Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהיה מורכב על האוטו זה כך:

1.זוג קומפוננט קדמי של איי פוניקס (משהו כזה) 100 RMS+ פודים לקורות

2. מגבר BOOS 800W ערוצים 4 היה עובד על הקומפוננט והסאב

3. אחוריות של BOSTON אם אני לא טועה 70 RMS שיושבות על הרדיו דיסק

4. סאב של קיקר 150 RMS

5. איטום מכסה אחורי, דלתות קדמיות, כנפיים אחוריות,רצפת תא מטען שאני עשיתי

היו שומעים אצלי יפה מאוד רק שהיה חסר משהו בכ"ז, אז אתמול הלכתי ועשיתי מעשה וכך זה נראה היום:

1.אותו קמפוננט קדמי+אותם אחוריות מוגברות ע"י המגבר BOOS

2.סאב כפול JBL

3.מגבר של HERTZ 4 ערוצים, מגביר את הסאב הכפול

4.קבל חייב לא? אז שמתי קבל 2.8

5.כמובן, רדיו דיסק דיי עתיק, בקרוב דאבל דין.

הנה התמונות פה לפניכם, תהנו!

את המחירים אין לי כח לכתוב וגם לא זוכר בדיוק אך אשמח לשמוע ממכם כמה אתם משיגים כל חלק במערכת.

21112008.jpg

21112008(001).jpg

21112008(002).jpg

21112008(003).jpg

21112008(005).jpg

21112008(006).jpg

21112008(007).jpg

21112008(010).jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

נראה נחמד.תתחדש!

כמה עלה כל השינוי,ואיך השמיעה עכשיו לעומת מה שהיה לפני?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
נראה נחמד.תתחדש!

כמה עלה כל השינוי,ואיך השמיעה עכשיו לעומת מה שהיה לפני?

השינוי עלה לי כמו לשים סאנרוף, חח 3500 שקל והשמיעה פיצוץ! אין מה להשוות

פורסם

נראה מצויין,

:mm_yeah:

תתחדש ,

כל עוד אתה מרוצה - - לא משנה מה אחרים חושבים !

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הקומפוננט הוא Pheonix gold

ההתקנה נראת בהחלט טוב,תתחדש ותהנה!

ד"א יש לך נתונים כלשהם לגבי המגבר של הרץ?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
נראת התקנה יפה ונקייה

האם המגברים מורכבים על הקופסא של הסאב?

לא, זאת פלטה הפוכה.

פורסם

בוא תסביר לי בצורה מדעית במה הקבל משפר לך את המערכת - אני אתן לך מדליה אם תוכיח שזה היה משתלם, נחוץ וכדאי.

מיותר לחלוטין - תריץ חיפוש על קבל כאן בפורום ואתה מהר מאוד תבין שנדיר הוא המקרה שבו באמת צריך להשתמש בפתרון הזה.

מילא היית משדרג את שלושת הגדולים, מביא מצבר פריקה עמוקה ובודק שהאלטרנטור שלך מספק - אבל ישר ללכת לשים קבל?

לגבי השינוי של המגבר - לא מכיר מגברים של הרץ אבל סביר להניח שקנית מוצר טוב וכאן יבוא לידי ביטוי שינוי לטובה במערכת שלך.

דאבל סאב - אם המגברים שלך מספיק טובים בכדי לשלוט בהם ולהרים אותם (וממש לא משנה לי נתוני RMS) אז כאן הרווחת שיפור נוסף בחוזק של תחום הבאס במערכת שלך - עד כמה הסאבים האלה טובים? צריך לשמוע. אולי להביא סאב אחד אבל יותר חזק ויותר איכותי היה יכול להיות פתרון יותר טוב אבל שוב - האפשרויות הן רבות, עשית בחירה ואני מקווה שזו בחירה שמרצה אותך.

סה"כ התקנה יפה ונראה שאתה מאוד אוהב את הרכב ואת המערכת שלך ואני מקווה שאתה מסופק ממנה ולא תשדרג מהר מידי וסתם.

תמיד כיף לראות מערכת מושקעת, כן, אני מדבר עליך.

עריכה - חשבתי שאולי כדאי להרחיב קצת בנוגע לנושא הקבל.

הנוסחא המקובלת בתחום היא שעל כל 1 קילו וואט (אלף וואט) RMS (תשים לב שאני אומר כאן RMS ולא פיק וואט) שמים קבל בערך של 1 פאראד.

יש לך 2.8 פאראד!!! - המערכת שלך, יותר נכון הסאבים שלך, צורכים 3 קילו וואט RMS???

בוא נאמר שהיית צריך משהו כמו 150 אמפר רק למגבר\מגברים של הסאבוופרים.

לבינתיים הקבל הזה יושב כמו טפיל על מערכת החשמל של הרכב שלך והאלטרנטור צריך עכשיו להטעין את המצבר והמצבר את הקבל והכל עובד כבד יותר וקשה יותר - גרעת - לא שיפרת.

תחשוב שסאב הוא צרכן שמסוגל לספוג עד כמות מסויימת של וואטים.

המגבר שלך הוא זה שמספק את הוואטים האלה לסאבים אבל המגבר שלך הוא צרכן זרם (במתח מסויים).

האלטרנטור שלך אם הוא מקורי, במקרה הכי טוב מספק 90 אמפר - הוא לא יכול לספק יותר מזה.

המגבר שלך יכול אולי לעמוד בזרם של עד בו נאמר בין 30 ל 40 אמפר אבל אף אחד לא אומר שהוא א. יקבל אותם בגלל שהאלטרנטור יכול לעמוד עד עומס מסויים ב. יצרוך אותם.

גם אם תפתח את הגיינים שלך עד הסוף ועדיין לא יהיו עיוותים - המגבר שלך לא יוכל לצרוך זרם מעבר למה שהאלטרנטור שלך מסוגל לספק, מעבר למה שהחווט שלך מסוגל להעביר לפני שנשרף הפיוז.

במילים אחרות - כוסות רוח למת.

בפועל האלטרנטור שלך מקבל את האמפרים שלו מהמצבר - אבל במידה ובאמת מתקיימים התנאים שרשמתי למעלה - האלטרנטור שלך לא יספיק להטעין את המצבר וזה יכול להיות בגלל עומס יתר, חיווט דק מידי ועוד גורמים.

אז - בלי תשתית מתאימה - הקבל הזה לא רק שהוא חסר משמעות, הוא טפיל.

וגם אם התשתית מתאימה הקבל הזה אוגר אנרגיה מזערית שנועדה לחפות אל מקרים בהם יש צריכת זרם מהירה ביותר שהמצבר לא מסוגל לפרוק ואז יש מפלי מתח ומתחילות תופעות כמו הבהובי אורות, מחשבי רכב שמתפקדים בצורה לקויה וכו'...

כל זה חסר משמעות אם לא שיפרת את כל התשתית שהקבל הזה נשען עליה.

לא חבל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או שאפשר גם להשוות את זה לבישול מתכון שאתה לא יודע איך הרכיבים שלו משתלבים אחד עם השני - כמו ברחוב סומסום שאתה רואה את הטבח זורק את החמאה עם העטיפה שלה לתוך הסיר.

כן, צריך קבל, אז שמתי 2.8 - זה נשמע כאילו שפותח הת'רד הלך לאיזה בוטקה בתחנה מרכזית עם רשימת קניון ושם וי על הקבל.

חבל - קבל כזה עולה הרבה כסף, כסף שבו היה אפשר לשדרג את הHU הישן למשהו חדש עם יכולות ופיצ'רים גבוהים - וזה באמת מה שהיה משדרג לך את המערכת, לסירוגין - סט קדמי טוב יותר או אולי אפילו שמירת תקציב למעבר לשלושה חלקים - יש לך בניות, מה הבעיה להוסיף בניה למיד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...