Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת הכוללת: רדיו דיסק (רצוי של חברת פיונר), רמקולים (ביצה), קומפננט,2 מגברים, 2 סאבים.

עכשיו יש לי בעיה יש לי מאזדה 6 (לבנה 2,300 סמ"ק למעוניינים) ויש לי פאנל כזה של מערכת מובנת, מה עושים עם זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

בוא נעשה דבר כזה,

תיגש למתקינים ותבדוק כמה תעלה לך התקנה, תחזור לפה עם שארית הסכום ונרכיב לך מערכת שממקסמת את התקציב שנותר

אם אתה זקוק להמלצה למתקין באיזור המרכז \ צפון, תגיד

פורסם
בוא נעשה דבר כזה,

תיגש למתקינים ותבדוק כמה תעלה לך התקנה, תחזור לפה עם שארית הסכום ונרכיב לך מערכת שממקסמת את התקציב שנותר

אם אתה זקוק להמלצה למתקין באיזור המרכז \ צפון, תגיד

עזוב אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** אני בצבא והכל אני רוצה סוף סוף מערכת כמו של בן אדם.

תעריך לי כמה אתה חשוב שיעלה לי התקנה ותבנה לי מערכת מושלמת לתקציב, כי אין לי זמן לבדיקות והכל.

תודה.

פורסם

טוב אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** עזבתי והכל. - וגם הופסק יבוא המערכות לאלפקות אז גם ככה נשאר רק של בני אדם

קשה להעריך את זה, למה ? כי התקנה שלי והתקנה שלך זה לא אותה התקנה, ולא אותן דרישות.

לדוגמא :

איטום דלתות : בין 2000 ל3000 שקל, תלוי באיכות ובכמות.

התקנה : באיזור ה700 עד 1500 שקל, תלוי באיכות החיווט ורכיבים הקפיים,

מה הולך עם הHU המקורי ? הוא צריך מתאם, מתאם עולה כסף, כמה כסף ? אתה צריך לברר, אתה לא מצפה שמי מאיתנו יסע למתקין לברר בשבילך נכון ? אבל זה בטח יעלה בין 500 ל1500 שקל,

אז נגיד בהכי גרוע תעלה לך התקנה 6 אלף שקל, זה משאיר לך אלפיים לרכיבים :).

בקיצור שוב יקירי, אתה צריך לקבל הצעת מחיר אפילו טלפונית. מאיפה אתה בארץ ?

נפנה אותך למתקין אמין, הוא יתן לך הצעת מחיר ויסביר לך את העלויות ומה אתה מקבל בעבור אותו מחיר, שתסיים את השלב הזה נוכל להמליץ לך על מערכת.

אתה יכול ב8 אלף שקל לסיים עם מערכת שווה 8 אלף שקל אמיתיים או לסיים עם מערכת שווה 4 אלף (כמו 99 אחוז ממדינת ישראל) אם תלך איתנו בראש פתוח, ותעזור לנו לעזור לך תוכל לסיים מרוצה, באחריות

פורסם

1. נתחיל מקריאת כללי הפורום.

2. נמשיך לחיפוש.

3. אף אחד לא עובד אצלך, אתה מוזמן להתנסח באופן קצת יותר הולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...