Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר,

הבעיה היא שכשאתה נותן למישהוא מהימין את הדימוי הזה הוא בכלל לא רואה יד פתוחה לסטירה או אגרוף קמוץ, במקרה הטוב הוא רואה בדמיונו את הכת של הגלילון.

bagira אני רואה יד פתוחה , תופסת אותם בבייצים . :lol:

" בתחבולות תעשה מלחמה "

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"בדיפלומטיה ואינטליגנציה תעשה שלום"

צודק עם מי תעשה היום שלום :?:

קבלתי את ההצעות לנסיגה חד צדדית , מכל המקומות , ללא הסכם , הודעתי ונסוגתי כולל משחקי תודעה

אינטיליגנטיים נוסח "מלחמת לבנון השניה - מלחמה על התודעה ואזהרות על הנזקים " ששימשון הגיבור יעשה להם "

למחרת - אני אגרוף קמוץ :wink: חוטף בראש שני פצמר"ים ( פצצות מרגמה ) עדין וקל בעיר "מודיעין "

מה לעשות יוסי , שמר , מה לעשות - זה קל רק 2

להכניס צבא , לאן , לכסח את שכם , על מה 2 קלים , עזוב נעביר .

ויום למחרת - הופה קאסם ב " ראש העין " בטעות כיונו ל " פתח-תקווה " רק 1 - קליל . מה התשובה .

אני קצת טיפש ולא חכם :oops: אולי חכמי הפורום יעזרו לי , למצוא היכן מתחבא הפיתרון

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כמו שאמר השיר הידוע:

"אין שלום עם ערבים, אל תתנו להם רובים..."

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שיחזרו הבייתה בשלום.:arrow:

NOT.

אף אחד לא צריך סוחרי סמים עלובי נפש בבית.

עשית פשע? שלם עליו. [גם אם זה עולה בחייהם]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למחרת - אני אגרוף קמוץ :wink: חוטף בראש שני פצמר"ים ( פצצות מרגמה ) עדין וקל בעיר "מודיעין "

שני טילים ש"עקב טעות אנוש" התעופפו לתוך רמאללה.

ויום למחרת - הופה קאסם ב " ראש העין " בטעות כיונו ל " פתח-תקווה " רק 1 - קליל . מה התשובה .

טיל שהורכב לא נכון על F15 ונפל בדיוק כשעבר מעל קלקיליה (ה-GPS של הטייס התקלקליה).

הדבר האחרון שאני רוצה הוא פגיעה באנשים חפים מפשע, ולא משנה מאיזה צד, אבל כשמדובר על פגיעה בשטח ריבוני ע"י מדינה אחרת - זו למעשה הכרזת מלחמה. לא חייבים מייד להיגרר למלחמה כוללת, ע"ע "מלחמות המים" בשנות ה-60.

היום אתה לא יכול לירות על שטח שהוא למעשה בשליטתך (אגב, למען האמת לא ברור לי למה אותה שיטה לא מופעלת בגבול עזה, אולי למעט המחשבה על גורלו של גלעד שליט).

פורסם

השיטה הזו לא הופעלה על עזה גם לפני שגלעד שליט נחטף. היא לא מופעלת כי אין אצלינו נחישות מספקת שכן לא מרגישים את הסכין על הצוואר (הירי הוא על שדרות, לא על גוש דן). הנחישות שאני מדבר עליה היא זו שמאפשרת לך לפעול נגד אוייביך, גם אם כפועל יוצא מגיעה לכאן ועדת חקירה של האו"ם בראשות הבישוף דזמונד טוטו.

בסופו של דבר, כולנו מדברים על קיר הברזל של ז'בוטינסקי, הויכוח הוא רק אם לבנות אותו בחדר השינה, בשביל הכניסה לבית או בעיר השכנה. בינתיים, רק מדברים, למעט יוצאי דופן קלים, מדינת ישראל פשוט מתרגלת לכל חרא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
השיטה הזו לא הופעלה על עזה גם לפני שגלעד שליט נחטף. היא לא מופעלת כי אין אצלינו נחישות מספקת שכן לא מרגישים את הסכין על הצוואר (הירי הוא על שדרות, לא על גוש דן). הנחישות שאני מדבר עליה היא זו שמאפשרת לך לפעול נגד אוייביך, גם אם כפועל יוצא מגיעה לכאן ועדת חקירה של האו"ם בראשות הבישוף דזמונד טוטו.

בסופו של דבר, כולנו מדברים על קיר הברזל של ז'בוטינסקי, הויכוח הוא רק אם לבנות אותו בחדר השינה, בשביל הכניסה לבית או בעיר השכנה. בינתיים, רק מדברים, למעט יוצאי דופן קלים, מדינת ישראל פשוט מתרגלת לכל חרא.

תודה על התרגום בגוף ההודעה :idea: יוסי קרא והפנם , שמר לפקודתך .:cool:

בואו נעשה את הטסט בעזה , ואח"כ נקח את ברלין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מרגמה 52 אחת לתוך ריכוזי אוכלוסיה פחות חפה מפשע מתושבי שדרות (אוהלי אבלים,תהלוכות,הפגנות כח של החמס,חצרות מסגדים)-יותר יעילה ופחות מזיקה לתדמית שלנו בעולם האנטישמי הצבוע מכל ריכוזי המרכבות ש-BBC מצלם כל יום כאילו הם כל הזמן רק דורסים ויורים בילדים פלסטינאים חולים ומורעבים על ידינו. (לא על ידי מובאראק שאליו אפילו לא מנסים השמאלנים הבריטים לפנות בבקשה שירשה הספקה הומניטארית).

.רק כך יתחילו הערבים לכבד אותנו ולדבר איתנו אמת- לא דיבור כפול שטוב ליוסים וצרחניות.

נעשה את זה. השאלה רק אחרי כמה דם יהודי.

פורסם
בדיוק, כל עוד זה רחוק מהבועה של גוש דן /המרכז זה "נסבל" כשהטילים יגיעו אליכם נראה איך תדברו.

להזכירך - ההצעה שהצעתי מביאה את הגבול פחות מ-2 ק"מ אל הבית שלי.

להתחיל עם עזה? אין חצי ז&ן בפנים. אתה רוצה להיות במצב בו יש אחראים, ואתה יכול להטיל עליהם את האשמה או להילחם בהם? צור מצב בו יש את האחראים הללו (כרגע אתה נמצא בתוך יהודה ושומרון ומאכיל/משקה את עזה, בעוד אתה "חוטף" ממנה).

שים לב כיצד בג"צ מונע ממך לנתק את עזה מחבל הטבור שלך, מכיוון שבמעמד הנוכחי, עפ"י החוקים הבינ"ל - אתה מחוייב לטפל באוכלוסייה שהיא למעשה שבוייה שלך.

על מדינה אחרת, אם תבחר באותה דרך שבה משתמשים המחבלים היום (ואל תהיה בטוח שזה יקרה. זה יעביר אותם ממצב מושיעי העם הפלסטיני למעמד של פוגעים באינטרסים שלו, והם לא מטומטמים עד כדי כך שיפגעו בעצמם) - אתה פשוט מכריז מלחמה, ואז אתה לא כפוף למחויבויות שיש לך היום.

כרגע זה לא לבלוע ולא להקיא.

פורסם
מרגמה 52 אחת לתוך ריכוזי אוכלוסיה פחות חפה מפשע מתושבי שדרות

נעשה את זה. השאלה רק אחרי כמה דם יהודי.

למה מרגמה? זה לא יעיל, תביא שורה של D9 ונדחוף את כל הרצועה לים :x

טבח בחפים מפשע תעשה בבקשה על חשבון המצפון שלך, לא שלי!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אותי לימדו , שלפני הזרקת "פניצלין" עושים טסט - לבדיקת נוגדנים ותגובת הלם גופני ומוחי :wink:

לפני קבלת רישיון נהיגה - עושים טסט , עזוב , בתאוריה הם נופלים ( בדיבורים , ההצהרות , והאמנה הפלסטינאית )

אז תן להם ישר רישיון על D-9 ( באישור, ומדריכים מישראל ) ומעניין מי ידחף לאט לאט , ולאיזה כיוון .

חשוב בצורה עיסקית טהורה - האם הייתה מוכר להם מוצרים , באשראי ללא ערבות , כאשר את הספקים שלך הם רוצחים היום :idea:

ועוד מבקשים " אספקה " נוספת עקב מחסור .( את המפעל שלך אתה תסגור מהר , עקב פשיטת רגל ויד )

מזל שיש את המנהרות - כי לתורתכם , גם מחסור בכדורים נספק להם . איך הם ישמרו על הסדר מסכנים .

תמיד יש תשובה , אה "עזה" לא נחשב , מה כבר הם יעשו לך משם :?: כולה מסכנים, במחנות פליטים ,

המסכנים הללו מסובבים אותך על האצבע מר bagira

אם הם היו רוצים , מזמן היה להם חיים נהדרים - הכר בעובדה , הם לא רוצים אותך כאן

והמצפון שלך לא שותף כאשר רגליים וזרועות של ילדים קטנים בשדרות נקטעות, ואמהות בוכות .

ולכן הם מתישים אותנו , הם יודעים כי במלחמה חזיתית הם יפסידו , אז הם לא מגזימים , הם מקיזים לך דם

טיפה ועוד טיפה , פוגעים בתודעה , שוברים את העם נפשית וגורמים לך לחשוב על פתרונות יצירתיים :lol:

כאשר יש פתרון אחד ," הקם להורגך - השכם להורגו "

הכל נחשב , כאשר פצצות נופלות על הראש שלך , ובקרוב זה מתקדם ומתקדם , אשקלון , אשדוד , קריית גת , נתיבות .

הם לא רואים את התמונה כמוך - נסוגנו למען השלום .

הם לתורתם - נסוגתה , אנו ניצחנו , והדרך לביטול מדינת ישראל מצליחה .

וההצלחה הטובה ביותר שלהם - זה אתם עם עייפות החומר המובנת וההגיונית . אז חשבו שיש לכם "רכב אספנות אקזוטי "

בשם מדינת ישראל .

חלק נשבר , נתקן , עייפות חומר , נחתוך נשתיל חדש .( נסיון אפשר לקבל מ " בעלי הצרפתיות בפורום "):wink:

אנו בונים , והם הורסים , בשלב מסויים , הם יראו ארץ פורחת מולם , והם בחשיכה ובבערות .

הם רואים זאת גם היום , אומנם לאט לאט , האינטרנט , וכלי התקשורת מגיעים גם אליהם (גם שם יש חננות)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כאשר יש פתרון אחד ," הקם להורגך - השכם להורגו "

הכל נחשב , כאשר פצצות נופלות על הראש שלך , ובקרוב זה מתקדם ומתקדם , אשקלון , אשדוד , קריית גת , נתיבות .

אתה רוצה שאני אגיד לך את 100% האמת המגעילה והצינית ישר בפנים למה לא מטפלים בעזה?

כי נכון לכרגע מה שקורה בשדרות אינו איום אסטרטגי על ישראל, זה מקסימום מטרד קל.

עקיצת יתוש בישבן היא דבר מעצבן אבל לא מה שיגרום לדב לקום ממרבצו, גם לא 100 עקיצות יתושים.

נכון, למי שגר בטווח הקסאמים זה הרבה יותר מאשר מטרד קל, זה חיים קשים מנשוא אבל זה מיעוט שנמצא בפריפריה (מה לעשות, ככה מדינות מתנהלות).תושבי קריית שמונה ואצבע הגליל חיו ככה עשרות שנים מבלי שאף אחד נקף אצבע עד 82(והאמת גם אחרי).

עלות מבצע בעזה בחיי אדם תהיה גדולה פי כמה וכמה מחיי האדם שגובים הקסאמים, מה ההגיון "להקריב" 100 חיילים על מנת להפסיק ירי שגובה 5 אנשים בשנה?

ולכן הם מתישים אותנו , הם יודעים כי במלחמה חזיתית הם יפסידו , אז הם לא מגזימים , הם מקיזים לך דם

ההבדל הגדול בניינו הוא שכשאתה חושב עזה ואומר "הם" אתה רואה לוחם חמא"ס עם קלאצניקוב ביד, חגורת נפץ על החזה וסכין קומנדו בין השיניים.

כשאני חושב עזה ואומר "הם" אני רואה את פאטמה ובעלה מפרנסים ומכלכלת 7 ילדים מ 0 הכנסה, חיים ביחד עם ההורים וכל משפחות האחים בבית אחד בצל ירי יום יומי (מ 2 הצדדים) ורק מתפללים ליום יותר טוב. אם אנחנו נהים לידם או בים מעניין את הסבתא שלהם כל עוד לא ירו ברחוב ותהיה פרנסה.

הדמוניזציה של דמות הערבי הממוצע כיום היא פשוט לא נורמלית ומגיעה למצבים שאנשים שמעולם לא ישבו לשיחה עם ערבי (קחו את אמא שלי לדוגמא) כשאומרים ערבי מיד חושבת על מחבל. מזל שעוד לא הגענו למצב שאנשים מחפשים קרניים ורגלי תיש על הערבי (ואני כותב "עוד לא הגענו" בצער רב כי ברור לי שאם הכיוון של דעת הקהל כאן לא ישתנה, בקרוב נגיע למצב האומלל הזה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...