Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיפור מאחורי המכונית העל: Nissan GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכלל לא קשה להסביר את ביצועים של האוטו הזה. שם המשחק פה הוא טכנולוגיה, הרבה טכנולוגיה.

קשה מאוד להסביר. תאמין לי. טובים ממני וממך ניסו. הטכנולוגיה בGT-R מתקדמת ככל שתהיה היא לא מהפכנית ומלבד הtransaxle AWD (שגם הוא לא מסביר את הביצועים) אין שום חידוש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
dorki - לדעתי הצבע הזה מגיע רק באינפיניטי ולא בדגמי הניסאן הרגילים.

אני לא יודע מה זה צבע שמתקן את עצמו, אבל בניסן GT-R, יש אפשרות לבחור את הצבע Super Silver בתוספת צנועה של $3000. הצבע נצבע ב-7 שכבות, 3 שכבות שקופות ולבסוף עובר פוליש ידני.

לגבי חנקן, בארה"ב, אפילו בקוסטקו (שזה רשת הסופרים מאוד, מאוד זולה) ימלאו לך בחנקן את הצמיגים שרכשת. כמובן שהאפשרות קיימת אצל כל דילר שמוכר מכוניות מהסוג הזה.

אז אפשר להגיד שזה די פופולרי פה.

תמיר, למעט שני מקרים שבהם ניסאן ניסתה להתנער מהאחריות לגבי הגיר, לא שמעתי על שום בעיית אמינות או מחירים מוגזמים.

כמובן שזה עוד מוקדם מדי מכדי להסיק מסקנות. הייתי מחכה עוד שנה שנתיים. ועדיין קשה לי להאמין שטיפולים בפרארי יהיו זולים יותר. (למרות ההתקדמות האדירה שלהם בשנים האחרונות)

למרות שתלונות על מערכת הבלימה יהיו הגיוניות. הGT-R כבדה, יש יותר עומס על מערכת הבלימה מאשר על מכוניות קלות יותר.

(קראתי לא מזמן על אורך החיים הארוך במיוחד של הדיסקים+רפידות בקייטרהם, עקב המשקל הקל במיוחד של הקייטרהם)

כמו כן, דיסקים קרמיים עולים הון תועפות, ומסתבר שיש להם אורך חיים קצר במיוחד.

פורסם

בלמים קרמיים אמורים להחזיק הרבה יותר זמן מרגילים.

ובקשר לכל הדברים שכתבתי, שוב, מקריאה בפורומים בחו"ל, זה מה שאנשים כתבו אפשר לבחור אם להאמין או לא.

וחוץ מזה, למה שהטיפול בGTR לא יהיה יקר? היא יותר חזקה מהפרארי ותוסיף לזה את הטווין טורבו ואת כל המערכות המסובכות.

נכון שפרארי גובה מחירים מטורפים על טיפולים אבל לך תדע מה המצב בGTR.

פורסם

* $70 לשעה אצל דילר של ניסן לעומת 112-200$ לשעה אצל פרארי?

* מנוע מרכזי שהגישה אליו קשה יותר (= יותר זמן * תעריף לשעה)

* חלקים בעלויות אסטרונומיות אצל פרארי. אני בטוח שרוב החלקים (אולי למעט הגיר) יותר זולים אצל ניסן.

* טיפול 30,000 בפרארי יכול לעלות $7000

* החלפת קלאץ' בפרארי =$5000

* טיפול 1000 בניסן = חינם

למעשה, כל הטיפולים שקשורים ל-Performance Optimization לא עולים כסף ב3 שנים הראשונות.

* עלויות אחזקה משוערות של הGT-R

* ניסן נותנת אחריות ל-3 שנים, לעומת שנה אחת בלבד בפרארי.

* אתה צודק לגבי אורך החיים של דיסקים קראמיים, הוא אמור להיות ארוך יותר מדיסקים רגילים.

אני לא אומר שה-GT-R מכונית זולה לתחזוקה, אבל אני בטוח במיליון אחוז שהיא יותר זולה מפרארי. אבל זה לא כ"כ פייר להשוות לפרארי. אני בטוח שהיא גם יותר זולה לתחזוקה מפורשה.

פורסם
לפי מה שאמרו בפורומים בחו"ל, לפי רמת האמינות ואורך-החיים של רכיבי הרכב, הפרארי והפורשה המקבילות מנצחות בגדול (פרארי F1 ופורשה LMP1)

רק לי זה נשמע כמו קונספירציה של פורשה המאוד-מאוד מתוסכלים שהניסאן הביאה להם בראש? :wink:

פורסם

ניסן עובדים על הGTR spec V ככה שיש להם עוד הרבה מה להראות.

בקשר לבעיות אמינות והתנערות מאחריות, אני מניח שאת זה נדע רק בעוד שנתיים שלוש.

ובואו לא נשכח שהולכת לצאת גם NSX חדשה.

פורסם
וזה הריסוק הראשון של GT-R

זאת לא הראשונה.

הראשונה היא שחורה nissan_gt_r_first_crash_2.jpg

ויש עוד הרבה תאונות של GT-R

התאונה אגב שנתת היא מפורסמת בגלל שהיא תאונה שעשה כתב של מגזין טופגיר בזמן מבחן.

S2000

• תוכן חדש...