Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת חנות אמינה ? אתה מתכוון לחנות שלא תתקלקל ?

כך או כך, השירות בסופו של דבר הוא של היבואן. אם מדובר בהתקנה יש פה לא מעט מתקינים בחסד עליון שתוכל למצוא אותם כחברי פורום:

יוסי ALPINE

יחיאל

רוני loud n' clear

שכחתי מישהו ?

אה, ופעם הבאה תריץ חיפוש - יותר יעיל.

...CASKA for life

פורסם

חנות באזור המרכז שאני יכול למצוא מוצרי אלפיןן שאני יכול להיות בטוח שהמוצר מקורי שירות טוב

פורסם

תאמין לי שאני מכיר אותם

לפי מה שראית לרוני יש הרבה "מוצרים מתקדמים" (מי כמוני יודע הכיס שלי עדיין כואב :wink:)

פחות מוצרי אלפיין...

אבל יתכן שאני טועה.

מה שכן לגבי רמת ההתקנות אין חילוקי דעות מומלץ בחום מנסיון אישי, גם מקצועיות וגם יחס מדהים.

אלי

פורסם

אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק ההתלבטות שלי היתה בין אלפיין לקלריון החלטתי ללכת על אלפיין למרות שהיו

כאלה שאמרו לי שקלריון התקדמו פלאים ועולים על אלפיין

אחרי חיפוש פה הבנתי שאלפיין 9887 הכי טוב ועדיף את ה R היתה לי התלבטות בינו לבין IDA-X001

אם מישהו רוצה לחדש לי פה משהו או להמליץ על דגם אחר

אני באזור ירושלים יוצא לי להיות הרבה בתל אביב אז אני מחפש חנות שאני יוכל לרכוש את המכשיר ולהתקין אותו

יש לי מגבר 5 ערוצים של Cutting Edge Audio CE5F חזק מאוד

קומפוננט mb q דגם הגולד

רמקולים מאחורה הרץ 690 כתומים

סאב של מגנט

• תוכן חדש...