Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להכנס לפרופורציה:-) (נשמח לפתוח לך את השרשור לאחר שתשלחי לנו כותרת מתאימה)

anncoll
שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

יש לי הרגשה שאני לא הראשונה עם שאלה מהסוג הזה, אבל בכל זאת...

יש לי תקציב (דל משהו) של 17 אלף לקניית רכב ונסיון מר ברכב כיפי, מהיר נוח ומפנק שהתפגר לו בטרם עת לאחר 2 ראשי מנוע והחלפת מנוע...

מפה הדרך קצרה להתלבטות קשה ביותר:

אני יודעת שסוזוקי סוויפט הוא אחלה אוטו מכל מיני בחינות פרקטיות, אבל השנתון נמוך ומפרט הפינוקים בהחלט טעון שיפור(הגה כוח,נעילה מרכזית, מושבים). (תקנו אותי אם טעיתי).

יש כמובן את האופציה הקוריאנית והצרפתית: יונדאי אקסנט וסיטרואן קסארה. מסיבוב אחד על הקוריאנית 1.3 שנת 96 היה בא לי לבכות (ולא מאושר). אני לא יודעת אם זה בגלל הרכב הספציפי, אבל ההגה שלו בלתי נסבל, קופסת פח חסרת יכולת תמרון ותגובתיות נוראית של גיר אוטומטי.

סיטרואן שנת 2000, 1.6 מצד שני, מעבר לבלאי הפלסטיקים המוגזם, בגיר אוטומטי גם כן (לא בגלל העדפה חס וחלילה), נוחה, מאיצה, אבל גורמת לתחושה מסוכנת שעל תענוג כזה משלמים במיטב הכסף במוסך.

המחירון הנמוך של המכוניות האלה מחשיד (הרי אין ארוחות חינם). אולי אם כבר מתפשרים על כיף ותענוג בנהיגה:-(, למה לא ללכת על טנק כמו פורד פיאסטה יותר זולה ואמינה (נגיד 96') או דהייטסו שרייד?

או שבכל זאת יש תקווה למצוא אוטו חדש יחסית ולקוות לרחמים משמיים? בעיקרון יש לי זמן לחפש...

אשמח לשמוע הצעות, המלצות או כל דבר שיעזור לי להיסגר על כיוון.

תודה,

אן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אן.

מה בדיוק סדר העדיפויות שלך?

רכב זול וחסכוני?

מהנה לנהיגה?

מאובזר ומפנק?

העלת דברים שלי אישית הזכירו את הוולוו 240 שנסעתי עליו במשך שנתיים.

זול (5000 ש"ח, ואני די מאמין שיגידו שאני פראייר והיה אפשר בזול יותר).

מאבזר (אוט', הגה כוח, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, מזגן).

כמעט ולא היו תקלות, ומה שהתקלקל תוקן לרוב לבד.

ואם כבר מתפשרים על כיף ותענוג בנהיגה, זה באמת טנק (לעומת הפיאסטה :-D).

אבל זה אני. בכל אופן כדאי שתגדירי בדיוק מה סדר העדיפויות שלך.

יאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אן.

מה בדיוק סדר העדיפויות שלך?

רכב זול וחסכוני?

מהנה לנהיגה?

מאובזר ומפנק?

העלת דברים שלי אישית הזכירו את הוולוו 240 שנסעתי עליו במשך שנתיים.

זול (5000 ש"ח, ואני די מאמין שיגידו שאני פראייר והיה אפשר בזול יותר).

מאבזר (אוט', הגה כוח, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, מזגן).

כמעט ולא היו תקלות, ומה שהתקלקל תוקן לרוב לבד.

ואם כבר מתפשרים על כיף ותענוג בנהיגה, זה באמת טנק (לעומת הפיאסטה :-D).

אבל זה אני. בכל אופן כדאי שתגדירי בדיוק מה סדר העדיפויות שלך.

יאיר

הי.

בעיקרון,

לא חייבים להיסחף לאמינות של וולבו, על אף שחוץ מהגודל שלהן, הרעיון מפתה.

הייתי רוצה אוטו שמגיב בזריזות ולא נוטה למות בקלות. אוטו שאם אטפל בו לפי הספר, יהיה בסדר ולא אתקע איתו בגשם פעמיים באותו יום:-). כמובן שאם כבר נוסעים בזריזות והכל, אז שיהיה נוח וייתן תחושה של גאדג'ט משוכלל ולו רק באמצעות הגה כוח ומזגן פועלים.

הוא לא חייב להיות זול בטיפולים או בצריכת דלק. רק שהכסף שיושקע לא יילך לפח.

זהו, פחות או יותר.

:-)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...