Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טלפון מוטורולה KRZR K1 ברשת פלאפון.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472369

למה? כי זה מה שיש לי מהעבודה ועד שפלאפון יעברו לכרטיסי סים ואז אוכל לרכוש מה שאני רוצה, אני תקוע איתו.

בתור אדם שמנסה להיות יעיל ולחתוך בזמן של דיבורים, אני משתדל לתקשר היכן שאפשר בהודעות SMS.

כל עוד אני במשרד, הטלפון מחובר בכבל USB (שאגב, רק במוטורולה לוקחים עליו תשלום נפרד) ואני כותב הודעות SMS דרך המחשב.

אם אני לא במשרד ואני מקליד ישר בטלפון, אני משתגע. לאחר כמה שנים עם נוקיה, ששם אפשר ללמד את הטלפון מילים חדשות, בדגם הזה של מוטורולה לא ניתן להכניס מילים חדשות.

לצערי, אפילו מילים בסיסיות כמו "מרגיש" ו"לרוץ" הטלפון לא מכיר, מה שמצריך אותי כל פעם שאני נתקל במילה לא מוכרת לטלפון, למחוק אתת כל המילה, ללחוץ שלוש פעמים כדי לצאת מכתיבה עם מילון ולעבור לכתיבה רגילה ואז לכתוב את המילה תוך הקלדה על כל מקש עד שאני מגיע לאות שאני רוצה.

לפעמים יוצא ששיחת טלפון כבר הייתה לוקחת פחות זמן :-(

אגב, מכיוון שלטלפון הזה אין דיבורית, התקינו לי באוטו טליט GPS http://www.telit.co.il/product.asp?productId=66 שדווקא מפתיע לטובה ומאוד שימושי הן בדיבור והן ב GPS (ואין לו אפשרות ל SMS, דווקא מחשבה חכמה ובטיחותית עבור טלפון קבוע ברכב).

פורסם

ניסית להיכנס ל - חלון כתיבת הודעה חדשה > אפשרויות > הגדרת הזנה > השלמת מילים? מה כתוב שם? צריך להיות "פועל"

באותו תפריט אפשרויות יש "להוסיף מילים ל-ITAP". זה פעיל?

יש לי מכשיר דומה בתכונות, אם כי יותר ישן (MOTORAZR V3XX של אורנג') ושם אין את הבעיות שאתה מתאר, הוא לומד מילים יופי, ואפילו משלים משפטים. גם כבל USB הגיע כחלק מהערכה ללא תשלום נוסף, רק על כ.זיכרון הייתי צריך לשלם, כש שמי שלוקח לך את הכבל, זה לא מוטורולה, זה פלאפון.

בקיצור, תבדוק אם התכונות שאמרתי מופעלות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...