Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילחמת הצילינדרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין כמו מנוע גדול... בעצם יש.....

מנוע יותר גדול!!!!!!!!!

ונטיה נוספת לתת-היגוי... ועוד תת-היגוי...

(במנוע קדמי כמובן)... לכל טוב, יש גם רע.

צריך למצוא את נקודת האיזון.

:p

למכוניות מנוע אחורי יש יותר נטיה לתת-היגוי.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
תשמע.. למרות שאין לי נסיון על שום מנוע (אין רשיון) יש לי משיכה ל V8 אמריקאים מוגדשים במגדש על. בכלל אני אוהב מכוניות שרירים אמריקאיות או כל מכונית אחרת (אוסטרליות למשל..) עם V6 או V8... למרות צריכת הדלק הנוראית.

:mm_yeah:

אין כמו מכוניות שרירים !!!!!!!!!

מומנט בכמויות וגם כ"ס :evil:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם אמת מדברים על אמריקאיות, המון כוח, המון מומנט, שילדה של מיניואן, ומראה של... לא חשוב...

אני אומר, מבחינת מטלות נהיגה ספורטיביות, או בכלל היתנהגות כביש, האמריקאיות הן הכי הכי הכי גרועות

פורסם

אני, אישית, מקבל הרבה יותר BUZZ ממנועים קטנים ומוטרפי סל"ד, אבל אם הבחירה היתה בידי היתי לוקח משהו עתיר נפח. אני, אישית, דואג לבדוק כל אלפא 166 ידנית שאני מקבל... כדי לראות שהיא סוחבת.

הן אף פעם לא מאכזבות. :lol: [/b]

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...