Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברים,

היום לפני מספר שעות הסתיימה לה בשמורת פורה אליפות ישראל בראלי/ספרינט ראלי של עמותת נהגי המירוצים - IRDA.

מישל גדז' ניצח בגאון על אירוע מס' 6 של האליפות במתכונת ספרינט ראלי (המאפשר גם נווטים). וכמו שצריך - לאירוע סיום האליפות הגיעו לא פחות מ - 30 מתחרים ב - 5 קטגוריות.

1. טרקטורונים.

2. רכבי שטח.

3. 2X4 עד 1600 סמ"ק.

4. אימפרזה GT קאפ (כולל מזדה של ג'קי זית בקטגוריה).

5. 4X4 טורבו (EVO, STI ועוד).

 

היה מהנה ביותר,

פרטים בהמשך...

אלון

פורסם

למישל ולכל הצוות שמאחוריו שהרים את האירוע היום

המון תודה על יום נהדר,אימון ברמה!

כל הכבוד לכל הצוותים,המארשלים,אנשי המנהלה וכמובן לצלמים (זאב אחלה תמונות) ולחברה של ישראמוטור טיבי שמגיעים כל אירוע מתרוצצים ,חבר'ה שווים זהב(נ.ב שחייבים לי חולצה שלהם).

כמו כל הזמן אני תמיד משבח ומזכיר את הידידות והעזרה ההדדית שיש בין הצוותים,

תענוג וכיף להתחרות זה לצד זה באוירה חברית וספורטאית כאחד.

את החברה שקופצים להגיד שלום אסף לזלי התותח,ג'וני.

תודה לניר וגיא הבל שהצטרפו ועזרו(היוו כאנשי צוות וצלמים).

היה לי ממש כיף לראות את און יעקובסון התותח,שהתחרה גם כן

המנטור,המורה,אני חב לך הרבה כל שיעור איתך פשוט מרגיש שאני משתפר עוד ועוד.

אז עוד יום נגמר ומחכים כבר לבא,הרכב כבר בהכנות לאירוע הבא.

 

חשוב להגיד-ענבל הנווטת היקרה שלי אני מתגעגע אלייך,מאחלים לך המון בהצלחה בפסיכומטרי ומקווים שתחזרי ציק צאק לעיניינים.

 

שיהיה סוף שבוע נהדר לכולם

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

שבת שלום

 

אתמול התקיים המירוץ האחרון לעונה זו וזכינו לכמות נכבדה של משתתפים

(4+26 טרקטורונים) מזג אויר קייצי ולא מעט אקשיין על מסלול פתוח ובטוח.

 

לאחר מנוחה קלה נפרסם תוצאות וסיכום ועד אז אני חייב להודות לצוות שמלווה אותי במשך כל השנה ומשתפר מידי אירוע ובכך מאפשר לי להתפנות לניהול נטו של האירוע ולטפל באירועים חשובים במקביל, תודה וכל כבוד על הסבלנות והמסירות!!

 

זאב,תודה ושוב תודה על ההשקעה ! תודות נוספות בסיכם האירוע .

 

מישל

פורסם

קודם כל -

לצוות המארגן, ומישל בראשם - תודה ענקית !

מספיק פעם אחת לעשות תפקיד של מרשל (ויצא לי יותר מזה) בשביל להבין את הכאב ראש הענק הזה שנקרא אירגון אירוע.

הרשמה, זמנים, רשימות משתתפים, הקמה, הכנות, התמודדות עם נהגים נודניקים (כמוני :wink:) ועוד לא התחלתי לדבר על בטיחות ואחריות.

חוץ מזה יום יפה, אווירה כיפית ורגועה, עזרה הדדית ופרגון - תרמו את שלהם.

 

לי ולאחי עודד זה היה הספרינט הראשון. מוזר קצת פתאום לנהוג נטו, בלי נווט שאומר לך מה יש מאחורי ה"שמיים" ואיך נראה הסיבוב הבא.

אין ספק שזאת דרך מצויינת להתמקד בנהיגה עצמה, והמרווחים הקטנים בין הנהגים רק מראים כמה כל פעולה בנהיגה קובעת.

ניצלנו את ההזדמנות שעל רכב יכולים להתחרות שני נהגים - וגם עודד השתתף כנהג, שיחק אותה עם זמנים טובים וגם שמר על הרכב - אחי (למנהל הפורום - הוא באמת אחי) אתה תותח !

 

חוץ מזה חנכנו קטגוריה חדשה, שמיועדת לרכבי GT/WRX החלשים יותר מ STI, שעם מגבלות שונות על שיפורים מאפשרת להתחרות עם תקציב קצת יותר קטן.

עם בסך הכל שישה צוותים תחרותיים כיום (מתוכם ארבע מכוניות השתתפו אתמול עם חמישה נהגים), ואתמול ראינו שהמרווחים בינינו (כולל זקי עם המזדה) קטנים מאוד וזאת הבטחה למירוצים מעניינים בעתיד.

 

תודה ומברוק לאמיר גמליאל, שמהראלי הראשון שהשתתפנו פירגן ונתן לנו להרגיש בבית. סחטיין על המקום השני עם הפרש של פחות משנייה ! ואיך אומרים - בזכות הנהג ולא בזכות הרכב !

פורסם

עוד אירוע מוצלח של IRDA! תמונות וסיכום יגיעו עוד יום יומיים כאשר תעלה קטגוריה חדשה של ספורט מוטורי לאתר שלי (http://www.oyphoto.co.il). כרגע, טיזר קטן :-D

 

און יעקובסון - מבטל את הטענה של Who can't do teach

_dsc3430.jpg

 

 

אלי אלבג - עם קווי פניה הדוקים כמו שלו, אי אפשר להתפלא מהתוצאה והמקום (ראשון)

_dsc3557.jpg

 

 

קטגוריית הטרקטורונים זכתה לייצוג קטן הפעם, אך התוצאות והביצועים רק עלו

_dsc3353.jpg

 

 

אחרון לבינתיים

_dsc2928.jpg

 

 

 

כמו תמיד, מי שמעוניין לעשות שימוש בתמונות מוזמן ליצור איתי קשר (ה"פ או לפי הפרטים באתר)

פורסם

בכדי שלא תחכו יותר מידי, העלתי את הקטגוריה עם האירוע האחרון בלבד. בימים הקרובים יעלו שאר הגלריות מאירועים קודמים.

 

אז אם זה לא היה ברור, התמונות באתר:

http://www.oyphoto.co.il/motorsport.asp

 

מי שמעוניין לעשות שימוש באחת התמונות (או שאני אאתר תמונות שלא פורסמו), מוזמן ליצור איתי קשר לפי הפרטים באתר.

 

תבלו,

עומר יאיר

פורסם

בטבלה שפרסמתי לעיל נרשם בטעות ניקוד לקבוצה החדשה GT-WRX , רק בשנה הבאה הנהגים יצברו נקודות ליגה !

 

בקרוב תתפרסם טבלת האליפות הסופית לאחר עדכון לפי תקנון הליגה .

 

מישל

פורסם

כרגע לא מוזמן קהל מטעמיי ביטוח.

אתה יכול להשתתף כמרשל או כחלק מאחד הצוותים (נהג, נווט, מכונאי, איש לוגיסטיקה וכו').

הכי קל להכנס לתחום דרך נושא המרשלים. יש עמותה מסודרת.

אם זה מעניין אותך - פנה לברוך שליט ממועדון מירוצי ישראל - הם היום הגורם היחיד המכשיר ומאגד מרשלים בתחום רכבי הראלי.

אלון

×
×
  • תוכן חדש...