Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פורד פיאסטה 97 דינמיק לפני כשבועיים וחצי, המכונית עבדה בצורה מושלמת עד אתמול, אתמול השארתי אותה פועלת למשך כרבע שעה בחניה (בזמן שקניתי חלקים לטיפול 10000 בשבילה) כשחזרתי טמפ' המנוע הגיעה כמעט לתחום האדום והמנוע תוך כדי נסיעה השמיע רעשים כמו מנוע של טרקטור, עצרתי בצד וכשפתחתי את מכסה המנוע יצא עשן מהמנוע.

המים של הרדיאטור היו מלאים והרדיאטור פעל כשהתנעתי שוב את המכונית אבל המנוע שוב החל להוציא עשן והרעש התחזק

בנוסף לזה החלה המכונית לגמגם ולהכבות.

בבדיקה שנערכה לי במוסך מ.מ.מ ברמת גן הבטיח לי הבוחן שהרדיאטור תקין וחוץ מקרע קטן בצינור קירור הכל טוב במערכת הקירור ועל המנוע אמר שהוא עובד בצורה טובה מלבד ירידה ועליה של טורים ובלאי סביר. החלפתי את צינור הנשם וזה תיקן את בעית הטורים. מלבד זה המכונית כשעבדה לא התחממה מעבר לתחום הלבן בצורה רגיל ז"א לא הגיעה אפילו לאמצע המד.

האם מישהו מכיר את זה או קרה לו?

פורסם

קרה לחבר לא מזמן (למעט העשן), הפיאסטה שלו נזקקה לשיפוץ ראש מנוע (זה המונח המקובל?) אחרי שהתרמוסטט מסר את נשמתו ליצרן. גם הוא קנה את הרכב מעט לפני המקרה, ובמערכת הקירור היו מי ברז רגילים.

פורסם

כן גם לי נראה שפשוט אין לי טרמוסטט הקטע הכי מצחיק שכשנהגתי בה היא היתה אפילו קרה מידי ... אצלי הבנאדם השקיע ושם מים ירוקים ... יש לך מושג כמה זה עלה לחבר שלך? ואם גם אצלו בנהיגה המכונית היתה קרה רוב הזמן ורק כשהוא עמד היא התחממה?

• תוכן חדש...