Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני זקוקה לרכב בתקציב די מוגבל. 16,000 ש"ח.

מחפשת רכב חסכוני בדלק, חלקים ושאר הדברים. (מקוה שלא הגזמתי)

השימוש הוא לנסיעה בינעירונית, אולם לא מרחקים ארוכים מאוד. בעיקר בעמק.

הבנתי שעלי לחפש רכב בעל נפח מנוע קטן, גיר ידני, שיהיה אמין על הכביש ובלי היסטוריה של בעיות מכניות.

הבנתי שעלי גם לחפש בשנתון 97-99 .

אני רגישה מאוד לרכב שאינו בולם זעזועים ובנסיעה מרגישים כל מהמורה בדרך, ושאינו יציב במהירות של 100-120 קמ"ש.

חשבתי ללכת על פורד פיאסטה אולם אלו שראיתי מאוד מוזנחות ויש להן בעיה של חלודה.

ראיתי גם יונדאי אטוס ומאוד התלהבתי אולם לאחר שקראתי קצת הבנתי שהוא לא ממש מתאים לנסיעה בינעירונית, האם זה נכון?

פיאט פונטו ומהצרפתיות אינני מתלהבת במיוחד.

אני כרגע די מבולבלת, אשמח להיעזר בידע שלכם.

אגב את שאר העצות לגבי קניה הפנמתי, תודה. עכשיו נישאר לי רק לחפש רכב מתאים.

תודה, ירדנה.

פורסם

ירדנה שלום - דווקא לאור דרישותיך אני סבור שרכב צרפתי יענה עליהן טוב מהאחרות. למשל, קליאו של רנו - רכב נוח מאוד, מרווח ובטוח (יחסית כמובן) ובגיר ידני גם אמין למדי. גם הפונטו תעשה עבודה טובה, במיוחד שבתקציבך תוכלי לרכוש דגם מתקדם יותר מאשר ברכבים היפניים, אשר לכשעצמם אינם מוצלחים בשנות ה-90.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תאלצי להמשיך ולחפש פיאסטה או סיטרואן סקסו או רנו קליאו (משנת 99 והלאה בלבד). אלו האופציות הטובות ביותר שתהיינה איכותיות מספיק ונוחות מספיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לך!

לפי הנתונים שמסרת פה,לפי דעתי מה שמתאים לך בדיוק כמו כפפה ליד ,זה פיזו 205 מודל 99 .

הצעה לי אלייך,קחי את הרכב הזה מחבר או חברה לסיבוב ניסיון,ותראי איך דעתך משתנה ברגע על הרכב הזה.

בהצלחה.

פורסם
תקני מה שתקני, רק אל תקני מסוחר או מגרש.

http://www.youtube.com/watch?v=IwNp1AM56U0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וגם אל תלבשי בגדים ירוקים מדי 8)

תודה על הסירטון, התפקעתי מצחוק או אולי הייתי צריכה לבכות בעצם.

פורסם
תודה על תגובתך, לגבי פיאט פונטו שמעתי שיש להם בעיית התחממות האם זה נכון?

פונטו שמערכת הקירור שלה במצב תקין ומתוחזק לא תתחמם.

בפונטו שהוזנחה כנראה שיהיו בעיות, ומערכת הקירור לא תיהיה העיקרית שבהן.

הפונטו היא אופציה טובה, גם הסקסו והפיאסטה. לדעתי האטוס לא מתאימה לך, מדובר במנוע קטן וחלש שלא מתאים כל כך לנסיעות כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי שלל האירופאיות שהציעו לך, הרשי לי להציע לך לפנות מזרחה.

יפאנית משנות התשעים תעשה את העבודה, יש את המזדה 121 מהשנתונים המאוחרים (מספרי רישוי שמסתיימים ב 27) וכן דייהטסו שרייד.

לא היתי נוגע בצרפתיות למיניהן וזה מתוך נסיונות מרים של בני משפחתי (הכוונה למשומשות).

פונטו רכב מעולה והחלקים לא יקרים.

וכמובן את הפולו/איביזה מדגמי 1995 וצפונה.

בהצלחה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם ידני זה לא בעיה אני הייתי קונה רנו טווינגו ונשאר עם הרבה עודף לתחזוקה (בתקציב שלך את יכול לקנות 2-3 טווינגו).

אם את רוצה גם שיהיה לרכב גם טיפה בטיחות (כלומר רכב טיפה יותר מתקדם בשנתון) הייתי הולך על סיטרואן סקסו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תבדקי אפשרות גם של סקודה פליסיה \ ניו פליסיה.

המחירון שלהם על הפנים - אבל לפי דעתי, תמורה מאוד טובה לכסף.

יש גם קט'ץ אחד קטן - כל הבעלים של הפליסיות שאני ראיתי או מכיר בעיר שלי, חוץ ממני, הם בגיל מבוגר.

גם את שלי קניתי מבן אדם מבוגר וקבלתי אחלה אוטו ב5K שנת 96. הוא ראה מוסך רק פעם אחת, וכבר כחצי שנה אצלי.

כן הוא פחות צעיר אבל לדעתי, לפוזה קונים אאודי TT, ולא פונטו וכו'. אם יש לך שאלות בבקשה.:roll:

🤔

פורסם

סיטרואן ZX ריפלקס 1400 סמ"ק משנתון מאוחר 96-7 .אמינה,מרווחת וחסכונית.בשנים האלה היה להן שם אחר לדעתי (טנסיון?).גם זריזה יחסית ועם גיר ידני.

בהצלחה

• תוכן חדש...