Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר להרכיב 2 סוגי מגדשים בגלל שכל מגדש שולט על 3 בוכנות.

סיוויק כזו כבר נוסעת על כבישי ארצנו, כנ"ל הגולף.

ה A6 BITURBO אכן עובד עם שני טורבואים שונים - אחד קטן לטובת זמינות השני גדול יותר לכח בגבוהות.

הוא בהחלט לא TWIN TURBO - ב A6 שני הטורבואים עובדים ביחד על כל ששת הבוכנות.

לגבי הרעיון - יכול להיות מעניין אבל מאוד מסובך לביצוע, מבלי להידרש לעניין הניהול. -אם אי פעם תפתח מכסה מנוע של A6 BITURBO אתה תבין. מה גם שהרכבים ברץ אוטומטיים ויחסית לא אמינים (ביחס למה שהיית מצפה מ A6)

ואם זורקים רכבים - S70 T5 שנת 97' + הסבה לגיר ידני + בולמים/קפיצים + טורבו גדול יותר וניהול = קצת חורג מהתקציב אבל הרכב אמין גם עם 400 כ"ס, יש לו הגה ושלדה שלא היו מביישים רכבים ספורטיביים בהרבה (במקור המתלים של הרכב מכויילים לצד הרך/אמריקאי משהו)

באותה הנשימה יש גם SAAB שלוש ליטר טורבו ידנית בארץ עם מחירון ברצפה שרק מחכה לטורבו גדול !!

...CASKA for life

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם זורקים רכבים - S70 T5 שנת 97' + הסבה לגיר ידני + בולמים/קפיצים + טורבו גדול יותר וניהול = קצת חורג מהתקציב אבל הרכב אמין גם עם 400 כ"ס, יש לו הגה ושלדה שלא היו מביישים רכבים ספורטיביים בהרבה (במקור המתלים של הרכב מכויילים לצד הרך/אמריקאי משהו)

אז זהו שאתה טועה...

חבר עשה את זה פה בארץ , השקיע הרבה כסף הביא גיר רגיל וכל הבלאגן שמסביב(וזה פרויקט שרק ההסבה עלתה בערך 15 אלף).

עשה ציפ , צנרת ואתה יודע מה , לא רק שהוא לא התקדם משמעותית מהגיר האוטומטי , המנוע הזה התגלה כלא אמין בכלל תחת גדישות גבוהות(עדיין עם טורבו מקורי!!!) .

לגבי מתלים אני לא יודע אבל בבסיס זה אוטו מאוד שמן ולא יודע כבר לאיזה התנהגות אפשר לצפות ממנו..

S2K-T...R.I.P

פורסם

אלפא 75 T.S, רכב זול, הנעה אחורית, תא מנוע מרווח.

טורבו קטן+ ניהול עצמאי= 180 כ"ס על טונה ארוכה.

עלות, כ 20K, משך הפרויקט - שנה וחצי (על כוכב צדק).

בקרוב התמונות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

RX-8 טורבו.

מנוע רוטורי עם טורבו גדול לסל"ד גבוה.

סוכריה מתפוצצת. :D

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Cadillac Escalade EXT HYBRID.

זה יאיץ כמו היפופוטם על וואליום.

אבל ברצינות, ראיתי השתלות של מנוע 1.8 עם טורבו בסובארו ג'אסטי. זה היה קטלני.

אם רוצים לפרק את הערסים הקטנים בסופר לאנסר ברמזור (אני גר באזור הצפון, יש כאלו הרבה).

לג'אסטי כבר יש הרבה מומנט ביחס לגודל של המנוע (לא כ"ס, מומנט!) אז זה יכול להיות מעניין.

אגב, זה לא "הרכב האחרון שלי" כמו שמישהו הציע, היו לי כבר 5 רכבים מאז הג'אסטי ועוד אחד בדרך.

פורסם
אפשר לראות דוגמא לחוסר האמינות ?

או שזה סתם אמירה חסרת בסיס ?

ישנה בארץ אחת גודשת שלפחות עד לפני שנתיים הייתה לא אמינה בעליל, לא יודע איך היא היום. הבנתי שהיא למכירה שוב מלפני חודשיים.

מעבר לכך, גם בחו"ל המנוע של ה- S2000 לא נחשב כעמיד לטורבו לפחות.

לגבי סופצרצ'ארג'ר יש פחות ניסיון, בארץ ובחו"ל.

כנראה (השערה) שיחס דחיסה של 1 ל-12 (אם אני זוכר נכון) על טורבו זה לא רעיון מוצלח.

גם מוטי מיאטה שיתף מנסיונו בארה"ב בזמנו על חוסר העמידות של S2000 לטורבו.

זה לא אומר שהמנוע שלך לא נפלא, שמוליק, רק שהוא נפלא כמו שהוא, ועדיף להשאירו ככה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

או קי בדבר אחד אני מסכים איתך שהיחס דחיסה גבוה(11:1 אגב..) ו-99 אחוז מהפרויקטים שראיתי(וראיתי עשרותתתת) הרימו ראש ומשתמשים באטם יותר גבוה בין 2-3 מ"מ.

עכשיו מעבר לזה אני עוד פעם לא יודע למה אתה רושם שהמכלולים לא אמינים??

עזוב שמועות , והוא אמר לי , ובארץ ניסו ולא הלך(למרות שזה לא נכון אבל לא משנה).

המנוע הזה לא הרבה זמן יחסית בסצנה של השיפורים ואם תלך ותקרא בערך 4 שנים אחורה הנסיון איתו היה אפסי וכן נשברו מנועים אבל מחוסר נסיון מוחלט , ומפה בעצם נוצרו השמועות האלה..

היום המצב הזה השתנה בצורה דרסטית ויש עשרות פרויקטים(מאוד אמינים) וההסבר גם מאוד פשוט , האוטו רק יצא לשוק בשנת 2000 בהתחלה האוטו היה יקר וגם הזמינות של חלקי חילוף או חלקי אפטר-מרקט הייתה מאוד נמוכה.

אבל היום לעמות זאת שהאוטו נסחר די בזול כמשומש ופותח לרכב גם שוק אפטר-מרקט מטורף וחלקי חילוף יש ודי הרבה , אז הנסיון עם הרכב וכמות הפרויקטים עלתה בצורה מטורפת ואם זה גם בא הנסיון ויש היום סדנאות שמתחמחות ב-S2000 ומוציאות קיטים על מנועים סגורים(גם טורבו וגם סופר) עם מספרים מדהימים והכי חשוב מכלולים מקוריים לגמרי..

אז לפני שכותבים אפשר קצת לנסות לחפור ולבדוק ואפילו טיפה טיפה לפרגן...:wink:

S2K-T...R.I.P

פורסם
אלפא 75 T.S, רכב זול, הנעה אחורית, תא מנוע מרווח.

טורבו קטן+ ניהול עצמאי= 180 כ"ס על טונה ארוכה.

עלות, כ 20K, משך הפרויקט - שנה וחצי (על כוכב צדק).

בקרוב התמונות.

כמה אתה גודש והאם סיימת את הפרויקט

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

zx volcan

מנוע :T16 עם גיר 4X4 כמו שהגיע ב405

פוטנציאל למנוע עד 450 כ"ס אבל מי צריך מסתפק ב250

יציבות מושלמת הנאה לנהיגה

ועוד רעיון מעניין יהיה לנתק את ההנעה הקדמית ולהפוך אותה למפלצת דריפט

עלות משוערת 65 אלף

חלום שאולי יוגשם מתישהו אבל לא נראה לי שבארץ :(

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

גודש בקטנה (0.6), פרופלור קטן שיתחיל מלמטה.

הפרויקט לקראת הסוף, כיוונים ותפילות אחרונות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...