Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השאלה שלי היא כזאת:

אני רוצה לשדרג את המערכת עם סאב (כרגע יש לי קומפוננט מקדימה ועוד 6.5 בדלתות האחוריות)

יש מגבר 4X75RMS של SIERRA שכרגע מחובר להכל,עכשו,האם עדיף לי לקנות סאב + מונובלוק או לחילופין לנתק את הרמקולים 6.5 מהמגבר,לגשר את היציאות ולחבר לסאב?

חוץ מזה,חשבתי לקנות סאב של JBL כי יש לי נסיון טוב עם כמה מוצרים שלהם...לתקציב אין גבולות ברורים,אבל אני לא להסחף ולבזבז יותר מדי אלפי שקלים.בגבול ההגיון.

אשמח להמלצות לגבי סאב,מגבר,ובכלל...

תודה.

V5

פורסם

אם יש לך אפשרות לדעתי תוסיף מונו ותוריד בג'יין את האחוריים לעוצמה נמוכה (על מנת למלא את הסאונד)

תמיד עדיף מונו לסאב מאשר גישור של מגבר 4 ערוצים וזאת מאחר ומגבר 4 ערוצים (AB ) בנוי לתדרים גבוהיים

ומגבר מונו בנוי לתת תדרים נמוכים (D).

את מירב העוצמה יש לכוון לקידמיים ובמונו שיתאים לסאב.

לגבי איזה סאב ואיזה מונו ? תרשום תקציב ונוכל להמליץ...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...