Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בתי ספר לקייטסרפינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מעוניין ללמוד קייטסרפינג, ומתוך רצון להמשיך לחיות ולשמור על שלמות גופי, אני מעדיף ללכת לבית ספר במקום לקנות ציוד ולהתחרע לבד.

למישהו יש המלצות? מבחינת מיקום אני מעדיף בסדר הבא: חיפה, תל אביב ואילת.

כמו כן, האם משטר הרוחות באפריל מספק מספיק ימים עם רוח טובה?

ועל הדרך, מה טמפרטורת המים בים התיכון בראשית אפריל? האם עדיף להיכנס עם חליפה, ובאיזה עובי?

בין העונים נכונה יוגרל תקליט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבית ספר של עמית ענבר טוב אבל יקר יחסית. כאשר אני למדתי רוב השיעורים שלי היו איתו אבל לפי מה שהתרשמתי גם המדריכים האחרים בסדר גמור.

המקום שלו נמצא בבית ינאי. באפריל יש רוחות אבל זה מאוד משתנה ותלוי ביום/שעה נתונה. לשיעורים הראשונים זה לא מאוד קריטי אבל אחר כך כן לכן ציפיה לרוח טובה+זמן פנוי יכול להאריך את תקופת הלמידה.

חליפה באפריל יכולה מאוד לעזור אבל אפשר להסתדר גם בלי שוב תלוי בטמפרטורה ביום נתון. ,לא כדאי למהר עם החליפה לפני שתתחיל מה גם שהשיעורים הראשונים יהיו על יבש.

זה אחלה ספורט אני בטוח שתהנה אני לצערי לא ממש מתמיד כי הוא מאוד תלוי ברוח ואני גם גר רחוק מהים וגם עסוק ולצערי הרוח לא מגיעה בהזמנה בסופי שבוע. מה שכן בקיץ בכנרת תמיד אבל תמיד יש רוח בשעות מסוימות זה כמו מאוור שמישהו למעלה מפעיל בשעה קבועה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני תמיד מתחיל את עונת הרחצה במרץ, מיים קפואים, זה רק אני,

אף חבר לא מצטרך איתי לים עד שלהי מאי ככה שניתן לאמר שאתה תצטרך חליפה.

חליפת גלישה רגילה תספיק, מה גם שאתה צריך שהיא תהיה גמישה יחסית ולא כמו חליפת צלילה.

לפני שנתיים התעניינתי בספורט הזה והיה בית ספר בבית ינאי, אחרי שבהיתי קצת בעניינים ירדה לי ההתעניינות בזה והמשכתי בגידול נקודות חן ואיסוף קורי עכביש

עריכה - קוקה הספיק להגיב לפני ששלחתי את התגובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק זה שהאתר שלהם לא תומך בשועל כבר שווה שיסגרו להם את העסק.

בוריס, אשכרה יש הבדל בין חליפות צלילה דקות (2-3 מ"מ) לבין חליפות גלישה? חשבתי להרוג שתי פרגיות במכה אחת, אבל עושה רושם שאצטרך לשקול שנית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חליפות צלילה הם 5~ מ'מ והם מיועדות לבודד אותך יותר כי כל הזמן כל הגוף נימצא במיים

כמו כן לרוב הם 2 חלקים כאשר המכנס הוא משולב עם חלק בתצורת גופיה ועל זה מתלבש החלק שהוא ז'קט עם ריצרץ מלפנים וחיבור קליפסים במפסעה

זה אומר שמהאגן/מפסעות ועד לחזה/כתפיים אתה לובש 2 שכבות

מניסיון שלי על וויק בורד זה בכלל לא נח, אפילו בלי הזקט.

כמו כן מחוץ למיים היא גם כבדה יותר בערך פי 2

חליפת גלישה היא לרוב חלק אחד אפילו מופיעה עם שרוולים או רגליים קצרות, גמישה יותר וריצרץ בגב

לא צריך בידוד כמו בצלילה כי אתה מיחוץ למיים רוב הזמן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום,

בחיפה יש לך את סער. מאוד ממולץ הגון ישר, ומקצועי.

בת"א יש בהרצליה את אורן התימני

באילת את ישי.

כנס לפורום שלנו ותקבל את כל התשובות:

http://www.kitesite.co.il/phpBB3/viewforum.php?f=1

שתי מילים על חליפות גלישת רוח וקייט.

החליפות שונות מחליפות צלילה בכך שהן מודבקות. בזמן שאתה גולש אתה נמצא מחוץ למים והרוח הקרה של החורף מצליפה בך. החליפות צלילה הן חליפות תפורות לאומת חליפות גלישת קייט ורוח

אשר בנוסף לתפירה ישנה גם הדבקה על התפרים, כך שזה מונע מהרוח לחדור פנים ולהקפיא אותך, בנוסף לכך החליפה הרבה יותר גמישה.

מחירי החליפות נעות מ1000ש"ח ויכולות להגע ל2500+.

אני גולש עם חליפה 3/5 בחורף ובעונות מעבר. בעונות מעבר ניתן להסתפק בחליפה קצרה או בלייקרת טיטניום.

בהצלחה בספורט החדש!

פורסם

חליפות צלילה באות גם בחלק אחד (Jumpsuit), וגם בעוביים קטנים יותר, צללתי עם חליפת 2 מ"מ בקריביים לא מזמן מטעמי נוחות (המים חמים, זה לא עניין של קור).

אני אמשיך את המחקרים בפורום של kitesite. תודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...