Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פונטו 1250 טיפטרוניק. אתמול אחרי נסיעה ארוכה ברכב, החנתי את האוטו בצד הכביש לכמה דקות לחכות לחבר "כיביתי את המנוע" ואז כשהתנעתי אותו שדעון החום הראה לי 3/4 כאשר בדרך כלל הוא עומד על חצי , אז כיביתי אותו מייד והאוטו לא נסע למטר , בדקתי מים וזה היה חסר כליטר, אז מיליתי ונסעתי למוסכניק חבר של אבא ןסיפרתי לו מה שקרה.

המובכניק בדק מיד את התרמוסטט וזה היה תפוס והראה לי אותו , אז הוא שחרר אותו "הוציא את כל הקפיצים והדברים שיש בתוכו" והרכיב אותו מחד ושחרר כבל מהמנוע ואמר לי תנסה להתניע כאשר מכסה הרדיטור פתוח, ואז הרדיטור התחיל לשפוך מים החוצה, ואז אמר לי שזה סימן שהלך אטם ראש.

יש כאלה שאומרים שאם אין במי הרדיטור שמן "וזה אכן כך" אז הראש מנוע בסדר.

מה לעשות ? האם הבדיקה שביצע נכונה? כי האוטו עכשיו נוסע כרגיל ולא הורגש שום שינוי" לא החלפתי אטם ראש או תרמוסטט עדין .רק הוספתח מים".

פורסם

מה שהמכונאי שלך עשה, הוא פשוט ביטל לך את הטרמוסטט.

כך לא פותרים את בעיית חוסר המים שהיה לך.

יש לבצע בדיקת לחץ, ואם אין נזילה להרכיב טרמוסטט חדש.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הוא דווקא רשם, או ניסה לרשום, שהטרמוסטט חובר מחדש.

בכל מקרה, לפותח השרשור - למרות הלהיטות הניכרת דרך הכתיבה - נסח בצורה ברורה.

פורסם

יכול להיות מאד שהמוסכניק שלך צודק ויש בריחת לחץ מהצילינדרים למערכת הקירור זה שאין שמן במים זה לא אומר שהאטם תקין. תבדוק אם לא יוצאים לך מים מהאגזוז.

בכל מקרה אתה יכול לסחוב עוד קצת עד שהאוטו יתחיל להתחמם שוב (יכול להיות שבינתיים הבעיה בקטנה אבל אם יש כזו בעיה היא תתפתח).

הכי טוב לא לדחות בעיות זה לא נעים להיתקע או שמנוע יתחמם וילך לגמרי. בכל מקרה לחץ גבוה במערכת הקירור מעיד בד"כ על בעיה בראש המנוע.

• תוכן חדש...