Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניינת לקנות אוטו שנת 2005-2006

מה כדאי לקנות? פיאט פונטו או יונדאי גטס??

חשוב לי שיהיה אוטו טוב ממעט בתקלות..

חסכוני!

פורסם

הנה כמה שאלות שאולי יעזרו לחברי הפורום כולל אותי להביא לך כיוון לרכב:

מה התקציב?

גיר ידני או אוטומט?

נסיעות עירוניות\בינעירוניות, קצרות\ארוכות, למשפחה 5 נפשות\נהג יחיד?

פורסם

בין 30000-35000 ש"ח

ידני/אוטומט- לא משנה

רכב מיועד רק לי לא למשפחה

נסיעה מצפון הארץ למרכזה בממוצע פעם בשבוע

נסיעות קצרות מדי יום של פעמיים ביום כל פעם כרבע שעה

פורסם

הפונטו נותנת יותר באיכות חומרים, עיצוב וחיסכון בצריכת דלק (הגטס נחשבת מזעזעת בתחום זה).

פונטו שטופלה ותוחזקה על ידי הבעלים הקודם טוב, תראה אמינות טובה.

לדעתי - אין ספק. הפונטו.

51 קג"מ :shock::lol:

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבעלים של שתי גטס כיום ופונטו בעבר -

התשובה הברורה שלי היא - גטס.

- גטס רכב עם אמינות "יפנית", מעט תקלות וסלחן למי שלא מתייחס אליו מאוד יפה ובעדינות.

- חלקים אינם יקרים ונפוצים מאוד.

- איכות חומרים פנימיים סבירה ובהחלט נהנה מפלסטיקה אמינה לאורך שנים.

- מרווח יחסית לרכבים בגודל הזה ונהנה מתא מטען גדול לעומת הפונטו\הקליאו לאור הדלת החמישית הכמעט ישרה (אצלי יש שם עגלה מכובדת לתינוק, שני מזרונים לים, שמשייה ועוד ועוד באופן קבוע)

- צריכת הדלק בדגם האוטומטי מעט גבוהה לרכב קטן אבל מאוד מושפעת נהיגה..ו 1:10 ממוצע זה לא סוף העולם.

- צריכת הדלק בדגם הידני מצויינת וחסכונית.(1:14 בממוצע)

- אני ממליץ למתלבט לפתוח ולסגור דלת בגטס ולאחר מכן לעשות את אותה פעולה בסריון\קליאו\פונטו וכו ולגלות שהגטס מרגישה הכי קרובה לפולו בתחושה ובצליל הכבד והנעים..

לסיכום - נכון, הפונטו סקסית יותר וזריזה יותר אבל בשאר המשתנים הגטס לוקחת ובגדול לדעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...