Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קנייה זקוק להמלצה אחרונה

עםם שווה משהו בככל?

Profile HA1000M Mono Subwoofer Amplifier

אתרר שלו http://mobile-emotions.com/prhamopoamp.html

Profile's Baja HA1000M - Stats:

mono subwoofer car amplifier 1000W MAX @ 2 OHM (650 watts x 1 at 4 ohms) 310w RMS x 1 at 4 ohms variable low-pass filter (50-250 Hz at 12 dB per octave) selectable bass boost (0/6/12 dB at 45 Hz) variable subsonic filter (20-50 Hz at 12 dB per octave) variable phase control (0-180 degrees) MOSFET power supply and output stage preamp- and speaker-level inputs preamp-level outputs fuse rating: 40A x 1 14"W x 2-1/4"H x 9-11/16"D

Profile HA1000M Mono Subwoofer Amplifier 1000 watts

PerformancePeak Power Output ( Watts x Channels) @ 2ohm1000 x 1RMS Power Outp x Channels) @ 2ohm500 x 1Peak Power Output(Watts x Channels) @ 4ohm650 x 1RMS Power Output (Watts x Channels) @ 4ohm310 x 1Frequency Response20-250 HzTHD at Rated RMS Power0.07%Signal to Noise Ratio100 dBInput Voltage14.4vMinimum Impedance Unbridged2FeaturesAmplifier ClassABTri-Way CapableNoLow-Pass Crossover Frequency50-250 HzLow-Pass Slope (dB/octave)12 dBBass Boost0/6/12 dBBass Boost Frequency45 HzFuse Rating40 x 1Speaker Level InputsYesPreamp Outputs1 pairLED Power IndicatorYesHeight (inches)2-1/4Width (inches)14Length (inches)9-11/16

פורסם

הוא מגבר די פשוט שעושה את העבודה, מה המחיר שלו ומה אתה רוצה להגביר איתו? יכול להיות שיש דברים יותר טובים במחיר הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הוא מגבר די פשוט שעושה את העבודה, מה המחיר שלו ומה אתה רוצה להגביר איתו? יכול להיות שיש דברים יותר טובים במחיר הזה.

המחיר שלו הוא 800 שקלל אני רוצה להגביר איתו 2 קומפוננט 6.5 אינטש Rockford P162S

פורסם
ניראה לי שאתה מתבלבל

מדובר במגבר מונובלוק הוא לא מיועד להגביר קומפוננטים אלא סאבוופר.

אופססס:? התבלבלתי אני רוצה להגביר איתו 2 סאבים של DUB200

מפרט באתרhttp://www.sonicelectronix.com/item_2564_DUB+Mag+Audio+DUB200+by+Audiobahn.html

ובישביל קומפוננטים מה אני צריך אתה חושבב?

פורסם
המחיר שלו הוא 800 שקלל אני רוצה להגביר איתו 2 קומפוננט 6.5 אינטש Rockford P162S

אתה לא מתכוון למגבר הזה אלא לדגם שלהם שנקרא AP-1040 והוא בכלל מסדרת הקליפורניה של פרופייל ולא מסדרת הבאג'ה.

בכל אופן מדובר על אחלה של מגבר במחיר המאוד נמוך שלו.

זה לא זבל סיני מצוי, מדובר על חברה אומנם מאוד זולה ופשוטה, אבל היא חברה אמריקאית והיא לא עלומת שם אלא כ10 שנים בתעשייה הזאת.

בנוסף, המגברים הללו מיוצרים בקוריאה.

אחלה של מגברים.

בכל אופן, זה הMANUAL של סדרת הקליפורניה שלהם:

http://www.profileusa.com/manuals/APAmps.pdf

under construction..

פורסם

אתה לא יכול להגביר 2 סאבים כאילו עם המגבר הנ"ל מדובר בסאבים של 400RMS כול אחד

למרות שהם נצילים 93DB וכניראה היו יכולים לעבוד טוב ב-2 אום על המגבר לא ניתן להגיע למעגל של 2 אום

כיוון שמדובר בסאבים עם שני סלילים של 4 אום. חפש מגבר שיורד ל-1 אום ומוציא 600RMS+ בהתנגדות זו.

הקומפוננטים 60RMS וכול מגבר פשוט יכול להפעיל אותם טוב.

פורסם
אתה לא יכול להגביר 2 סאבים כאילו עם המגבר הנ"ל מדובר בסאבים של 400RMS כול אחד

למרות שהם נצילים 93DB וכניראה היו יכולים לעבוד טוב ב-2 אום על המגבר לא ניתן להגיע למעגל של 2 אום

כיוון שמדובר בסאבים עם שני סלילים של 4 אום. חפש מגבר שיורד ל-1 אום ומוציא 600RMS+ בהתנגדות זו.

הקומפוננטים 60RMS וכול מגבר פשוט יכול להפעיל אותם טוב.

תודהה על העזרה

• תוכן חדש...