Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 2 אופציות, כיוון שאני צריך כסף וגם להשקיע בלימודים (מכללה, תעשייה וניהול, יג') וכנראה זה בעייתי השניים.

*להתחיל ללמוד מ-8 וחצי ולסיים ב-3 וחצי, להשקיע יותר בלימודים ולצטמצם בהוצאות, לא לצאת ולהנות, לא לקנות כמעט שום דבר.... כל אלה קשה לי בלעדיהם ואני בנוסף צריך להכין כסף לעוד חצי שנה לשכר לימוד וביטוח הקטנוע (רוכב על ימאהה אקסיטי 250).

אופצייה שנייה:

*להתחיל מ-8 וחצי לימודים עד 3 וחצי, מ-4 ארה"צ ללכת לעבודה וב-12 בלילה לחזור (6 ימים בשבוע, משמרת כל ערב).

הייתרון הוא שיהיה לי כסף לבילויים, תחזוקת הקטנוע יותר טוב ולממן ביטוח ושכר לימוד לשנה הבאה.

החיסרון הוא פחות השקעה בלימודים בגלל שאני אחזור בלילה ולא יהיה לי זמן בקושי לישון שלא נדבר על להשקיע בלימודים.

חשוב להגיד שאני נכנס כרגע לתקופה של מבחנים ואם אני אוותר על הצעת העבודה שהציעו לי יהיה לי בעייתי לחפש עבודה כי העבודה הזאת תחזיק אותי טוב טוב.

2 האופציות דופקות אותי איך שלא תסתכלו על זה....

מישהו התמודד עם זה ויכול להציע לי מה לעשות?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אצל כל אחד זה אינווידואלי! אולי האחד יכול לחזור ב-12 בלילה ולהתחיל ללמוד והאחר לא

אם אתה מסיים ללמוד ב-3 וב-4 אתה צריך להיות כבר בעבודה וחוזר רק ב-12 לא חושב שתצליח בלימודים!

תנסה למצוא עבודה של 2-3 משמרות בשבוע!

לדעתי הלימודים חשובים בהרבה יותר מאשר לעבוד ולהרוויח כמה שקלים ולהפסיד השכלה מה גם שאתה משלם עלייה!

אז אתה עובד בשביל לשלם את הלימודים אבל בתחלאס לא לומד!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

יש פה 2 שאלות -

הראשונה - כמה כסף יש לך והאם אתה מסוגל לחיות חיים נורמליים (מבחינתך. מה שנורמלי לאחד לא מתאים לאחר) בלי לעבוד

השניה - עד כמה חשובים לך הציונים?

עבודה במהלך התואר אומרת לרוב האנשים (למעט כאלה שמסוגלים לישון 3-5 שעות בלילה) ציונים יותר נמוכים. לפעמים יותר נמוכים בצורה משמעותית לפעמים לא, זה כבר אינדיווידואלי.

אם נוח לך לחיות מחסכונות\אצל ההורים\כמו תפרן במהלך התואר, והציונים מאוד חשובים לך - עדיף לך לא לעבוד.

אם אתה צריך עצמאות\מתחרפן אם אתה לא עובד\פחות חשובים לך הציונים - לך תעבוד. אבל מציעה לך כמו שהמליצו פה ללכת ולעבוד 2-3 משמרות בשבוע. בתיכון למדתי עד 2-3 ואז עבדתי כל יום עד 12 בלילה. הייתי נרדמת בשיעורים (אני עד היום, כבר לא מעט שנים אחרי, זוכרת את המורה שלי לתנ"כ "נרדמת, אבל נראית כל כך עייפה שפשוט נתתי לך להמשיך לישון" - קונדסון, אם אתה קורא את זה אתה יכול לנחש מי זו הייתה...), זה היה מתיש, אבל לא רציתי לוותר על עצמאות כלכלית (יחסית).

הכל עניין של סדר עדיפויות.. כמו תמיד.

פורסם

כרגע אני רק צובר חובות ואני במינוס בבנק וגם הציונים מאוד חשובים לי ואני צריך ציונים גבוהים על מנת להמשיך את לימודיי באוניברסיטה.

חיים נורמלים אני יכול לחיות אבל יש פה את בעיית המימון של השכר הלימוד בכיתה יד' (שנה הבאה) וביטוח.

אבא שלי מימן לי לפני 5 חודשים קטנוע חדש, ייחסית דיי ייקר + ביטוח + שכר לימוד של כיתה יג'.

אני פשוט לא מעז לבקש ממנו עוד.

הוא עזר לי מאוד וכרגע לא נראה לי שהוא ייממן לי, כי פשוט עשיתי קנייה גדולה באותה עת.

פורסם

אופצייה שנייה.חפש עבודה של 3 משמרות בשבוע,יסתדר לך יופי.

מה גם שלימודי י"ג-י"ד הם לא ממש רציניים,הרבה יותר קלים מתיכון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אופצייה שנייה.חפש עבודה של 3 משמרות בשבוע,יסתדר לך יופי.

מה גם שלימודי י"ג-י"ד הם לא ממש רציניים,הרבה יותר קלים מתיכון.

בדר"כ עבודות של 3 משמרות אלה שליחויות או עבודה בבורגראנץ', מן העבודות שלא תרצה לעבוד בהן וכוללת שכר מינימום.

מצאתי אחלן עבודה והיא גם לא קשה פיזית ייחסית אבל היא 6 ימים בשבוע.

פורסם

מי מסתכל על הציונים שלך ביג'-יד' בזמן קבלה לאוניברסיטה?

הציון היחידי שאיכשהו משפיע על קבלה לאוניברסיטה הוא הציון של המתמטיקה ביד', שיכול להחליף בגרות במתמטיקה 5 יח"ל בחלק מהאוניברסיטאות.

בקיצור, אם לא הבנת את דעתי - יג'-יד' הם די שוק. תעבוד, תהנה מהחיים, תבזבז. אל תזניח את הלימודים עד כדי נכשל אבל תדאג לשמור על מינימום סביר של ציונים עם דגש רציני על הציון במתמטיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מי מסתכל על הציונים שלך ביג'-יד' בזמן קבלה לאוניברסיטה?

הציון היחידי שאיכשהו משפיע על קבלה לאוניברסיטה הוא הציון של המתמטיקה ביד', שיכול להחליף בגרות במתמטיקה 5 יח"ל בחלק מהאוניברסיטאות.

בקיצור, אם לא הבנת את דעתי - יג'-יד' הם די שוק. תעבוד, תהנה מהחיים, תבזבז. אל תזניח את הלימודים עד כדי נכשל אבל תדאג לשמור על מינימום סביר של ציונים עם דגש רציני על הציון במתמטיקה.

כדי להתקבל לבר אילן אני צריך מינימום ממוצע בתעודה 80 + 85 מינימום בפסיכומטרי באנגלית (זה הסכם בין אורט לבר אילן).

הדרישות לא ממש מוגזמות אבל אני מפחד שאני לא אעבור את ה-80 בתעודה.

ו... ביד' העניינים רק מסתבכים.

יג' עוד איכשהו אפשר זה סביר.

פורסם

אני גם לומד עכשיו ביד' ואני עובד 2-3 משמרות בשבוע.אני מציע לך כמו שאחרים גם הציעו לך, למצוא עבודה של 2-3 משמרות בשבוע,כי גם אם העבודה שלך לא כל כך קשה פיסית, אתה תגיע עייף ללימודים, אחרי זה תחזור הביתה ותירצה לישון, לא תוכל כי תיצטרך שוב ללכת לעבוד.לדעתי תשקיע יותר בלימודים.

פורסם
כדי להתקבל לבר אילן אני צריך מינימום ממוצע בתעודה 80 + 85 מינימום בפסיכומטרי באנגלית (זה הסכם בין אורט לבר אילן).

הדרישות לא ממש מוגזמות אבל אני מפחד שאני לא אעבור את ה-80 בתעודה.

מסלול מעניין, פעם ראשונה שאני שומע עליו. תואר הנדסאי תעו"נ וB.A בלוגיסטיקה בשלוש שנים? לא רע בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש מספיק עבודות במשמרות לסטודנטים גם בתחומים אחרים חוץ משליחויות וכו.

אם מישהו מכיר עבודה של 3 משמרות בערך בתל אביב,הודה לו מאוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מסלול מעניין, פעם ראשונה שאני שומע עליו. תואר הנדסאי תעו"נ וB.A בלוגיסטיקה בשלוש שנים? לא רע בכלל.

אכן.

או לוגיסטיקה או מדעי המדינה אאל"ט.

פורסם

חדשות טובות!

קיבלתי היום את מערכת השעות של הטרימסטר ב' ויום שלישי יהיה לי חופשי, Yeah!!!

זאת אומרת שיהיה לי גם את שישי וגם את שלישי פנויי.

כבר זה אומר הרבה, לפחות זה גם בא באמצע השבוע.:)

• תוכן חדש...