Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני מסתכן בלהשמע צדקן או תלוש אבל לדעתי הבסיס של הלבטים שלך מוטעה מהשורש.

זה של שכנים שלך?

זה עבר לצד שלך?

זה לא שלך ולא היה מעולם שלך ואתה גם יודע של מי זה?

גש ותחזיר את זה (ועל הדרך תשפר את היחסים עם השכנים).

מחר הם יראו מי דופק לך את האוטו (חו"ח) ויטרחו לרשום את המספר של הרכב, מה שהם אולי לא היו טורחים לעשות כרגע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שני בתים פה שמגדלים, אין לי מושג מאצל מי מהם (ואיך לעזזל זה הגיע אלי בלי לעוף? אין חור בגדר), אני יכול רק להניח שמדובר בבית הקרוב יותר אלי, מי שגר שם זה אותו אחד ששפך על הכלב שלי דלי מים כי הכלב נבח עליו דרך הגדר.

בנוסף אני מוצא כל יום פיסות של לחם יבש זרוקות אצלי בחצר, משהו פה מריח לא טוב והריח מגיע מהשכן הלא נחמד הזה.

המציל אפרוח אחד, מציל עולם ומלואו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
איזה מזל שהייתה מלחמה והממ"ד שלי מוכן ומזומן, אם מישהוא צריך אותי, אני שם.

זאת לא מלחמה , זה מסע לחשיפת האמת :)

אני חולק על דעתך

alessandra-ambrosio.jpg

במקרה הטוב אפשר לקרוא לזה רבע עוף :D

אם כבר זאת פרגית :D

Vida_Guerra800.jpg

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
1.המקסימום שאני יכול לשים זה תפוז, אבטיחים אין למצא כרגע.

אתה יכול לשים תמונה של התפוז ליד אבטיח, לקבלת קנה מידה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

bagira כתב:

איזה מזל שהייתה מלחמה והממ"ד שלי מוכן ומזומן, אם מישהוא צריך אותי, אני שם.

בסדר אתה פציפיסט - אבל מ פרגית אתה בורח :lol:

אם תברח , מנסיון הן בפרינציפ ירדפו אחרייך , תן לאדם בוגר לטפל בבעיה - אשתך כבר תרגיע אותן :wink:

שמר , מאיזה מושב השגתה תמונות של גידול להקת פרגיות כאלה .אני עובד עם פרגיות, אבל כאלה אני רואה רק בסרטים :shock:

( כנראה יבוא , נכון , משגיח כשרות אישר אותן ! )

ToMeR

נסה למצוא את השכן שאיבד אותה, מעבר להיתענינות "חפוזה" שיש לך כעת ב פרגית הקטנה

היא צריכה הגנה , ואתה צריך פחות בלבול מוח (יש לך צרפתיה , והיא תקנא ) החזר אותה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יש שני בתים פה שמגדלים, אין לי מושג מאצל מי מהם (ואיך לעזזל זה הגיע אלי בלי לעוף? אין חור בגדר), אני יכול רק להניח שמדובר בבית הקרוב יותר אלי, מי שגר שם זה אותו אחד ששפך על הכלב שלי דלי מים כי הכלב נבח עליו דרך הגדר.

בנוסף אני מוצא כל יום פיסות של לחם יבש זרוקות אצלי בחצר, משהו פה מריח לא טוב והריח מגיע מהשכן הלא נחמד הזה.

המציל אפרוח אחד, מציל עולם ומלואו?

אותי לימדו שצריך להתעלות על כאלו אנשים ולא להתנהג כמוהם, אבל יכול להיות שזה רק אני.

• תוכן חדש...