Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מהמכרז 123BID

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

האם מישהו כאן זכה, או מכיר מישהו שזכה, ברכב (או מוצר יקר ערך אחר) דרך המכרז החדש (יחסית) 123BID?

יש להם עכשיו כמה הצעות די מעניינות לגבי רכבי סובארו וכבר הגשתי הצעה לאחד הרכבים. אבל, מאז כבר הספקתי לקרוא על בעלי המכרז, שבזמנו היה הבעלים של ה"מכרז של המדינה" שקרס, וקצת נבהלתי. היו שם המון בעיות של אספקת מוצרים, גם לאחר שהכסף שולם, וגם על רכבים שהיבואנים לא רצו למכור כי ההצעות הזוכות היו נמוכות מידי. בקיצור, בלאגן! :shock3:

אני ממש לא יודע מה לעשות - האם כדאי לבטל את ההצעות שהגשתי ובכלל לא להכנס לסיפור הזה?!

אשמח לכל תגובה שתשפוך מעט אור בנושא.

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

לפי דעתי אין לך מה לדאוג את ההזמנה ואת הכסף אתה משלם לסוכנות סוברו ולא לבעלי האתר, ד"א לגבי המכרז של המדינה קניתי מהם המון דברים במכירים אטרקטיביים והיה להם שירות מעולה, כל זאת עד שלצערי פשטו את הרגל.

ד"א חייבים לי עד היום 350 ש"ח מהקניה האחרונה שקניתי שם ובדיוק פשטו רגל ולא קיבלתי את המוצר.

לגבי האתר 123BID לא היה לי ניסיון איתם, אך לא חושב שיש לך מה לחשוש.

פורסם

דיברתי עם מחלקת השיווק של סובארו (הרכב המוצע הוא B3) והם לא ממש ידעו על מה אני מדבר, אח"כ אמרו שאולי אבל לא בטוחים. גם השיחה עם סמנכ"ל הכספים של המכרז לא ממש הצליחה לשכנע אותי ב-100% שהיבואן יכבד כל הצעה זוכה, נמוכה ככל שתיהיה. החלטתי, לאחר הרבה התלבטויות, לבטל את ההצעות שהגשתי.

בכל מקרה תודה על התגובה!

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

• תוכן חדש...