות לא קרה לי.)

אפילו התוכנות עולות מהר יותר מאשר ב XP.

הדפקט היחידי שמצאתי עד עכשיו זה ה EXPLORER 8. זוועה אמיתית.

מזל שיש דפדפנים אחרים.

לחזור חזרה ל XP עכשיו הרבה פחות קוסם לי מאשר עם הויסטה.

פורסם

אני הורדתי את הגירסה החדשה של הXP PRO SP3 וזה די דומה לוויסטה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הגרסה היא בטא, כן. האם כדאי ? זה שיקול שלך . האם אתה מוכן להתנסות במערכת בטא, באנגלית, לא מלאה וצפויה לעבור עוד כמה וכמה שינויים.

בינתיים , היא כמו ויסטה משודרגת . טובה יותר, חלקה יותר, מהירה יותר . אז כן, כדאי להתנסות ואז באמת אם להשתדרג או לא - אחרי שניסית .

חשוב בהתקנה לא לבחור ב-Upgrade .

פורסם
הגרסה היא בטא, כן. האם כדאי ? זה שיקול שלך . האם אתה מוכן להתנסות במערכת בטא, באנגלית, לא מלאה וצפויה לעבור עוד כמה וכמה שינויים.

בינתיים , היא כמו ויסטה משודרגת . טובה יותר, חלקה יותר, מהירה יותר . אז כן, כדאי להתנסות ואז באמת אם להשתדרג או לא - אחרי שניסית .

חשוב בהתקנה לא לבחור ב-Upgrade .

מדוע?

ואיפה אני משיג את זה?

פורסם
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx

אם תבחר ב-Upgrade ההתקנה תשדרג את המערכת הקיימת שלך . תבחר גם בכונן שבו לא מותקנת המערכת הנוכחית . (המלצה)

מצאתי את זה כבר לבד. החלטתי לחכות עד שתיצא הגרסא הרשמית ואז כבר אשיג אותה.

רציתי גם לשאול איך המערכת של הTOUCH עובדת. צריך מסך מיוחד בשביל זה נכון? ובכלל אם אפשר לשמוע עוד כל מיני פרטים על חידושים מגניבים.

• תוכן חדש...