Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה להופעה של DVD - Within Temptation.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שאוהב את להקת מטאל גותי הולנדית Within Temptation,ממליץ בחום "לקנות" הופעת DVD שלהם.

Within Temptation & The Metropole Orchestra: "Black Symphony"

הפקה יוצאת מן הכלל,השקעה אדירה,מוזיקה איכותית,וכמובן שרון דן אדל המדהימה :shock:.

קישור "לקניה" באימיול.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

ידעתי שאת הראשונה שתגיבי :-)

אני בטוח שתאהבי את זה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אני כל פעם מופתע מחדש מכמות האנשים שאוהבים אותם פה בארץ.

[אני אישית הפסקתי לחבב אותם ברגע שיצא MOTHER EARTH, אבל אני מכיר כמה אנשים שאשכרה מוכנים לנסוע לחו"ל ולראות אותם מופיעים]

וכן, היתה אמורה להיות הופעה שלהם בארץ, בסוף הם ביטלו, לא הבנתי עד הסוף - האם מדובר היה בכירות גרועות של כרטיסים או עניינים טכניים אחרים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מכל המכוניות שעומדות ברמזור עם 4 חלונות פתוחים ברמזור ומפציצות בווליום, עוד לא יצא לי לשמוע within temptatin או משהו שקרוב לזה אפילו :-P

פורסם

חכה שאני אחליף HU...

שומעים מהאוטו שלי דברים גרועים בהרבה, הכל תלוי במצב הרוח ובדיסקים שיש לי באוטו... :D

זה מצחיק לראות פרצופים מופתעים של אנשים ברמזור כשאני עם חלון פתוח, מתופפת על ההגה והשיר "No Jesus Christ" של SEETHER בווליום מאוד מאוד מאוד גבוה :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...