Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

לפני כשבוע דודה שלי קנתה דרכם רכב, יונדאי אלנטרה שנת 2005 מליסינג (פריים-ליס, של לובינסקי). למה המלצתי לה על יונדאי? כי רכב משעמם ב-50 אלף שקלים, עדיף על רכב משעמם ב-70 אלף. (קורולה ושות'). גם ככה הקילומטרז' שהרכב עובר נמוך מאוד (כ-5K בשנה), ולכן צריכת הדלק פחות קריטית. בכל אופן, יידעתי אותה על צריכת הדלק. ואפילו לוח השעונים מואר בכחול!. תודו שזה עושה את כל העסק למעניין :lol::shock:

אבל לא לשם כך התכנסנו.

יכול להיות שהופתעתי כי באתי עם דיעה שלילית-חזקה על סוחרים. אבל קודם כל, מסתבר שפריים-ליס טיפלו (לפחות ברכב הזה ספציפית) במוסכים מורשים, שזה כבר טוב.

אבל מה שיותר הפתיע אותי (וגם את הבודק שבדק את הרכב שנית) - זה שכל הליקויים מהבדיקה תוקנו. בולמי זעזועים, תושבת מנוע, טיימינג (שנאמר שמרעיש) ואפילו שמן גיר, שנאמר שצריך להחליף - וידוע לכולנו שבחלק מהמקרים מדובר בכיסוי-תחת.

ועוד משהו משעשע: בבדיקה כתבו שהצמיגים שחוקים (לדעתי לא רציני בכלל) בגלל בעיות בפרונט, אז בנוסף לכיוון פרונט הם החליפו זוג צמיגים. אבל למה את האחוריים? :lol:.

ורציתי גם להודות גם לקומפיוטסט מזרח (ולבוחן הנחמד - מצטער ששכחתי את שמו) - שהסכימו לבדוק את הליקויים שוב בפעם השניה, ללא תשלום.

אולי כשהמחירון של ה-C5 אחרי המתיחת-פנים ירד עוד, אשקול אותם כאופציה.

פורסם

אני רוצה להבין משהו,הם מתחייבים לתקן את כל הליקויים שיוצאים בבדיקה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בנוסף לכיוון פרונט הם החליפו זוג צמיגים. אבל למה את האחוריים?

:lol:.

צמיגים חדשים תמיד יש להרכיב מאחור. אני מניח שהם העבירו את האחוריים שהיו על הרכב לציר הקדמי, והרכיבו חדשים מאחור - רק על זה מגיע להם כל הכבוד!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני נוהג כבר 9 שנים בסיטרואן של פרים ליס וכל הרכבים טופלו רק במוסך מורשה ודבר לא נחסך מהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...