Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על גנרטורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אבא שלי מתכנן לקנות גנרטור בסכום ה700-800 שקל, ראינו בהום סנטר גנרטור בסכום הזה.

החברה היא יונדאי השאלה האם זאת חברה טובה לגנרטורים? האם יש עוד חברה שמתחרה איתם?

בקיצור מבקש המלצה לגנרטור עד 800 שקל :) שיהיה מחברה טובה.

תודה מראש מקס.

פורסם

זול מתחיל ב-ז'. :idea:

הנסיון שלי עם מוצרי יונדאי (לא רכב, אני מדבר על כלי עבודה) עגום למדי, למרות שבשנתיים האחרונות אני פשוט נמנע מלקנות כל דבר שלהם, גם אם עלותו שקל וחצי.

פורסם

הבעיה בכל הגנרטורים הקטנים האלה היא שהם אינם מיוצבים ומרעישים מאוד

אני עמדתי באותה דילמה ולאחר בדיקות רבות החלטתי ללכת על גנרטור מיוצב ומושקט

בסוף עליתי בתקציב וקניתי כזה ואין בכלל מה להשוות ממש שקט ואין קפיצות בחשמל

פורסם
הבעיה בכל הגנרטורים הקטנים האלה היא שהם אינם מיוצבים ומרעישים מאוד

אני עמדתי באותה דילמה ולאחר בדיקות רבות החלטתי ללכת על גנרטור מיוצב ומושקט

בסוף עליתי בתקציב וקניתי כזה ואין בכלל מה להשוות ממש שקט ואין קפיצות בחשמל

+1.

גנרטור אומנם יקר יחסית, אבל ממש אמין ושקט.

כמו שצויין למעלה, ממש מיוצב!

מסניון.

פורסם
הנסיון שלי עם מוצרי יונדאי (לא רכב, אני מדבר על כלי עבודה) עגום למדי, למרות שבשנתיים האחרונות אני פשוט נמנע מלקנות כל דבר שלהם, גם אם עלותו שקל וחצי.

אני דווקא כן קניתי 1-2 כלי עבודה שלהם בשנתיים האחרונות.

עוד לא התקלקלו, אבל היום אני מבין שהיה עדיף לקנות משהו אחר.

ממש לא כדאי לקנות גנרטור שייפעל "בערך".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"עוד לא התקלקל" זה לא קנ"מ לעמידות של כלי.

המנועים של הכלים שלהם לא עומדים בעומס מינימלי. ברגע שאתה מתחיל לעבוד בצורה אינטנסיבית, הם פשוט נשרפים עקב התחממות.

סתם דוגמא - היה לי משור דיסק עגול (לעץ) של WOLF (זו בערך אותה רמה של כלים). לא תאמין כמה עבודות עשיתי איתו, אבל בכל פעם היה צריך לעצור ולתת לכלי להתקרר (אני מדבר על המשור, שלא תהיינה ספקות :roll:).

בפעם הראשונה שאיבדתי סבלנות באמצע חיתוך ארוך ולא עצרתי - המנוע החזיר ציוד.

מאז - רק כלים מקצועיים. בעבודות שעשיתי לאחרונה הם שילמו את עצמם BIG TIME.

פורסם

זה בדיוק מה שאני מתכוון, ולכן השתמשתי במילה "בערך".

שלל חברות המדבקה האלה (וולף, יונדאי, אקספרט, סטיינהל, YOU NAME IT)

עובדים וימשיכו לעבוד, אבל לא כמו שצריך. המקדחה לא תמות אבל תגיע די מהר לשמיניות,

את הלהב של הג'יגסו אף פעם לא תוכל לחבר באמת ישר וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזוב את הצעצועי 2 פעימות שחיים 3-4 פיקניקים.

קנה ממתמחה כמו צמל/שטל שמרכיבים בריגס אנד סטרטון/יאנמאר/לומברדיני על אלטרנטורים רציניים כמו לירוי סומר

פורסם

אין לי מושג לגבי מחירים, אני מניח שזו ליגה אחרת, אבל הגנרטורים של הונדה, למרות שעבדו שעות על גבי שעות אצלנו (שירות צבאי וכן דגם אחד מושתק כשעבדתי בכבלים) - היו עם אפס תקלות, ואני מתכוון לאפס תקלות.

http://www.hondamarine.co.il/Index.asp?CategoryID=248

פורסם

בלי לבדוק אני מניח שהונדה אדום מיטלי עם מדבקות יפות הכי קטן, 2KVA , עולה יותר מהלומברדיני 4KVA המכוער עם מסגרת צינורות ששמנו במרתף כשבנינו את הבית לפני עשרות שנים ומניע במשיכה קלה אחת לפני כל חורף,ודאי שהרבה יותר מה 600 ואט הסיני על תערובת (שמשתנה אחרי זמן עמידה) שהוא מדבר עליו - שהוא כסף זרוק.

לך לכיכר המושבות/הגדוד העברי/צלנוב (שם הם היו כולם, אולי אני לא מעודכן) .

פורסם

אני חיפשתי גנרטור.

וקניתי בסוף אחד של חברת ברונקו. (קניתי ב 10/2006 ) לפי שרשור שלי מאז.

הוא עבד מאז מאות שעות (בלי טיפול) אני יודע. אני הולך לעשות אחד בקרוב.

אנחנו מגיעים למקום. ממקמים אותו ומתניעים. ולא מכבים אותו כשבוע ברצף. מתדלקים אותו, כשהוא דולק.

השאלה היא מה אתה הולך להעביד עליו.

מערכות חכמות (מחשבים. וכו) אתה צריך גנרטור מיוצב!

מערכות פשוטות. מנורות. מקרר. וכו צרכנים קטנים. גנרטור רגיל יספיק.

אבל חשוב לא לקנות גנרטור של חברה ז'. זה עלול לעלות לך בחיי הציוד שתחבר עליו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...