Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר למעלה מ 12 שנים אני לא עצמאי , סגרתי את התיק במס הכנסה והפכתי לשכיר .

אשתי החליטה לפתוח תיק במס הכנסה לפני כמה שנים ומאז כל כמה שנים ביטוח לאומי מתעלקים עליי .

אני מקבל מהם מפעם לפעם הודעות בדוארׁ ( על שמי ) על חובות עלומים , למרות שאשתי משלמת מס כנדרש גם לביטוח לאומי וגם למס הכנסה , ולי מורידים ( בתלושי המשכורת ) מתוקף החוק במדינה מיסים בשפע - מס הכנסה מס בריאות וביטוח לאומי , ומיני מטעמים לרוב .

אני מודע לעניין האיחוד תיקים במס הכנסה , ושבעצם התיק של אשתי רשום על שמי - SHIT

הודעתי לזבלים ברשויות הביטוח הלאומי כבר לפני כמה שנים שיפרידו ( אם צריך ) את התיק שלי ושל אשתי , ושאני משלם מיסים כחוק ושיניחו לי לנפשי , וזה באמת נרגע ( לאחר בדיקה שלהם מחקו את החוב ההוא ) - או אולי רק נדמה לי !

והנה שוב קיבלתי היום בדואר הודעה נוספת על חוב והפעם , של קרוב ל 15000 ש"ח :evil: ואני יודע שאם אתעלם ' החוב ' יתפח כמו שרק הרשויות במדינה המזורגגת שלנו , יודעות לגרום ל'חוב' לתפוח , ואחר כך לך תוכיח שאין לך אחות .

מה עושים עם המטרד הזה .

פורסם
מה עושים עם המטרד הזה .

פונים אליהם ומנסים להבין ממה נובע החוב וכיצד הוא חושב.

אשתי פנתה אליהם בשאלה כיצד חושבו דמי חופשת הלידה שלה. היא לא ביקשה כלום, רק רצתה להבין את החישוב.

כתוצאה מכך, לפני שבוע צ'ופר חשבון הבנק שלנו בכמה אלפי שקלים.

גם לחבר לעבודה היה משהו דומה.

כל כך פשוט - רק לפנות.

פורסם

כפי שציינתי , פניתי אליהם כבר בעבר בעקבות חוב אחר שצץ לו משום מקום ובוטל בסופו של דבר .

אז מה , עכשיו אני צריך לחיות בתחושה של נרדף למרות שפניתי אליהם והם סידרו את הענין לטענתם ולמרות שאני משלם מיסיי כחוק ?

פורסם

אם אתה משלם את המיסים שלך כחוק אז אין לך בעצם מה לדאוג.

אתה יכול לכעוס ולהתעצבן על ביטוח לאומי אבל תועלת של ממש לא תצא לך מזה. מכתב מנומק או ביקור זריז בסניף ביטוח לאומי כן יתנו לך תועלת. מה שלא תעשה, אל תזניח את החוב המדומה הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תפנה אליהם פעם שניה

לפקידים בביטוח לאומי "לשכוח" כאשר מדובר בכסף שאין הם רשאים לגבות

או כאשר מדובר בטעות שלהם.

כמו לכל ממסד ממשלתי ,יש להם גם נטיה "לאבד" מסמכים .

אם תפנה אליהם בשנית עם המסמכים המעידים על סגירת תיק ,זה אמור לפתור את הבעיה

פורסם

גם לי הציקו עם חובות מדומים משנת תרפופ"ו.

כמובן שהם לא יכולים לשלוח מכתב הסבר אלא ישר איומים.

ביקור קצר במשרדי המוסד בצירוף ניירת המוכיחה את דברי, פתר את הבעיה כהרף מקלדת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התגובות , אכן חשבתי להגיע לסניף הקרוב שלהם מצויד במטול RPG כדי למחוק חובות 'עלומים' :evil:

אבל נראה לי שעד שיעבור החג והעצלנים ישובו לאייש את עמדות הקבלה , החוב שלי יתפח עוד ואני אולי ארגע ואוותר בשלב ראשון על המטול .

• תוכן חדש...