Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירה בין 4 רכבי מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתקשה להחליט בין אלה

אקורד

B4

מאליבו

אוונג'ר

הוא חשב גם ללכת על גיפ זול

ניטרו

פטריוט

אשמח לתשובה אחד מכל קטגוריה ולמה היא...

פורסם

בהנחה שאנו דנים בקניית רכב חדש, הייתי מציע לבדוק את הפורד מונדיאו. במחיר של האקורד הבסיסית ניתן לרכוש מונדיאו בגרסה מאובזרת. כמו כן שים לב שהמחירים של הפאסאט ירדו ושווה לבדוק את העניין.

המונדיאו נחשבת כיום לרכב המנהלים הטוב ביותר בקטגוריה הנ"ל.

פורסם

רכב חדש..

המונדיאו לצערי לא אופציה...

יש לנו מבחר מוגבל של מכוניות..

אנחנו קונים מהתערוכה של בית הלוחם למי שמכיר שתתקים שבוע הבא

פורסם

האקורד רכב מצויין אבל התימחור שלו בארץ בעייתי ,במחיר של הדגם הפשוט באקורד אתה יכול ליקנות את רוב הדגמים המפוארים בקטגוריה זו,לגבי ה-B4 כמו האקורד רכב מצויין אבל כבר מיושן כרגע לפי דעתי המאליבו נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר והייתי בוחר בא(כמובן שאם הייתה המונדאו מישתתפת אז היא הייתה הניבחרת).

:fadein:
פורסם

אם אתה יכול לקבל אקורד מאובזרת במחיר זול הייתי מציע לך ללכת עליה.

כמו שאמרו פה ה B4 מיושנת ולא עומדת בתחרות מול החדשות יותר.

המאליבו אמנם השתפרה אבל היא עדיין לא ברמה של האקורד.

האוונג'ר ממש לא בליגה של השאר.

אם אתם לא מתכוונים לרדת לשטח ג'יפ זה ממש מיותר ויקר.

פורסם

לאחר כמה ימים של נהיגה ממושכת באוונג'ר בארה"ב (מוושינגטון לניו יורק וליוסטון שבטקסס בתנאי מזג אויר משתנים בקיצוניות) אני יכול להעיד שהרכב הפתיע אותי ממש לטובה.

ראו כאן את הרשמים שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=207372&highlight=%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%92%27%D7%A8

מי שכתב שהיא "לא בליגה" בטח נהג בה והתנסה בה...(אה..תקראו בבקשה את כל השירשור ההוא)

גם המחיר שלה אטרקטיבי ביחס לאחרות כך שלדעתי היא נותנת תמורה יפה לכסף המושקע בה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

האקורד החדשה די עולה על השאר באיכות אבל היא יקרה מאוד ביחס לשאר. אם התקציב מאפשר אז האקורד המאליבו אומנם מנוע חזק והכל אבל גיר 4 הילוכים מיושן B4 אוטו טוב אבל גיר בעייתי......... הבחירה שניראת לי האקורד אבל תחשוב שבמחיר בסיס שלה אתה קונה B4 מאובזרת מאוד. תיראה מה יותר חשוב לך.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הדעות פה די שנויות במחלוקת של האקורד מאובזרת מול המאליבו... אשמח לפירוט נוסף לכל עמדה.

אני אישיתי די ירדתי מהאוונג'ר והB4 ולא אמליץ לאבא שלי עליה.

דרך אגב אתמול הוא נסע על המונדיאו, אמר שהיא סבבה. נראה כבר מחר ביריד.

פורסם

אני הייתי בוחר במונדאו ואין על כך ספק.

המונדאו, רכב מנהלים מצוין.

כידוע במחיר הבסיס של האקורד תוכל להביא את המתחרות המאובזרות באותו המחיר.

לגבי המונדאו:

הרכב מכיל 7 כריות אויר כסטנדרט, מערכת בקרת יציבות, תוצאות מבחני הריסוק הן מעולות,

הרכב מאוד מאובזר, ובגירסת הטיטניוםאתה מקבל ריפודי עור משולבים, סאן רוף, מזגן בקרת אקלים מפוצלת,

פתחי איורור גם מאחור (בצידי הרכב), חישוקים קלים, בקרת שיוט ושלל איבזורים מפנקים.

תוכל לבחור בין גירסת ה 4 דלתות שלטעמי עדיפה, 5 דלתות וסטיישן (אני לא יודע אם יש סטיישן טיטניום).

באפשרותך לקבל טיטניום עם מנוע 2.3 בנזין ב 179K

או טיטניום דיזל עם מנוע 2.0 ב 196K

מומלץ!!!

שלומי.

פורסם
אם חשובים לך שמירת מחיר ואמינות לא הייתי נוגע במאליבו.

מסכים אתך לגבי שמירת מחיר. המחיר של המאליבו(ואני מדבר כבעלים לאחת כזאת) נוחת ומתרסק לו בשנים הראשונות בקצב של 20%-30% לשנה(ממש כמו האאודי A6 ועוד רכבי פאר), כך שאם זה השיקול המרכזי-עניין שמירת הערך- אז לא כדאי לרכוש (אלא אם כן הכוונה להחזיק ברכב שנים רבות ואז ירידת הערך פחות חשובה).

לגבי האמינות אני לא מסכים בכלל. אפשר לומר על אמריקאיות(ככלל) הרבה דברים(לגנאי) אבל בעיית אמינות גורפת לא הייתי מכניס לסל זה. לגבי המאליבו הקביעה שלך תמוהה בלשון המעטה, זאת לפחות לאור הניסיון האישי שלי ושל כמה וכמה מעמיתי שרכשו בשנים 2005-2007 את המאליבו ולכולנו אין אלא שבחים לאמינות שהרכב מפגין.

אני צברתי בשנה ותשעה חודשים למעלה מ 130K וזה ללא שום תקלה. ידיד שלי צבר מ 2005 275K ללא תקלות. ראיתי במוסך UMI המרכזי בב"ש מאליבו (של מנהל חברת בנייה שלה סניפים ממטולה ועד אילת) ועל שעון הקילומטראז' שלה משתקפים 346K והיא משנתון 2006. אפס תקלות לפי עדות מנהל המוסך.

בגדול, המנועים האמריקאיים בנויים לקילומטראז' אדיר ואף כי יש בוודאי בעיות חשמל/אלקטרוניקה וכו' במהלך השנים (טבעי, לא?) האמינות בסה"כ מעולה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
רכב חדש..

המונדיאו לצערי לא אופציה...

יש לנו מבחר מוגבל של מכוניות..

אנחנו קונים מהתערוכה של בית הלוחם למי שמכיר שתתקים שבוע הבא

מה היתרון \ההנחה של קניה מבית הלוחם? נגיד לאקורד..

שווה לבדוק עוד אופציות בתקופה הזאת מכיון שישנם הרבה הטבות אולי גם טובות יותר מ"בית הלוחם"..

נ.ב:אני מניח שיש לכם פטור משהב"ט בקניית הרכב (תקן אותי אם אני טועה..) , שווה לבדוק בכל אותם רכבים אשר אליהם אתם חותרים מה גובה המיסים המשוער... אתה תצא מופתע! לפעמים רכב יקר יותר ייצא לכם זול יותר לקניה במידה ויש פטור.. (גובה מיסים גבוה יותר ושווי פטור גבוה..)

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הפטור לא יתפוס לרכב הזה וגם העיניין של המיסים

אחרי שהיינו שם ובפורד נשארנו עם כמה אופציות

מונדיאו (נראה לי הTREND X ולא הטיטניום)

אלפא רומיאו 147 1600

דודג' ניטרו

ואולי מאליבו

הוא חושב גם על האוונג'ר אבל לא התלהבתי ממנה

• תוכן חדש...