Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בת"א וחציתי מעבר חציה שולי של כביש צר כשהיה לי רמזור אדום (בתור הולך רגל כמובן).

פתאום צץ לי שוטר עם חיוך של סיפוק על הפרצוף, לקח רשיון נהיגה ושאל אם יש לי עברות קודמות אמרתי לו שאין לי עברות בכלל ובחיים לא היה לי (וגם לא היה לי אזהרות למיניהן). בדק במסוף וראה שזה נכון ובסוף נתן לי אזהרה בתור הולך רגל.

למה בדיוק האזהרה הזאת תקפה? אם נניח עוצר אותי שוטר על עברת תנועה או משהו אני ישירות מקבל דו"ח עכשיו?

CoupéF7R

פורסם

אזהרה נוספת לגבי מעבר הולכי רגל באדום.

יש שמועה על פאביה שחורה עם גג לבן ששמה גז עליהם, רק בשביל לראות אותם רצים.

:evil:

ועכשיו ברצינות,

עוד מימי כשהייתי בתיכון נהגו לעשות את זה בתל אביב, (הדוחות, לא הדריסות).

אני זוכרת שאחד החברים הגיע לכיתה מזיע עם דוח משוטר על זה שעבר באדום.

בדוח כתוב : "אני ממהר לשיעור היסטוריה".

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

במקום שהשוטרים יעשו משהו מועיל (לעצור את תופעת גניבות המכוניות למשל?!) הם מתחבאים מאחורי עצים ומחפשים הולכי רגל.

למי יש סבלנות לחכות בתור הולך רגל באור אדום, במיוחד שהכביש ריק?!

אצלנו בצפון גם יש את התופעה הזו, אני מכיר את השוטרים (עצרו אותי פעם לבדיקת רישיונות) ואת הניידות שלהם, אז לפני כל חצייה שלא במעבר חצייה או באור אדום אני פשוט מביט שמאלה וימינה, מוודא שאין מכוניות, אח"כ מביט מאחורי עצים/ תמרורים/ מעקות כדי לוודא שאין שוטרים, ואז אני עובר. זה עדיין יותר מהר מלעשות עיקוף ולעבור במעבר חצייה או לחכות באדום כמו איזה טמבל.

חוץ מזה אם יצוץ שוטר אני פשוט לוקח את הרגליים שלי ובורח! איך הוא יכול לזהות אותי? לא רשום לי מספר רישוי על הגב!

פורסם
בתקופה שלמדתי באוניברסיטת ת"א, היו מארבים של שוטרים שהתמקדו בלגבות 100 ש"ח קנס מסטודנטים תפרנים שמאחרים לשיעור / מבחן ולכן חוצים את הכביש באלכסון / באדום.

הסטודנטים היו צריכים להתאמן ולרוץ מהר יותר, השוטרים לא היו מצליחים להדביק אותם בריצה...

*משטרה ושוטרים שעוסקים בזוטות, היתי צוחקת על כך, אך זה מאוד עצוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמיד חשבתי לעצמי מה יקרה אם אני אקלע למצב כזה,ובאמת שהפתרון הכי סביר הוא פשוט לפתוח בריצה :shock: אם הוא ישיג אותי,אני מוכן לשאת בתוצאות :lol:

פורסם
במקום שהשוטרים יעשו משהו מועיל (לעצור את תופעת גניבות המכוניות למשל?!) הם מתחבאים מאחורי עצים ומחפשים הולכי רגל.

למי יש סבלנות לחכות בתור הולך רגל באור אדום, במיוחד שהכביש ריק?!

הרכב שלא רואים , הוא הרכב שידרוס את הולך הרגל.

ואחרי זה עוד לנהג הפוגע יהיה יסורי מצפון בגלל ההולך הרגל האידיוט שהחליט שרמזור אדום זה לא מענינו.

באותה מידה גם יכול לטעון כל נהג רכב, "הגעתי לכביש הוא היה פנוי לגמרי, ולכן חציתי את הכביש באור אדום".

האם יש הבדל בין שתי הסיטואציות?

חוק הוא חוק וצריך לקיים אותו גם אם לא אוהבים אותו.

ברמזור אדום : עומדים

ברמזור ירוק: הולכים או נוסעים.

דרך אגב, בטח רבים לא יאמינו לי. אך גם בתור הולך רגל ביום כיפור! אני עומד ברמזור אדום. (תגידו אידיוט, אז מה? תגידו)

פורסם

אני שמתי את האוטו במוסך יום אחד ויצאתי מהמוסך ברגל, אני מניח שהיה רמזור אבל לא ממש עוברות שם מכוניות אז עברתי ואז אני שומע צעקות "אתה שם תעצור" ואז חשבתי לעצמי : יש לי לוחית רישוי על התחת? בוא נגיד שהשוטרים בארץ לא ממש מתאמצים כדי לעצור הולך רגל. כל עוד זה כולל ריצה קלה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...