Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להעביר את האוטו שלי טיפול שייקח כמה שעות טובות (ובהם אני צריך להיות בעבודה)

המוסך שלי עושה שירותי הסעה בו הם באים לאסוף את הרכב מהעבודה שלי ומחזירים לי אותו אחרי הטיפול למקום העבודה שלי. למישהו יש חוויה / התנגדות / דעה לגבי הרעיון הזה? אני מאוד לא אוהב שנוהגים לי באוטו, אבל אם אני יודע שהאדם שנוהג נוסע בזהירות ולא מרביץ רייסים עם האוטו שלי בדרך למוסך אני אהיה רגוע יותר.

מישהו מכיר? אשמח לשמוע דעות

יוני

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

אני לא נותן לנהוג ברכב שלי לאף אחד, אפילו לבד לוקח את הרכב לליפט במוסך. ממליץ לעשות כך לכל אחד שאכפת לו מהרכב שלו.

האם יש לדעתך סיבה מיוחדת, למה, מי שלוקח את הרכב ממך צריך לנסוע אליו בעדינות?

היות ומי שיקח את הרכב שלך, רכב הזה לא שייך לו והוא יודע שלא משנה איך יסע אליו לא יתפרק, אני בספק שהוא יסע באופן חסכוני ועדין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נגד. זה טוב אולי לציבור הרחב שלא יודע ולא מעוניין לדעת מה עובר על הרכב שלו. ראיתי לא אחת עובדי מוסך צעירים נוהגים בפראות ברכבים שבטיפול.

פורסם

כמו שאמרו עדיף שאתה תכניס אותו למוסך

ולא הנהגי שליחויות שעובדים במוסך

לפי התמונה והמיקום אתה מתכוון להכניס את הרכב

ליונדאי אקספרס בחיפה?

אם כן באמת עדיף שתיסע אתה

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אין לי בעיה שיבואו ויקחו את הרכב שלי, הבעיה הרצינית יותר שאני לא יהיה נוכח בתהליך התיקון מה שיגרום להעלאת מחיר התיקון וכיסוי משכורתו של השליח ועוד.

צפה לסכומים גבוהים בהרבה בהשוואה לנוכחותך במוסך, קשה למצוא אנשים צדיקים בימינו.

פורסם

להרבה אנשים עסוקים שירות שכזה זה ממש האלרטרנטיבה היחידה לקבל שירות ממוסך. אם מוסך רוצה לגנוב או תך הוא יעשה זאת גם מול עינייך מבלי שתשים לב, תאמינו לי.

פורסם

יתכן ויש כאן משום הסכנה, ובהבט אחר לחלוטין דווקא.

לפני שנים רבות, אך לא רבות מאוד, היתה פסיקה בעניין עובד מוסך שתבע את בעל הרכב בגין נזקים שנגרמו, עת העביר אוטו של לקוח למוסך וארעה תאונה.

בפסיקה עלה, כי הביטוח של הרכב אינו מכסה העברה לצרכי תיקון הרכב.

התברר, כי עת העברה כזו, על המוסך לדאוג שמוביל הרכב מטעמו, יהיה מצוייד בביטוח "סחר" (ביטוח שמכסה את הנהג בכל רכב שהוא נוהג בו על פי הוראות הפוליסה של הביטוח הזה) או בשלטי "במבחן" הכוללים פוליסת ביטוח לנוהג כששלטים אלה מותקנים על המספרים המקוריים.

אינני יודע אם יש שינוי בנושא נכון להיום, ידוע לי שרבים מאוד מתעלמים, ליתר דיוק, התעלמו מפסק דין זה, שכלל לא נחשף כראוי, אך כדאי לבחון זאת, במיוחד אם עדיין נכון הדבר שחושף אותך לסיכונים מסוג זה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום.

אני רוצה להתיחס להיבט האישי ולא המקצועי, חוקי ,זאת עשה דני בפירוט רב.

מובנת לי מאוד הדעה הרווחת פה,כי אין להתיר בשום אופן לנהג שליח ,לקחת את הרכב למוסך ורק משום ההלך- רוח שיש בארצינו כי בכל הזדמנות,"אדפוק את השכן" ומה שלא שלי אין צורך שאשמור עליו.

חבל שזו הגישה אבל לצערי זו המציאות .

אם הייתי צריך נואשות את שירות ההסעה של הרכב שלי למוסך ,מכל מיני סיבות, הייתי מתקשר לבעל המוסך ומבקש ממנו לשלוח אדם מבוגר, אחראי, שייסיע את ריכבי למוסך ולא נותן ליד הגורל להחליט בשבילי.

פורסם

דני , זה מענין מה שאתה מציין כאן .

ונשאלת השאלה אם הביטוח מכסה את נסיעות המבחן שמבצעים הבוחנים על הרכב שלי ועל רכבי לקוחות במוסך מורשה פורד , לאחר טיפול תקופתי או לאחר תיקון תקלה , ולפני , לצורך אבחון תקלה ?

פורסם

נכון להיום אינני מעודכן. לגבי העניין שלפני שנים אחדות (ואני מאמין שדבר לא השתנה) הרי שיש בכך בעייתיות, הדבר אף הוקרן והוסבר בזמנו בטלוויזיה ,עם סיפורו האישי של זה ש"אכל אותה" (להלן אותו בעל רכב שדובר בעניינו).

למיטב ידיעתי, על המוסך להיות מצוייד בשלטי "במבחן" או לא פחות מ "ביטוח סחר" עם שם הנהג מטעם המוסך, ורישום מתאים לדרישות ולתקנות הקיימות לעניין זה ,לכל נסיעה ונסיעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...