Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום למשרד הרישוי בחיפה , לאחר שנאמר לי בטלפון שהם יקבלו אותי.

הגעתי לשם , והקופאית אומרת לי שאינני מהצפון (די באמת ? :shock: ) ולכן היא לא תקבל אותי , אמרתי לה שאני כולה צריך הדפסה של הרישיון וזאת כדי למכור את הרכב וכו וכו ואין צורה אחרת לעשות את זה בלה בלה בלה , היא אמרה לי "אני לא מתווכחת , שלום!"

בקיצור ולעניין ... בזמן שהארץ המסריחה שלנו שובתת , והמקום היחיד בחיפה בפתוח , אין להם לב שבנאדם שנסע 120 ק"מ וחיכה קרוב ל 40 דקות בתור , וכל זה בשביל הדפס מסריח שלא לוקח יותר מ 30 שניות ...(את הפרטים היא כבר הזינה במחשב והעלת את הטופס והכל , רק היה צריך ללחוץ הדפס) קיצור גועל נפש מה שהולך היום במדינה המסריחה שלנו !

פורסם

גועל נפש ! פשוט מאוד !

אין לי מושג איך המדינה שלו עדיון קימת אם כל אחד עושה דווקא לשני.. בושה! :evil:

המשך יום נעים!

פורסם

היית צריך לקחת את הפרטים של הפקידה ולהתלונן עליה בנציבות שירות המדינה אין לה זכות לעשות זאת וזה לא חוקי בעליל.

נראה את הפרצוף שלה אחר-כך..... :mad:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פשוט לגשת למנהל שלה ולהתלונן ואם גם הוא לא עוזר אז גש למנהל שלו וכן הלאה.

תפקידיהם של "עובדי המדינה" לעזור לאזרחיה.

פורסם

א.אין לנו ארץ מסריחה, ולא כל תסכול נקודתי צריך לגרום לפסילה גורפת. גם אם לא נראה לך משהו, אל תפסול את כולם כי זה כולל גם אותי וגם את שאר חברי הפורום וגם אפילו אותך. גם אתה חלק מהארץ הזאת.

ב. אם הנהלים קובעים שהיא לא צריכה לשרת אותך אז על מה אתה בדיוק מתעצבן? אם מותר לה לשרת אותך אבל היא לא חייבת אז זה לשיקולה ואם אסור לה לשרת אותך אז בכלל אני לא מבין על מה אתה כועס. אולי בסוף היום יש לה ביקורת והיא יכולה להסתבך?

ג. אני לא מכיר אותך. האם אתה צדיק כזה גדול? האם אתה עוזר לכל אחד שאתה יכול? אולי כן, אבל רוב הסיכויים שלא.

ד.הדרך הנכונה לפעול לטעמי היא להתלונן בכתב. אף אחד לא אוהב מכתבי תלונה בתיק האישי שלו וגם מנהל סניף במשרד הרישוי לא רוצה שסטטיסטיקת התלונות שלו תהיה גדולה מידי. הייתי פונה באותו מעמד למנהל הסניף ומסביר המצב. אם זה לא היה עוזר הייתי כותב מכתב תלונה.

ולא משמיץ את כל המדינה באופן גורף.

נמרוד

פורסם

אוי ואבוי...

משרד הרישוי בחיפה....

היתי שם לפני איזה שבועיים בשביל לשחרר את הרישיונות של האוטו שלי.

הרבה זמן לא נתקלתי בכזה אסון טבע.

הם בכוונה מערימים קשיים- אני ביליתי שם שעה וחצי בניסיון לשכנע פקידה מטומטמת לעשות נוהל פשוט שכל משרד רישוי יכול לעשות.רצתי שם כמו אידיוט ממנה אל המנהלת,הלוך ושוב (והיא נמצאת חדר ליד!!!!) מכיוון ש"אני לא אתקשר אליה - אני לא עובדת אצלך".

הגישה של עובדי מדינה פשוט לא תאמן.

למזלי החבאתי את ספח תה"ז שלי בכיס והראיתי להם רק את התעודה - שבה אני רשום כיליד חיפה- לא לפני שעברתי תיחקור מפורט ע"י השומר-ע"מ להבטיח את כשרות "חיפאיותי".

בקיצור- ביזיון.

נכון- יש עליהם לחץ יותר גדול מהרגיל- אבל גם ככה זו עבודה שהם צריכים ויודעים לעשות.זה לא שבאו לפתע התל אביבים האיומים עם דרישות בלתי ניתנות לביצוע.

אז כל פקידה שפעם קיבלה לקוח אחד כל שעה מקבלת עכשיו לקוח כל 5 דקות- מה שכנראה מאוד מכעיס אותן - כי הן אשכרה צריכות לעבוד...

ניחא.משרד ממשלתי.לך תתמודד איתם....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בלה בלה בלה, מדינה מסריחה, בלה בלה בלה, ארץ מגעילה... די כבר! אנא התייחסו לענין אם אתם לא רוצים שההודעה תינעל, לקלל את המדינה שאתם חיים בה ממש לא יעזור לכלום.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנו חיים במדינה מסריחה.... :mad:

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
בלה בלה בלה, מדינה מסריחה, בלה בלה בלה, ארץ מגעילה... די כבר! אנא התייחסו לענין אם אתם לא רוצים שההודעה תינעל, לקלל את המדינה שאתם חיים בה ממש לא יעזור לכלום.

תודה

רוני

מה אתה מרמז, רוני?

שיפסיקו להתבכיין ושיתחילו לעשות מעשים?

שיתחילו להערים בריקאדות ברחובות?

לשרוף מבני ציבור?

לערוך לינצ'ים בעובדי ציבור???

מסית!

.

:wink:

פורסם
אנו חיים במדינה מסריחה.... :mad:

הדיון הזה הופך לדיון של השמצות וזה ממש לא במקום.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...