Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנתונים על המגבר נימדדו ב-12V כאשר המגבר מושך זרם מקסימאלי של 135 אמפר כפול יעילות של 0.65 במגברי A\B כפול זרם המדידה 12V יוצא 1053RMS עוצמה מקסימאלית ב-4 אום.

עקרונית המגבר יכול לעבוד גם בעוצמות גבוהות יותר במתח גבוהה יותר או בהתנגדות נמוכה יותר {למרות שהחברה לא ממליצה}

יתכן כי יכנס לפרוטקשן על הפיוזים המקוריים במצב זה.

בכול אופן מגבר קלאס A\B בעוצמה כזאת +סאב מתאים הם צרכני מתח לא מבוטלים

ולכן רצוי לבדוק אם מערכת החשמל ברכב תעמוד יציב.

בנוגע לחברת "מאסיב אודיו" החברה הזו מייצרת מוצרי SPL ברמה גבוהה יצא לי לשמוע סאב שלהם לפני שנה בערך

ודיי התרשמתי, הסאב הנ"ל הוא ניסיון של החברה ליצור שילוב של היכולות שלהם בתחום ה SPL עם איכויות של סאב SQ.

אם זה הצליח להם אני לא יודע א-ב-ל סאבים הם תחום המומחיות שלהם כך שאני דיי בטוח שהתוצאה מרשימה.

בכול אופן סאב בסדר גודל כזה לא יתאים לכול רכב רצוי לבדוק את האקוסטיקה ברכב כדי לוודא

שהסאב מתאים באופן פרופורציונאלי לשאר רכיבי המערכת.

פורסם

יש לי הצעה אחרת ..... למכור את הרכב לנסוע לחול לקנות שם M3 2004 ב20K דולר

לשים עליה מערכת שם באיזה 5K דולר .... (מקביל למערכת ב100K שקל פה ).

לבוא איתה מוכנה ולשלם עליה מס פה .... בטוח שזה יצא יותר זול ממאזדה 3 חדשה עם מערכת של JBL פה

פורסם

ועכשיו למציאות...

מה לגבי XTANT HEX ? יש ביקורות ? החברה נסגרה ויש דילים מטורפים עליהם (עלו לפני שנה 250 דולר לסאב והיום אפשר להביא 2 כולל משלוח ב 360 דולר..)

חגי

...CASKA for life

פורסם

שמעתי את ה IDMAX דגם V2 על מגבר CLASS D והוא היה רך מדי לטעמי (לא דפק נמוך מספיק..)

אם הכל ילך כמו שצריך - אני אזמין ביום שישי את ה SI MAG V4 החדש - ואני אהיה מהראשונים לבדוק את הצעצוע החדש..

אבל למקרה שלא, אני רוצה משהו מעניין אחר, אפילו מהארץ ואפילו יד שניה

...CASKA for life

פורסם

אם לא אהבת את האיידימקס, צפוייה לך אכזבה אף גדולה יותר מהמאגנום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה אכזבה ?

הוא אמור לרדת נמוך יותר מה MAX ועדיין להיות זריז יותר מרוב המידבאסים..

יש לך הצעה טובה יותר ? אני מוכן לשמוע (בתחום המחירים הסבירים..)

חגי

...CASKA for life

פורסם

אתה מחפש סאב מעולה?

זו תהיה הבחירה שלי

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=121&products_id=80

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...