Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי שום החלפה של מכונית או מנועה רק שיפור לזה שיש.

טיפו 95 1.4 ידנית.

אז נתחיל קודם כול אבי קנה את הטיפו לפני כמאת 14 שנה והאוטו לא ימכר אף פעם.(כך אבי טוען:roll: ולא זה לא האוטו החיד שלו אם אתם שואלים ).

התקציב הוא 10K (אם אפשר פחות מה טוב ),המתרה להוסיף כוח טיפה (איזה 10-15 סוסים או כמה שניתן)אטמוספרים בלי שום פוזה או רעש\כמה שפחות רעש(וכמה שיותר נראה מקורי טוב יותר).

בכללי האוטו במצב מכני מעולה, אבי שומר עליו כול השנים טוב, הכול מקורי ושמור, אין צורך בישור קו.

בנהתים ברשימה

-איזה רבעיה של צמיגים מחברה מוכרת(זה לא נכנס 10K זה בנפרד, אמי הרגה 2 מי ה4 של הפרלי :oops:שהיו)

-פילטר אינבוס פתוח

וכאן תמשייכו אתם.

תודה:-D

פורסם

אפשר להחליף למנוע ל1.6 הזרקה רב נקודתית מאיזו טמפרה יכול להיות אחלה בסיס להתחלה

לא חושב תהיה בעיה עם אני לא טועה בשנתונים שלך היו גם טיפו 1.6

פורסם

יש מספר טמפרות עם מנוע 2 ליטר. מניח שאפשר להתאים פיזית מנוע כזה לטיפו שזה אותה פלטפורמה. רישוי זו שאלה קצת יותר בעייתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סעפת פליטה מקצועית,קאמשאפט חם,מחשב חיצוני.

היגעת לעוד כ 20 סוסים

נתן

אמרתי שאני לא רוצה להחליף מנועה, אני רוצה טיפה לשפר את מה שיש כמו שאמר נתן5.

אז אפשר בבקשה מחירים של כול אחד מהחלקים ?(+-)

מחשב חיצוני הכוונה לציפ'? שינוי תוכנה?

עוד עצות !

תודה :-P

פורסם

אז תתחיל

לחפש קאמשפטים חמים ואני יודע בוודאות שישנם כאלה למנועיי ה1.4 של הטיפו

אחרי זה תתחיל לבנות צנרת קאסטום כולל סעפת כמו שאמרו מעליי עם אגזוז זרימה חופשית תחליף לממיר חופשי יותר וישאר לך רק לסדר תניהול שלך לשינויים האלה וזהו ...

פורסם

יש אגזוז זרימה חופשית ויחד אם הצנרת הפתוחה והכול שלא עושים רעש?

וכמה עולה כול דבר בנפרד?(כדי לדעת מחירים שלא יעבדו עלי)

פורסם

לפיאט טיפו 1.4 היתה מערכת הזרקת דלק חד נקודתית ניפרדת ממערכת ההצתה, כך ששיפור באמצעות מחשב לא נשמע ריאלי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...