Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סאב מיד שניה, כאמור בעל הסאב ציין בפני שיש לו פגיעה בממברנה ( לא ראיתי את הפגיעה )

מכיוון שאין לי מושג בתחום הזה, אני רוצה לשאול עם שווה לקנות את הסאב? ( מחיר זול )

והאם הפגיעה תשפיע על צליל הסאב או על תפקודו ? ( בעל הסאב אומר שבכלל לא.. )

פורסם

תלוי איפה הפגיע ומה העוצמה של הפגיעה.(תעלה תמונה )

עם הפגיעה "בכיפת האבק" אז לרוב זה לא נורא(כמובן שאתה חייב להוריד את המחיר משמעותית.)

איזה סאב זה עם אפשר לדעת.?

פורסם

אם אתה מדבר על הפיונייר שלי אז אני אומר לך, תבוא, תראה, תשמע

הכל פתוח וגלוי.

הפגיעה ממש קטנה ולא חור או משהו כזה, שקע קטן.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

בתמונה הימנית- יש סדקים ברורים וגלויים בממברנה של הסאב ,

לדעתי , הפגיעות כן משפיעות על תפקוד הסאבים .

(הממברנה אמורה להישאר קשיחה בזמן עבודת הסאב -

אני לא בטוח שממברנה סדוקה תוכל לעשות זאת בהצלחה).

מידן.

ZZR

פורסם

פגיעה בממברנה מביאה לפגיעה בקשיחות האלמנט כמו שמידן אמר.

הדבר מתבטא בעיוותים בתדרים מסויימים, ויכול לגרום לנעילת סליל על המגנט [תנועה באלכסון]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה שיש שם דנט קטן שנראה כמו נגיעה של שפיץ של מברג - חסר משמעות, יש לי את אותו הדבר במידבאס אילייט הימני שלי - סתם מעצבן את העין אבל לא יותר מזה.

לגבי הסדק שרץ לאורך רבע מהקשת של הממברנה - זה לא מצב טוב וצריך לבדוק עד כמה הסדק הזה באמת מורגש.

כלומר - למראית עין זה נראה רע, אבל אם הממברנה נשארה ישרה וחזקה (תבדוק במגע יד אפילו) ולא מורגש בחלק הסדוק לבין שאר החלקים הבדל כלשהו אז כנראה שמדובר במשהו ויזואלי בלבד.

אם אכן ישנה הרגשה של התרופפות או כשאר הסאב זז אתה בהחלט רואה תנועה בסדק - תגיד תודה, תמשיך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שבעל הסאב יכול להגיד אם אכן יש בעיה בפעולה של הסאב או לא .

אני לא מכיר אותו כלל וכלל , אבל אם הוא מספיק ישר וכנה להצהיר על הבעיה ולהעלות תמונות לפורום הוא עושה רושם מספיק אמין .

כמובן גם לראות בעין.

פורסם

בתור בעל הסאב אני חושב שנתתי את כל המידע שאני יכול לתת

כמו שאמרתי הסאב עובד ללא רעש מכני

כאשר מזיזים את הממברנה ביד אין סימנים לאי זהות בתנועה שבין שתי החלקים ואין סימנים לתנועה בסדק

כמו כן אני חושב שהמחיר שנתתי לסאבים הוא פייר בהחלט

• תוכן חדש...