Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למכירה:

חיפושית שנת 1969

החיפושית במצב מעולה, עברה פחחות וצבע לפני מספר שנים ושומרה היטב מאז - אין חלודות, אין רקבונות, ריצפה מושלמת.

שופצה עם המון חלקים מקוריים.

מצב מכני מעולה, רכב אמין מאוד.

הכל עובד ברכב.

טסט לשנה

רכב מאוד מקורי שמושך המון תשומת לב.

לפרטים נוספים: 050-8487401

לתמונות נוספות:

http://picasaweb.google.com/meshar/1969?feat=directlink

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכירה או החלפה במשהו קטן

אולדסמוביל דלתא רויאל קופה שנת 78 מנוע 8V

האוטו בהתחלת שיפוץ ,משאבת מים שופצה ,מערכת החשמל שופצה ,הוחלפו פנסי חזית, דוד אחורי חדש ,

אני מחפש רכב קטן 4 צילנדר , הפרויקט הזה גדול עלי

האוטו נימצא בקריות

0525702260 לירוי

מחיר הזדמנות

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=194568&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194569&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194570&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194571&stc=1&thumb=1&d=1269973717לכל אלה שמתקשרים ומציעים רכבים ששוים רק בגריטה 3000 שח החלפה ראש בראש שלא יתקשרו

האוטו נימכר במחיר מצחיק

פורסם

מפורסם בשביל חבר:

הזדמנות אחרונה:

רנו 5 שנת 1973 עם טסט בתוקף, נמצאת בשימוש קבוע, מתוחזקת כראוי במצב כללי טוב מאוד,

משרתת את בעליה בנאמנות מעל 4 שנים.

אם לא תימכר עד סוף החודש היא תלך לגריטה.

3000 ש"ח והיא שלכם.

0508383068

שחר.

תמונות בערב.

פניות בפרטי לא יענו, הרכב לא שלי!!!!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מפורסם בשביל חבר:

הזדמנות אחרונה:

רנו 5 שנת 1973 עם טסט בתוקף, נמצאת בשימוש קבוע, מתוחזקת כראוי במצב כללי טוב מאוד,

משרתת את בעליה בנאמנות מעל 4 שנים.

אם לא תימכר עד סוף החודש היא תלך לגריטה.

3000 ש"ח והיא שלכם.

0508383068

שחר.

תמונות בערב.

פניות בפרטי לא יענו, הרכב לא שלי!!!!

123456

media1(0 5).jpg

media1(02).jpg

media1(03).jpg

media1(04).jpg

media1(06).jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

איפה היא בארץ? האם זאת הרנו מאזור קניון איילון - צהלה, כפי שנכתב בכמה הודעות אחרות?

אם אתה לא רוצה לפרסם כתובת מדוייקת בפורום הכללי - אשמח אם תוכל לכתוב אלי בה"פ, הייתי רוצה להעיף מבט חיצוני לפני שמרים טלפון לבעלים.

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

למכירה אופנוע בריטי כבד ומשובח, כמו שבנו פעם.

גיר ומנוע משופצים (בוכנות חדשות, מסבים וכו').

קרבורטור חדש. הצתה אלקטרונית. צמיגים חדשים. מסבי היגוי חדשים. אגזוזים חדשים.

צמת חשמל חדשה. נסע רק 400 ק"מ מאז השיפוץ. מצב מעולה - להניע ולנסוע!

לבקש את איציק: 050-6687701

(תמונות מצורפות בקובץ)

bsaa651963.zip

פורסם

מרצדס 1956, דגם 190 סדאן במצב מעולה - אפס חלודה, כל החלקים/קוסמטיקה נמצאים, סאלון במצב מדהים, אחרי שיפוץ מכאני, צבע וכו'. נמכרת בצער רב עקב אי-יכולת להתעסק בכל מה שיש לי על הראש...

והבונוס - גג נפתח ענק ממתכת מקורי (לא קנווס!), ככל הנראה הרכב היחיד בעולם עם גג שכזה!

ניתן לראות את הרכב במפרץ חיפה. התמונות אמיתיות

לרציניים בלבד.

מיקי 054-4639649

פ.jpg

PICT0126.JPG

PICT0132.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הופנתי על ידי אחד המנהלים מאתר אחר לכאן ואני מעוניין להציל סיטרואן bx מהשמדה. זה bx מהדגמים המפוארים יותר, שיצאו כולל סאן רוף.

הרכב מכנית שמור, אבל הגיר האוטומתי שלו הולך לגמור את החיים שלו ובעל הרכב החליט לתת אותו להשמדה בגלל החוק החדש, שנותן 3000 ש"ח על כל רכב ישן. הוא נתן לי קצת זמן למצוא לרכז אספן שיקח אותו וכל החלקי חילוף שיש לו בצד.

אני מחפש אספן, שישלם לבעל הרכב 3000 ש"ח ויחזיר אותו ימי התהילה שלו. בעל הרכב דאג לו למנוע חדש תיקונים ותחזוקה ,אך כעת מעוניין לזרוק אותו לפח ואני מנסה להצילו. האספן שיהיה מוכן יקבל גם חלקי חילוף לרכב פח ומכניים שספק, אם יהיה ניתן למצוא בכמות ובמסה הזאת. (צריך טנדר לקחת כל חלקי החילוף) לו לא היה חוק שנותן 3000 על כל רכב ישן, היה ניתן לקבל את הרכב חינם מין הסתם. בעל הרכב לא יבקש יותר מ 3000. אני לא בעל הרכב, אלא חושב שזה פשע לזרוק אוטו כזה לפח בלי לתת אותו לאספן, אבל אני לא בעל הרכב לצערי ואין לי את הממון והידע המכני הדרוש להחזיר אותו לימי התהילה שלו לצערי.

הרכב בעל מנוע חדש של פגו מעולה, פגו שעשתה תאונה באירופה והמנוע לא נפגע בתאונה ולכן שלחו אותו לארץ כחלק חילוף מצרפת. האוטו צריך בעיקר השקעה בחזות שלו והיופי שלו כלפי חוץ.

אספן כלי רכב בהשקעה של כמה אלפי שקלים בודדים יכול להחזיר אותו לימי התהילה שלו ולהכניס אותו למועדון החמש מקומו הראוי בסופו של דבר.

לעוד פרטים אפשר ליצור קשר בתוך השירשור הזה או בפרטי. אם יש אספן מעוניין, אשמח לתת עוד פרטים.

הבטריות של המצלמה נגמרו, אבל אחרי הטעינה אדאג לתמונות של הרכב וחלקי החילוף. בעל הרכב יחסית לאדם שלא מוגדר אספן כלי רכב ישנים שמר עליו במצב מכני מעולה ועשה בשבילו כל מה שיכול.

ערב עצמאות טוב לכולם ונקווה שיצא אספן להציל את ה bx הזה, כי רוב הרכבים האלה כבר נעלמו בארץ לצערי. בעל הרכב מחפש לרכוש רכב אחר ואז הרכב יושמד כנראה ובטח ילך להשמדה אחרי שהגיר יפסיק לעבוד ולכן הפנייה הזאת היא לחודש חודשיים האלה, כי אחרי זה הרכב כבר יושמד לצערי הרב. :(

פורסם
מרצדס 1956, דגם 190 סדאן במצב מעולה - אפס חלודה, כל החלקים/קוסמטיקה נמצאים, סאלון במצב מדהים, אחרי שיפוץ מכאני, צבע וכו'. נמכרת בצער רב עקב אי-יכולת להתעסק בכל מה שיש לי על הראש...

והבונוס - גג נפתח ענק ממתכת מקורי (לא קנווס!), ככל הנראה הרכב היחיד בעולם עם גג שכזה!

ניתן לראות את הרכב במפרץ חיפה. התמונות אמיתיות

לרציניים בלבד.

מיקי 054-4639649

מקפיץ

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בעניין: שוק עתיק: מכירה בלבד של רכבים קלאסיים

למכירה או החלפה במשהו קטן

אולדסמוביל דלתא רויאל קופה שנת 78 מנוע 8V

האוטו בהתחלת שיפוץ ,משאבת מים שופצה ,מערכת החשמל שופצה ,הוחלפו פנסי חזית, דוד אחורי חדש ,

אני מחפש רכב קטן 4 צילנדר , הפרויקט הזה גדול עלי

האוטו נימצא בקריות

0525702260 לירוי

מחיר הזדמנות

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=194568&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194569&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194570&stc=1&thumb=1&d=1269973717 attachment.php?attachmentid=194571&stc=1&thumb=1&d=1269973717לכל אלה שמתקשרים ומציעים רכבים ששוים רק בגריטה 3000 שח החלפה ראש בראש שלא יתקשרו

האוטו נימכר במחיר מצחיק 13000 שח

פורסם

שוקל למכור:

פולקסוואגן ווריאנט שנת 1965'

הרכב ללא מנוע עומד תקופה דיי ארוכה, מצב הפח סביר עד טוב (אין רקבונות).

הרכב הוא מסוג "אוטו לחם" ללא חלונות אחוריים מה שהופך אותו לנדיר, ע"מ להמחיש כמה קיבלתי הצעה של 800$ לחלונות האחוריים בלבד (רק כדי לחתוך ולהעביר אותם). מה שמייחד את הרכב עוד יותר הוא שיש לו כסאות אחוריים (יש כסאות אך אין חלונות).

הנה לינק לדיון בנושא הרכבים הללו:

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=389465

יש לי הרבה חלקים חדשים (NOS) וחלקים משומשים שרכשתי עבור הרכב.

הנה תמונות של הרכב:

http://s771.photobucket.com/albums/xx355/funkynaor/VW3/

כל חלקי הרכב למעט מנוע קיימים (גם אם בתמונה נראה כי הם חסרים).

הסיבה למכירה היא חוסר זמן ומימון להרים פרויקט כזה. הרכב יימכר אך ורק למי שישפץ אותו וזה ייחתם בזכרון דברים. אני לא אתן לרכב להיגרס ו/או להיות מפורק לחלקים כדי למכור אותו, ואני מעדיף להמשיך להחזיק בו.

המחיר בה.פ (אל דאגה, הוא לא גבוה יותר ממחיר פלאפון חדיש :lol: )

אני מוכן להחלפה ברכב אחר/קטנוע או אופנוע אספנות.

נאור,

DSC00321.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
הופנתי על ידי אחד המנהלים מאתר אחר לכאן ואני מעוניין להציל סיטרואן bx מהשמדה. זה bx מהדגמים המפוארים יותר, שיצאו כולל סאן רוף.

הרכב מכנית שמור, אבל הגיר האוטומתי שלו הולך לגמור את החיים שלו ובעל הרכב החליט לתת אותו להשמדה בגלל החוק החדש, שנותן 3000 ש"ח על כל רכב ישן. הוא נתן לי קצת זמן למצוא לרכז אספן שיקח אותו וכל החלקי חילוף שיש לו בצד.

אני מחפש אספן, שישלם לבעל הרכב 3000 ש"ח ויחזיר אותו ימי התהילה שלו. בעל הרכב דאג לו למנוע חדש תיקונים ותחזוקה ,אך כעת מעוניין לזרוק אותו לפח ואני מנסה להצילו. האספן שיהיה מוכן יקבל גם חלקי חילוף לרכב פח ומכניים שספק, אם יהיה ניתן למצוא בכמות ובמסה הזאת. (צריך טנדר לקחת כל חלקי החילוף) לו לא היה חוק שנותן 3000 על כל רכב ישן, היה ניתן לקבל את הרכב חינם מין הסתם. בעל הרכב לא יבקש יותר מ 3000. אני לא בעל הרכב, אלא חושב שזה פשע לזרוק אוטו כזה לפח בלי לתת אותו לאספן, אבל אני לא בעל הרכב לצערי ואין לי את הממון והידע המכני הדרוש להחזיר אותו לימי התהילה שלו לצערי.

הרכב בעל מנוע חדש של פגו מעולה, פגו שעשתה תאונה באירופה והמנוע לא נפגע בתאונה ולכן שלחו אותו לארץ כחלק חילוף מצרפת. האוטו צריך בעיקר השקעה בחזות שלו והיופי שלו כלפי חוץ.

אספן כלי רכב בהשקעה של כמה אלפי שקלים בודדים יכול להחזיר אותו לימי התהילה שלו ולהכניס אותו למועדון החמש מקומו הראוי בסופו של דבר.

לעוד פרטים אפשר ליצור קשר בתוך השירשור הזה או בפרטי. אם יש אספן מעוניין, אשמח לתת עוד פרטים.

הבטריות של המצלמה נגמרו, אבל אחרי הטעינה אדאג לתמונות של הרכב וחלקי החילוף. בעל הרכב יחסית לאדם שלא מוגדר אספן כלי רכב ישנים שמר עליו במצב מכני מעולה ועשה בשבילו כל מה שיכול.

ערב עצמאות טוב לכולם ונקווה שיצא אספן להציל את ה bx הזה, כי רוב הרכבים האלה כבר נעלמו בארץ לצערי. בעל הרכב מחפש לרכוש רכב אחר ואז הרכב יושמד כנראה ובטח ילך להשמדה אחרי שהגיר יפסיק לעבוד ולכן הפנייה הזאת היא לחודש חודשיים האלה, כי אחרי זה הרכב כבר יושמד לצערי הרב. :(

איזו שנת מודל? הרכב נוסע? ועד מתי יש לו טסט?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...