Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם אני חוויתי תאונה ראשונה היום.

עמדתי ברמזור הוא התחלף לירוק, הייתי הרכב השני ברמזור. הכנסתי ראשון,מתקדם טיפה ובום איזה מעבולה נכנסה בי מאחורה.

בהתחלה לא שמתי לב לנזק,לקחתי מהבחורה מס' פלאפון ומס' רכב. נכנסתי למוסך,הזמנו שמאי. השמאי העריך את הנזק ב5 אלף שקל.

הרכב הוא מאזדה 323F.

התחילו לי כאבי גב חזקים עכשיו. אני בשעה הקרובה אלך לבית חולים ואעשה בדיקות.

הבנתי שאחרי הבדיקות צריך להוציא אישור מהמשטרה על התאונה. הפחד שלי שבגלל שאני נהג חדש(פחות משבוע על הכביש)ישלל לי הרישיון למרות שלא עשיתי שום עברת תנועה.

יש ממה לחשוש?

פורסם

אין ממש לחשוש כל עוד נכנסו בך מאחורה ועוד בכאלה נסיבות היא אשמה ללא חוות דעת של אף אחד.

יש לך כאבי גב? אחלה תעשה על הביטוח שלה בוכטה של כסף. לך לבי'ח תוציא את כל הניירת שדרושה , תתחיל תעשה פיזיותרפיות כל מה שדרוש , גם שתרגיש טוב פיזית, וגם שתוציא כסף.

מה לגבי ירידת ערך של האוטו? הוא אמר לך כמה % ?

פורסם

אם הוא נהג חדש ומעורב בתאונה הוא לא יקבל שלילה מנהלית ?

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אם אני לא טועה, אז נהג חדש שמעורב בתאונת דרכים יקבל שלילה מנהלית כל עוד עורבה משטרה/תלונה/מיון?

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
אם הוא נהג חדש ומעורב בתאונה הוא לא יקבל שלילה מנהלית ?

רק אם מלבד התאונה הוא גם יקבל מכות ויירו לו ברגל. אז הוא יקבל שלילה וגם מאסר בפועל, על מעורבות בתקרית אלימה ושימוש בנשק חם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מנסיון! שלילה תקבל

אני בתור נהג חדש על אופנוע ( חצי שנה רישיון) עשיתי תאונה, דרסתי כלב לא התפניתי לבית חולים עם אמבולנס כי פחדתי מהשלילה אז קראתי לאבא שלי שיקח אותי לבית חולים, כשהגעתי לבית חולים עשו לי את כל הבדיקות וחייבו אותי על סך של 750 שקלים שזה מה שעולה הבדיקה המקיפה, אמרו לי שאם זה תאונה ללכת להוציא אישור מהמשטרה וכך מתבטל החוב

הלכתי למשטרה עם 2 עדים שרשמו בכתב שאני לא אשם בתאונה ושהכלב קפץ לי מהשיחים לגלגל הקדמי, את השוטר לא עניין והוא נתן לי שלילה לחודש מנהלתית בגלל תאונה עם נפגעים ( ברגע שהוא הולך לבית חולים הוא נפגע) אמרתי שאני לא מסכים, בגלל פרטקציה במשטרה השוטר אמר לי תשמע ילד קח את הטופס של הבית חולים תבוא לפה עוד חודש, אם תוך חודש אף אחד לא יגיש תלונה שהיה תאונה במקום מסוים ושנפגע עוד מישהו תבוא לכאן ותדווח על תאונה, ואז בגלל שעבר חודש התיק נפתח ונסגר בגלל חוסר עניין הציבור

אחרי חודש חזרתי לבית חולים כדי לקבל החזר של 750 ש"ח ואז תבעתי את הביטוח והכל

פורסם

מה אתה מבלבל את המוח?

עברתי תאונה כשהייתי נהגת חדשה, גם אני וגם הנהג שפגע בי והבחורה שהייתה איתו ברכב כולנו הפנינו לבית החולים (לא ביחד). כשדיווחתי על התאונה לא אמרו לי שום דבר בסגנון, כשזומנתי אל קצין לחקירה לא נאמר לי שום דבר בסגנון וגם בסופו של דבר מחוסר ריאיות במשפט נקבע שהאשמה מתחלקת 50%-50% ואפילו אז לא שמעתי קמצוץ ממה שכתבת כאן.

אגב - אשפוז עולה 500 וקצת ש"ח בימינו ואת ההחזר על זה עושה קופת החולים שלך ולא אתה אישית...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הענין שלא דרסתי אף אחד. לא יכלתי למנוע את זה,לא אני הייתי אשם בזה וקשה לחזות שמישהי תכנס בי מאחורה...

בכל מקרה,הייתי בביה"ח איזה 5 שעות היום. הוצאתי את הטפסים הנדרשים. לא שלחו אותי לפיזיוטרפיה,אלא לביקורת אצל רופא בעוד כמה ימים.

במשטרה עוד לא הייתי,אני אלך מחר בבוקר.

מה אני צריך לעשות מפה בשביל לקבל החזרים על נזקי גוף?

פורסם

שילמת ישירות במיון את מחיר האשפוז?

כשתלך לרופא אם יהיו לך כאבי גב תתלונן אליו או שלחלופין תלך בעצמך לאורתופר במוקד של קופת החולים.

אחרי שתלך למשטרה הכן לעצמך כמה עותקים של הטופס "הודעה בדבר תאונת דרכים". אחד תשלח לבית החולים, אחד תמסור בקופת החולים ואחד תשמור אצלך בשביל התיעוד.

קופת החולים ובית החולים אמורים להתחשבן בינם לבין עצמם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...