Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחזיק הונדה אקורד,אני עומד לפני קניית מערכת,רמקולים קדמיים סביר להניח יהיו קומפוננט פרו של בוסטון.

רדיו דיסק עדיין לא סגור למרות שהרוח נושבת לכיוון אחד מדגמי האקליפס. המגבר יהיה אחד משניים,או הבאטלר 475 או DLS RA30.

מה שהכי מבלבל זה העניין של הסאב,אני יודע על איזה חברה ללכת,שזה MB QUART, אך איני יודע על איזה דגם או איזה עוצמה ללכת ועל איזה גודל של תיבה.

הדבר היחיד שאני כן יודע בעניין הסאב זה שאני צריך תיבה אטומה כי אני אוהב את הבאס מדוייק ולא מפוזר.

עוד דבר חשוב,זה העניין של ניצול הכוח של המגבר,אני רוצה סאב שיתן 100% תפוקה ולא סאב שנותן רק 50% מהיכולת שלו בגלל שהוא לא מתאים למגבר.

אני שומע רוק

על מה תמליצו לי חברים ?

פורסם

רוק ומגבר מנורות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
רוק ומגבר מנורות?

רוק עם מגבר מנורות זה הדבר האמיתי.

אבל עדיין לא סגור סופית על הבאטלר,רוב נסיעותיי הן לא יותר מעשרים וחמש דקות,ומנורות במצב אופטימלי צריכות "לבעור" כדי לתת את המקסימום.יתכן כי בסוף אתפשר על DLS

פורסם

הייתי ממליץ לך לשמוע סטים נוספים חוץ מהבוסטון.

לבוסטון יש מידבאס דיי חזק ומסיבי אך הטויטר על הפנים לפי דעתי.

ובמיוחד שאתה שומע רוק, הטויטר יהרוס לך.

פורסם
הייתי ממליץ לך לשמוע סטים נוספים חוץ מהבוסטון.

לבוסטון יש מידבאס דיי חזק ומסיבי אך הטויטר על הפנים לפי דעתי.

ובמיוחד שאתה שומע רוק, הטויטר יהרוס לך.

מה יש יותר טוב Made in USA ?

פורסם

למה דווקא made in usa?

חסר לך חברות אחרות?.

אם אתה מזמין מחו"ל, יש לך את הדברים הבאים שלדעתי טובים הרבה יותר מהפרו :

CDT AUDIO M6

ZAPCO REFRENCE

אבל למה לא ללכת על משהו שניתן לשמוע בארץ?.

מורל,הרץ,פוקל,DLS?.

אם אתה בכל מקרה נעול על הפרו אני יכול לקשר אותך לבנאדם שהרכיב את הסט הזה ותוכל לשמוע.

• תוכן חדש...