Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירים של דלת רכב אמורים להתמודד עם עומסים גדולים משמעותית, כמו לא להתנתק או להגזר ממקומם בזמן תאונה או התהפכות.

קשה לי להאמין ש 5-6-7 קילו נוספים יהרסו אותם, זה משקל אפסי לעומת הכוחות שיפעלו עליהם במקרה של תאונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון ולא נכון

הדלת לא נשענת על הצירים בזמן תאונה

אם תשים לב יש לה מסביב קנט - למעשה היא יותר גדולה מה"חור" אליו היא נסגרת

ולכן לא יכולה להכנס

עם זאת בדבר אחד אתה צודק - היצרן לוקח טווחי בטחון עצומים

בגלל שלא פעם ולא פעמיים אנשים נשענים על הדלת במלוא משקלם, ולא היית רוצה שבגלל שמישהו נשען לך על הדלת (בזמן שהיא פתוחה הכוונה) הצירים יקרסו,

בקיצור חוזרים לנקודת ההתחלה - איטום זה לא בעיה לדלת

פורסם
נכון ולא נכון

תיזהר לך. ביום שישי יש לי מבחן על מתקף ותנע, ודווקא בא לי בטוב לעשות תרגיל דמיוני על מה יקרה אם סמיטריילר יפגוש איזו גולף חביבה ויהפוך אותה, מה יהיה הכוח הצנטריפלי שיופעל על צירי הדלת בעת ההתנגשות ובעת שתהיה בזווית של 45 מעלות ביחס לקרקע :lol: .

לי בטויוטה אין שום קנט, בצד אחד צירים, בצד שני מנגנון הנעילה, סה טו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ההבדל הוא לדעתי שהאיטום יושב במשך שנים באוטו בעוד בן אדם נשען לאורך פרק זמן קצר מאוד.

לכן חשבתי שתיתכן בעיה.

בכל מקרה, אם אתם אומרים שלא, מי אני שאתנגד (אני בד"כ מתנגד, אבל בנושא הזה אין לי מושג)

תודה.

• תוכן חדש...