Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק- תודה רבה על ההצעה, אתה בן אדם טוב :-)

אך אם אני מפרק כעת את הקבלים מהלוח אני נשאר ללא מחשב בכלל, עכשיו הוא (פחות או יותר) עדיין עובד.

בנוסף המצלמה הדיגיטלית שלי יצאה משימוש לאחר שהסוללות הנטענות (GT 2300) כבר לא רוצות להיטען, אני צריך לחפש בחנויות סוללות ומטען חדשים בשבוע הבא ביום שישי.

ארז- תודה, קראתי את ההודעה הפרטית שלך. ברגע שיהיה לי זמן פנוי אני מאמין שאצור איתך קשר. שוב תודה.

אין לי בעיה לפרמט את המחשב (חוץ מזה שלוקח זמן), כל החומר כבר מגובה איך שהתחילו כל הבעיות, חששתי בהתחלה שמדובר בבעיה בכונן הקשיח.

אביב- בתמונות של הקבלים שצורפו בתמונה בשרשור שצירפת זה כלום לעומת מה שהולך אצלי. בנוסף לנפיחות, כל הקבל בחלק העליון מעוות ויש שם מין חלודה כזאת, לא רואים כבר את החלק הכסוף. פלא שהמחשב עובד.

אם אני אשיג סוללות למצלמה אני אפתח את המארז ואצלם.

פורסם

תקנה סוללות ב10 ש"ח בסופר.

אני לא מבין איך התעסקות של חיפוש אחר קבלים פירוק והלחמה גוזלת פחות זמן מאשר להזמין מחשב חדש ולהתקין XP ב15 דקות.

פורסם
תקנה סוללות ב10 ש"ח בסופר.

אני לא מבין איך התעסקות של חיפוש אחר קבלים פירוק והלחמה גוזלת פחות זמן מאשר להזמין מחשב חדש ולהתקין XP ב15 דקות.

רכשתי סוללות בסופר, לאחר שימוש הם התרוקנו. עכשיו יש לי 50 סוללות של "דורוסל" ריקות, שבמידה ואני מטעין אותם יש סכנה לפיצוץ הסוללה. האם אתה לא חושב שעדיף להשקיע פעם אחת בסוללות נטענות? :shock:

הלחמת קבלים כולל ההתעסקות עם שואב הבדיל והמלחם לוקחת חצי שעה, ולא שכחתי את ה- 5 דקות שלוקח למלחם להתחמם.

כמו כן אני אשמח לדעת איך אתה מתקין XP תוך רבע שעה, כי בפעם האחרונה שהתקנתי XP על מחשב חדש לחלוטין שהגיע אליי לתיקון ע"י אחד מחבריי בעקבות מתקפת וירוסים (דואל קור E7, זיכרון 2 ג"ב), זה לקח לי לפחות 40 דקות ולא היו סיבוכים באמצע. התקנת כל התוכנות הנלוות (אופיס, אימיול, איי סי קיו, מסנג'ר, ספייט בוט, אד אוורי, אנטי וירוס, בי אס פלייר, עדכוני וינדוס ממיקרוסופט, הגדרת אימייל) ועוד, לקחו עוד שעתיים!

פורסם

במידה ואתה מחליף את הלוח בכל מקרה תצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, כך שזה לא ממש משנה.

בכל מקרה אם אתה לא רוצה להחליף אותו ומעדיף להתאמץ בכל מה שמסביב - בחירה שלך.

פשוט מאוד היו כאן כמה שניסו להראות לך שבעלות של כמה מאות שקלים בודדים אתה יכול לעלות כמה מדרגות קדימה בביצועים,

לכיוון P4 לפחות.

פורסם
רכשתי סוללות בסופר, לאחר שימוש הם התרוקנו. עכשיו יש לי 50 סוללות של "דורוסל" ריקות, שבמידה ואני מטעין אותם יש סכנה לפיצוץ הסוללה. האם אתה לא חושב שעדיף להשקיע פעם אחת בסוללות נטענות? :shock:

הלחמת קבלים כולל ההתעסקות עם שואב הבדיל והמלחם לוקחת חצי שעה שכוללת כמובן פירוק של המחשב כליל כדי לעשות את הפעולה, ולא שכחתי את ה- 5 דקות שלוקח למלחם להתחמם.

כמו כן אני אשמח לדעת איך אתה מתקין XP תוך רבע שעה, כי בפעם האחרונה שהתקנתי XP על מחשב חדש לחלוטין שהגיע אליי לתיקון ע"י אחד מחבריי בעקבות מתקפת וירוסים (דואל קור E7, זיכרון 2 ג"ב), זה לקח לי לפחות 40 דקות ולא היו סיבוכים באמצע. התקנת כל התוכנות הנלוות (אופיס, אימיול, איי סי קיו, מסנג'ר, ספייט בוט, אד אוורי, אנטי וירוס, בי אס פלייר, עדכוני וינדוס ממיקרוסופט, הגדרת אימייל) ועוד, לקחו עוד שעתיים!

40 דקות?

אתה בטוח שזה לא היה P3?

טוב אתה לא מבין את הנקודה. עדכן בתוצאות.

נ.ב לוחות אם ישנים אתה יכול למצוא בפחים באזור של חברות ההיטק. אנחנו היינו זורקים כאלו בכמויות.

פורסם

אני מבין את הנקודה, כמובן שאעדכן בתוצאות. אגב, התקנת ה- XP בפנטיום 3 שלי לקחה 5 שעות, אני זוכר את זה מצויין מכיוון שזה היה בערב ליל הסדר לפני כמה שנים, ובגלל שלא ציפיתי לכזה זמן התקנה- ממש איחרתי לארוחת החג!

בכל מקרה אני לא עומד עם סטופר ובודק בדיוק כמה לוקח להחליף קבלים, שייקח גם שעה שלמה.

העיניין הוא שאין לי זמן/ כוח/ עצבים כרגע להיכנס לכל הסרט שנקרא "מחשב חדש", ואני מעדיף לתקן את הנוכחי ובעוד חודש/ חודשיים לקנות מחשב חדש ולטפל בו כמו שצריך בלי להיות לחוץ. המחשב הנוכחי חייב להמשיך לעבוד בלי שום קשר למחשב חדש.

בכל מקרה תודה לכל המגיבים בשרשור.

פורסם

היי stio,

אין שום סיבה בעולם שיקח 5 שעות התקנת XP גם על פנטיום 3. כולל התוכנות הנלוות והתקנת העדכונים.

כנראה שיש לנו על מה לדבר :wink:.

צור קשר.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי ארז,

ה- XP עצמו לקח שעתיים וחצי, האופיס עוד שעה, הנורוטון עוד 40 דקות, וכל התוכנות האחרות סגרו לי כמעט 5 שעות התקנה!

אבל מה שכן הייתי אז רק עם 256 מ"ב זיכרון, סלוט של עוד 128 מ"ב הגיע אח"כ. מה שמעניין הוא שהסלוט הזה לפי תוכנת "אוורסט" אמור להכיל 256 מ"ב זיכרון, בפועל הלוח אם הזה קורא רק 128 מ"ב (מזהה סה"כ 384 במקום 512), ממש חבל- אני זקוק לזה. אני מקבל הודעות בנוסח "אין זיכרון, וינדוס מגדיל את הזיכרון הוירטואלי שלך באופן זמני..."

פורסם

בעיות מוזרות במחשבים ישנים :-). ללפטופ של חבר טוב למשל ניגשתי לקנות 1 ג'יגה זיכרון DDR1 כדי להתקין במקום ה2X256MB שהיו מותקנים אצלו.

לאחר שהתקנתי אותם המחשב לא פעל, לאחר בדיקה מול היצרן התגלה כי אותה סדרת מחשבים ספציפית זקוקה לעדכון ביוס לצורך זיהוי והפעלת הזיכרון בכלל מעבר ל512MB למרות שבספר של הנייד רשום שהוא "תומך" 1GB זיכרון. קורים בעולם המחשבים הרבה דברים אשר מוזרים לפעמים. :lol:

פורסם
קודם כל בנוגע למחשב חדש: כרגע אין לי זמן להתעסק עם רכישת מחשב חדש, כסף זו לא הבעיה.

בחודש הבא יש לי 3 מבחנים, כל יום אני לומד וחוזר הביתה בסביבות 22:00-23:00, בבוקר יש לי שיעורים פרטיים..

קודם צריך לנסוע לחנות ולהזמין, אחרי שבוע לנסוע שוב ולהביא אותו, אח"כ לחבר אותו ולהתקין את הוינדוס ואופיס שזה סיפור של שעות כולל כל התוכנות הנלוות. להחליף קבלים או את כל הלוח זאת עבודה של חצי שעה בלבד.

הפנטיום 3 הנוכחי צריך לשמש אותי עוד חודשיים, ואז אסע לקנות מחשב חדש.

אחרי שאקנה את המחשב החדש אני מעביר את המחשב הזה חדר ליד- לאמי, שתשתמש בו בעיקר כדי לשחק סולייטר ואולי כדי לבדוק הורוסקופ באינטרנט:-) , אז חשוב שהמחשב הזה יעבוד כמו שצריך ולא יתקע, אני מתכנן להחזיק אותו עוד שנים רבות.

מה שכן, אני מתכנן לפרמט אותו אח"כ ולהתקין עליו Windows 2000 במקום ה- XP שיש כרגע, כדי שיזוז קצת יותר מהר. אני אישית משתמש במחשב רק לאינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס (וורד, אקסל ופאור פויינט), וגם בפוטושופ (התקנתי גרסה חלשה יחסית).

מרק- תודה רבה על שם החנות, אבל זה רחוק לי מאוד, אני גר בצפון. אם לא תהיה ברירה אשלח לשם מישהו עם הלוח שיקנה לי.

ארז- תודה רבה על ההצעה, אני מעוניין רק בלוח, במידה ויש לך לוח אם תקין קומפלט עם חיבורים מתאימים, אני מעדיף פשוט להחליף בין הלוחות. זה יותר פשוט, ואפילו מוכן לשלם לך מחיר סימלי עליו. שלחתי לך הודעה פרטית :-).

ואגב, המחשב לא בן 8 כמו שציינו פה, בעוד שבועיים הוא "חוגג" יום הולדת 9...

win2000 יותר כבד מ XP. זה לא יתן לך שומדבר.

אם אתה רוצה קל יותר , תתקין XP HOME (במקום PRO) או WIN98

היום אתה מקבל מחשבים באספקה מיידית, אבל לא חשוב, לא נתווכח על זה.

אני לא קונה את הסיפור של קבלים, בטוח לא בכל מה שקשור לאיטיות. אם אין לך זמן פשוט תמשיך לעבוד איתו איטי עד שתסדר אותו.

כשאתה מפרק מערכת כ"כ ישנה יש סיכוי שהיא לא תחזור לעבודה יותר.מנסיון.

אבל שיהיה בהצלחה....

אם היית שואל את השאלה הזאת לפני שבועיים, הייתי שולח אליך לוח פנטיום 3 קומפלט עם מעבד 1000 וזכרון 512 תקין שסתם היה זרוק אצלי. בסופו של דבר בניתי ממנו מחשב ותרמתי אותו למשפחה נזקקת (יחד עם מסך 17) ככה שהוא לא ירד לטמיון אלא עשה כמה אנשים למאושרים.

נ.ב. בקשר לאיטיות, ראיתי שאתה משתמש בנורטון. דחוף להסיר !!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי אייל, תגובתך בנוגע לקבלים אשר לא קשורים לתקלות במחשב של stio היא איננה נכונה. הוא בפירוש ציין כי "המחשב איטי מאוד, נתקע, עושה לעצמו ריסט". ולא "רק" איטי.

לוחות האם של PC PARTNER אינם ידועים באיכותם הרבה ונטייתם להתקלקל היא תכופה.

בדר"כ התקלה הנפוצה אצלהם ובלוחות אם בכלל היא התנפחות ובקיעת הקבלים אשר בסביבת המעבד מפאת חום רב, חוסר אוורור וגם מפני איכותם הירודה.

כאשר עבדתי במעבדת מחשבים ב98-99 עברו תחת ידי עשרות של לוחות מתוצרת דומה אשר להם התקלה הזו משותפת.

אני נורא התפלאתי כאשר stio רשם כי הלוח שלו מתוצרת זו וחוגג 9 שנים בקרוב. אך בתור טכנאי, על הצלחות בלוחות לא שומעים בדר"כ, רק על המקולקלים.

פורסם

אתה צודק בהחלט, אלו גם השנים שאני עבדתי כטכנאי מחשבים :)

PC PARTNER הם בין הלוחות הגרועים בשוק, ובאמת כל הכבוד ששרדו את הזמן. בדרך כלל הקבלים בהם היו מתנפחים לאחר שנתיים, עם זאת בלוחות האלה אני לא מכיר את הקבלים כגורם לאיטיות, אולי אני טועה.

להזיק לנסות - לא יזיק. הסיכוי להצלחה - לדעתי נמוך.

דרך אגב - המחשב שלי שהוחלף ממש לאחרונה ושירת אותי כל התואר ואף אחריו, נרכש בשנת 2002 עם לוח GIGABYTE ועובד מצויין עד היום (יש קבלים נפוחים ליד המעבד אבל זה לא מזיז לו) - העברתי אותו לתוך מארז מדיה סנטר והוא ממשיך לעבוד נון סטופ. (פנטיום 4, 2.4GHZ)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...